• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert
 • Aktivitet inkludert

Praha med 4* hotell og elvecruise

Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 netter Praha

per person fra kr 1 929
basert på 2 personer

Fly t/r og bo 2, 3, 4 eller 5 netter på Red & Blue Design Hotel i Praha. Inkl. frokost og elvecruise.

Opplev Prahas vakre bybilde fra vannets perspektiv. Seil forbi fortryllende arkitektur og lev deg inn i den tsjekkiske hovedstadens spennende historie. Denne storbypakken inkluderer nemlig et underholdende elvecruise på Vltava. På storbyreise i Praha tripper du avgårde på oppdagelsesferd i Gamlebyen, beundrer den berømte Karlsbroen og ser arkitektoniske vidundere som Praha-slottet og St. Vitus-katedralen. Dagen avsluttes med noe lokalbrygget i hånden!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Executive Room
 • Fly t/r Praha (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Frokost hver morgen
 • Elvecruise på Vltava
 • Vinflaske ved ankomst
 • Sen utsjekking (kl. 13:00)
 • Kaffe og te
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Gylne Praha

Praha er Tsjekkias vakre og populære hovedstad, som hvert år lokker flere og flere besøkende til seg med sin flotte arkitektur, spennende historie og livlige folkeliv. La deg trollbinde av den fantastiske arkitekturen og den rike historien. Følg de trange gatene som ender opp i stemningsfulle torg prydet med kirker og bygninger i renessanse-og jugendstil. Det er ikke for ingen grunn at gamlebyen har fått en plass på UNESCOs verdensarvliste!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Red & Blue Design Hotel Prague

Hotel Praha, Tsjekkia
Hôtel Red & Blue Design extérieur

Red & Blue Design Hotel Prague er et moderne 4*-hotell som ligger like ved Petrin-parken og i gangavstand til både Karlsbroen og Praha-slottet. Nyt en herlig frokostbuffé inkl. varmretter i hotellets restaurant og nyt en herlig kaffe i kaffebaren. Det trendy hotellet ble totalrenovert så sent som i 2009, men har likevel beholdt sin stilfulle fasade fra tidlig 1900-tallet. Her kan du føle deg som hjemme og nyte din ferie i en komfortabel og luksuriøs atmosfære.

Les mer
Hôtel Red & Blue Design chambre rouge

Executive Rom

2 personer | Rom

Du innlosjeres på et behagelig Executive Rom med myke tykke tepper og moderne møbler. De fleste av hotellets 52 hotellrom har utsikt mot Petrin-parken, og har klimaanlegg, WiFi, te- of kaffefasiliteter, safe, TV og eget bad.

Våre tips til en hyggelig storbyreise!

Dette må du få med deg mens du er i Praha:

 • Karlsbroen - En liten tur over Prahas eldste bro må til når du er i byen. Nyt den fine utsikten over Vltava og gå forbi de mange gatekunstnere og småbutikkene. Under broen finner du øyen Kampa, kjent som "lille Venezia". Her finner du gode restauranter, en fin park og Museum Kampa, mest kjent for sin moderne kunst. En liten gåtur fra Kampa finner du også den kjente John Lennon-veggen.
 • Malá Strana - Det er i gamlebyen hvor du finner de fleste severdighetene, som den astronomiske klokken, den imponerende St. Nicholas-kirken og den flotte Wallensteinhagen.
 • Det tsjekkiske kjøkkenet er kjent for sine tunge måltider med poteter, kål og kjøtt. Prøv for eksempel gulasj, potetsuppen "sumavask polevka" eller hvitløksbrød "topinka". For deg som foretrekker vegetarmat anbefales restauranten Lekhá Hlava.
 • Žižkov-tårnet - Som sagt så er utsikten fra hotellet helt fantastisk, men den fra Žižkov TV-tårnet må du også absolutt oppleve! Dette er uten tvil byens høyeste bygning og med 93 meter høyde kan du se over hele byen og mye lengre.
Elvecruise på Vltava

Se Karlsbroen, Praha slott, Kampa-øya og de andre severdighetene i Praha fra vannet på dette 55-minutters cruiset. Seile ned elven Vltava og lær om byens høydepunkter fra kommentatoren ombord. Nyt komfortable sitteplasser både inne og ute. Elvecruiset skjer på dag 2 av reisen.

Velg en avreisedato
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 13:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-5 år mottar 50% rabatt på hotellet og betaler full pris for flyet.
Barn 6-17 år regnes som voksne og betaler full pris for hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Red & Blue Design Hotel Prague er et moderne 4*-hotell som ligger like ved Petrin-parken og i gangavstand til både Karlsbroen og Praha-slottet.

Red & Blue Design Hotel Holečkova 13 150 00 Praha Tsjekkia

Vilkår & Betingelser: 1. Denne reisen er kun gyldig for den valgte datoen på HOTELLNAVN. 2. Se TravelBirds vilkår og betingelser for mer informasjon om kansellering. 3. TravelBird forbeholder seg retten til å foreta eventuelle endringer i dette arrangementet. 4. Eventuelle ekstra utgifter (gebyrer og turistskatt) betales på hotellet og denne bekreftelsen gjelder ikke for disse utgiftene. 5. For dette tilbudet gjelder TravelBirds vilkår og betingelser: http://travelbird.no/vilkar-og-betingelser