• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

To uker med det beste av Marokko

Rundreise 14 netter Marokko

per person fra kr 15 349
basert på 2 personer

Rundreise i 14 netter til Marrakech, Casablanca, Chefchaouen, Fez, Rabat og Sahara med frokost, byturer og fly t/r.

Vi har samlet det beste av fortryllende Marokko fra de unike byene, hvor du opplever alt fra Marrakech' travle bybilde til Casablancas rike aromaer og eventyrlige og fargerike Fez og Rabat. Reis gjennom romantiske fjell- og ørkenlandskap og tilbring en natt under en fantastisk stjernehimmel i Sahara. En fascinerende rundreise i vakre Marokko venter på deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Marrakech (Den første natten og de 2 siste nettene)
 • 1 natt i Rabat
 • 2 netter i Chefchaouen
 • 2 netter i Fez
 • 1 natt i Merzouga
 • 1 natt i Ouarzazate
 • 2 netter i Taroudant
 • 1 natt i Agadir
 • 1 natt i Essaouira
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Marrakech (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Guidet bytur i Fez (dag 6)
 • Guidet bytur i Marrakech (dag 13)
 • Engelsktalende sjåfør/guide
 • 1x middag i ørkenleiren i Sahara
 • All transport
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tips til sjåfør og guide
 • Inngang til Hassan II-moskéen i Casablanca
 • Inngang til den romerske byen Chellah i Rabat
 • Inngang til festningen Oudayas Kasbah i Tifoultoute
 • Inngang til Majorelle-hagen i Marrakech
 • Inngang til Bahia-palasset i Marrakech
 • Inngang til Saadier-gravene i Marrakech
 • Andre eventuelle inngangsbilletter
 • Turistskatt ca kr 25 Per person per natt
Ytterligere tilvalg
 • Guidet tour i Essaouira
 • Kamelridning i palmelundene
 • Tur i varmluftsballong
 • Halvdagstur i palmelundene med buggy
 1. Dag 1: Marrakech

  Din reise begynner i vakre Marrakech, hvor du blir hentet på flyplassen og kjørt til hotellet. Ved første øyekast kan Marrakech føles en smule overveldende med sine folkemengder, varme og hektiske, labyrintiske gater og markeder. Men så snart du går ned en sidegate, vil du oppleve hvordan kaoset på få minutter kan endre seg til stillhet. Slå deg ned med en forfriskende myntete i en av de mange gårdshagene, planlegg din videre ferd rundt i Marrakech. Opplev den vakre arkitekturen, som er så kjennetegnet for Marrokko, med for eksempel et besøk til Marrakech' landemerke — koranskolen Ben Youssef Madrasa. Bli forført av det marokkanske kjøkkenets varme krydder med en duftende 'tangine' med couscous og urter. Reis til markedsplassen Djema al-Fna, og la deg oppsluke av lyset fra de mange lanternene og fargeinntrykkene ... Velkommen til Marokko!

  Marrakesh Menara Airport -> Riad Sadaka 7.3 km

  Riad Sadaka - Bedroom

  Riad Sadakaeller lignende

  Hotel Marrakech, Marokko

  På Riad Sadaka er det kun 6 rom, og man merker straks at man er kommet inn i en oase av ro. Riad Sadaka er innredet i tradisjonell, marokkansk stil med et vell av farger, orientale artefakter og appelsintrær. I de åpne fellesområdene, som er så klassisk for de marokkanske riadene, finner du et lite basseng og behagelige terrassemøbler. På takterrassen kan du nyte solen i en av liggestolene eller ta en lur under en av de store solparasollene. Hotellet har en sentral beliggenhet med 800 meter til den historiske Ben Youssef Madrasa og 1,2 km til markedsplassen Djema al-Fna.

  Alle rommene er navngitt med tradisjonelle, arabiske pikenavn og innredet med mange farger i marokkansk stil. Rommene har en dobbeltseng, aircondition, safe, garderobe, WiFi og bad med badekar eller dusj samt toalettartikler.

  Les mer
 2. Dag 2: Marrakech - Casablanca - Rabat

  Etter frokost kl. ca. 08.00 er det på tide å forlate Marrakech for første gang. Fra hotellet blir du kjørt til dagens første stopp Casablanca, som ligger en ca. 3 timers kjøretur fra Marrakech. I byen som ligger ved kysten, skal du besøke den imponerende Hassan II-moskéen. Dette er en spesiell opplevelse, da det ikke er mange moskéer i Marokko, som man har lov til å besøke som ikke-muslimsk. Hassan II-moskéen er en av de største i landet og en av de 7 største i verden. Etter å ha besøkt moskéen, fortsetter du til hovedstaden i Marokko: Rabat!

  Merk at inngangsavgiften til Hassan II-moskéen ikke er inkludert.

  Riad Sadaka -> Riad à la Belle Etoile 330.7 km

  Riad à la Belle Etoile - View

  Riad à la Belle Etoileeller lignende

  Hotel Salé, Marokko

  Riad à la Belle Etoile ligger i et tradisjonelt hus ved bredden av elven Bou Regreg i Rabat. Hotellet som var en av de første riadene i Rabat, er blitt restaurert med tradisjonelle materialer og har 6 individuelt innredede rom. Riad à la Belle Etoile er utsmykket med vakre marokkanske mosaikker, ekte tepper og nydelig utskårne møbler og dører i sedertre. I den romslige gårdshage kan du slappe av til fontenens risling, og takterrassen byr på en fabelaktig utsikt utover byen og havet. Hotellet har også sitt eget hammam-bad.

  Rommet ditt er 16-20 m² stort og har utgang til gårdshagen. På rommet finner du en dobbeltseng, aircondition, flatskjerms-TV, WiFi samt bad med dusj og toalettartikler.

  Les mer
 3. Dag 3 & 4: Rabat - Chefchaouen

  Dagen står i hovedstaden Rabats tegn! I dag skal du utforske det historiske sentrumet sammen med din engelsktalende guide. Du skal besøke det kongelige palassets og mausoleum for Mohammed V — et av ​​de viktigste monumenter i Rabat og det siste hvilestedet for Mohammed V, som var grunnleggeren av ​​det uavhengige og moderne Marokko. Du skal også besøke festningen Oudayas Kasbah og den romerske byen Chellah. Etter Rabat er det på tide å reise til den neste marokkanske perlen: den blå byen Chefchaouen.

  Finn kameraet frem, for Chefchaouen er nemlig virkelig fotogen! Den lille landsbyen ligger i fjellene og er kjennetegnet av én ting: den blå fargen! I den gamle bydelen er alle hus og bygninger malt i vakre blå nyanser, som gir en fortryllende og magisk stemning. De blå fasadene sies å være malt av den jødiske befolkningen for å symbolisere himmelen. Det sies også at den blå fargen skremmer vekk mygg... Du kan tilbringe dag 4 med å vandre rundt i de smale gatene og utforske de mange butikkene med tradisjonelt håndverk, de lokale skredderne, slakterne og familiedrevne bakerier.

  Bemerk vennligst at inngangsavgiften til Kasbah Oudaya og Chellah ikke er inkludert.

  Riad à la Belle Etoile -> Hôtel Casa Miguel en Chefchaouen 246.3 km

  hotel

  Hotel Casa Migueleller lignende

  Hotel Chefchaouen, Marokko

  Hotel Casa Miguel ligger i Chefchaouen medina, og er fordelt over to deler, hoveddelen og annekset. Hotellet ligger kun 5 minutters gange fra Ras El Ma fossefallene. Hotellet har lokal arkitektur såvel som en terrasse med utsikt over Rif Mountains. Gjester kan bruke det felles salongområdet og nyte restauranten meny med lokale spesialiteter.

  Les mer
 4. Dag 5 & 6: Chefchaouen - Volubilis - Meknès - Fez

  Etter frokosten reiser du mot den romerske ruinbyen Volubilis, som er listet på UNESCOs verdensarvliste og ligger mellom byene Fez og Rabat. Under den afrikanske solen skal du oppleve Volubilis majestetiske mosaikker, mektige akvedukter og gamle templer.

  Etter lunsj er det på tide å besøke den kongelige by Meknès, som er omgitt av 40 kilometer bymur. Den ubetinget vakreste delen av muren finner du ved byporten Bab Mansour. Den siste delen av turen går til Fez — kanskje den mest imponerende byen i Marokko. Her er det nesten som å tre inn i 1001 natts eventyr, og som at tiden har stått stille i flere hundre år. Resten av kvelden kan du slappe av, for dagen etter er du på bytur hele dagen.

  Dag 6 er dedikert til Fez, den eldste av alle kongebyene. Din engelsktalende guide vil lede deg gjennom byen, og fortelle deg om alle dens hemmeligheter. Omgitt av massive bymurer, skjuler medinaen i Fez en av Marokkos best bevarte labyrinter av smale gater. Her ligger bygninger fra det 13. århundre, side om side med travle markeder, som selger fersk frukt, grønnsaker, krydder, fisk og kjøtt. Dine sanser kommer virkelig til å brukes godt! Området er bilfritt, men forbered deg på å ta et skritt til siden for at gjøre plass til esler med trekkvogner...

  Hôtel Casa Miguel en Chefchaouen -> Riad Lalla Zoubida 198.4 km

  Room

  Riad Lalla Zoubida eller lignende

  (1 anmeldelser)
  Hotel Fès, Marokko

  Riad Lalla Zoubida ligger i hjertet av Médina de Fès. Det har rom med aircondition og tradisjonelle Arabisk-Andalusisk stil. Alle rommene ved Lalla Zoubida har en TV og et bad med dusj. Noen av rommene har også egen balkong. Hotellterrassen er et stille sted å nyte den panoramische utsikten over byen og den omliggende landsbygden. Restauranten på Riad Lalla Zoubida serverer lokale og tradisjonelle retter laget av ferske ingredienser.

  Les mer
 5. Dag 7: Fez - Midelt - Errachidia - Merzouga (Sahara)

  På dag 7 forlater du Fez, men en ny dag full av opplevelser venter. På veien til Sahara stopper du i provinsen Errachidia samt byen Midelt, hvor du møter en betagende utsikt over de storslåtte Atlasfjellene. Etter en tur gjennom Marokkos allsidige landskaper ankommer du til Merzouga eller kanskje bedre kjent som... Sahara! Mette etter den inkluderte middagen kan du lene deg tilbake, senke føttene i den gylne sanden og falle i svime over den vakre, stjernespekkede, sorte himmelen. Hvor mange stjerneskudd kan du? Denne natten blir ekstra spesiell, da du skal sove i telt under den marokkanske stjernehimmelen.

  Riad Lalla Zoubida -> Erg Chebbi

  Nasser Palace Nomad Tent + Camps

  Nasser Palace teltleireller lignende

  Hotel Errachidia Province, Marokko

  Opplev det nomadiske liv i ørkenen! Her skal dere tilbringe uforglemmelig natt i ørkenen under stjernene. Leiren er utstyrt med toalett. Merk at fasilitetene her er enkle.

  Les mer
 6. Dag 8: Merzouga - Tinghir - Boumalne - Ouarzazate

  God morgen dag 8! Det er kanskje ikke alltid like lett å stå tidlig opp, men i dag er det verdt det. Finnes det noe vakrere enn å se solen stå opp over Saharas oransje sand? Solen strekker seg mot alle retninger og ender i det som kan virke som en uendelighet. Helt enkelt en magisk opplevelse! Etter frokosten skal du på ryggen av en kamel ri tilbake til Merzouga. Med buss fortsetter turen til Ouarzazate via Alnif, Tazzarine, Nkob og Drâa Valley. Denne dalen er en sandoase med en blanding av palmer, grønne marker, turkisgrønne elver og typiske leirhus. Du kommer til sist til landsbyen Ouarzazate, hvor du etter en lang reisedag kan hvile ut på hotellet.

  Nasser Palace -> Kasbah Dar Daif 358.5 km

  Kasbah Dar Daif - Terrace

  Kasbah Dar Daifeller lignende

  Hotel Ouarzazate Province, Marokko

  Kasbah Dar Daif ligger cirka 5 km fra sentrum av Ouarzazate. Hopp i et par tradisjonelle marokkanske tøfler og gå rundt på de gamle og fargerike teppene i de mange hyggelige krokene, blant malerier innsamlet fra eiernes egne reiser. Dette sjarmerende hotellet har fokus på bærekraftighet. Den møblerte terrassen er en avslappende, grønn oase med utsikt over de vakre Atlasfjellene. I svømmebassenget kan du ta et avkjølende bad og avslutte med en marokkansk myntete eller middag.

  De fargerike rommene har en dobbeltseng samt et eget bad med dusj, hårføner og toalettartikler. Videre har rommet aircondition, safe og telefon.

  Les mer
 7. Dag 9 & 10: Ouarzazate - Taroudant

  I dag skal du utforske området Ouarzazate. I landsbyen Tifoultoute skal du besøke fortet Kasbah Tifoultoute samt Ouarzazates skole for kunsthåndverk og brukskunst. Blant sølvsmykker, keramikk og håndvevede tepper har du en opplagt mulighet for å kjøpe den helt riktige souveniren med hjem. Film- og seriefans skal spisse ørene, for det neste stoppet på turen er Ait-Ben-Haddou. Denne maleriske landsbyen har vært kulisse til både Game of Thrones, Gladiator, Mummien og Lawrence of Arabia fra 1962. Senere på ettermiddagen kjøres du til den fruktbare Souss-dalen og byen Taroudant.

  Dag 10 kan brukes på egen hånd i Taroudant. Byen er omgitt av honning-fargede bymurer og har en bemerkelsesverdig likhet med Marrakech og har derfor fått kjælenavnet 'Lille Marrakech'. Utseendet er nok det eneste de to byene har til felles... Taroudant er langt mer avslappet, til tross for at det er mange fargerike og livlige souker og torg. I Taroudant er det opplagt å få et fascinerende innblikk i det lokale Berber-livet, dette er unikt fra andre steder i Marokko. Nyt samtidig synet av de mange oliven- og appelsintrærne, eukalyptus og palmer, for på dag 11 går turen videre mot Agadir!

  Kasbah Dar Daif -> La Tour de Toile 320.0 km

  La Tour de Toile - Garden

  La Tour de Toileeller lignende

  Hotel Oulad Brahim, Marokko

  La Tour de Toile ligger i Taroudant i regionen Souss-Massa-Daraâ. Blant palmetrærne finner du et utendørs svømmebasseng og tilhørende liggestoler og hagemøbler. Hotellet er tradisjonelt innredet med sandfargede vegger og referanser til ørkenen. Det lille restaurantkjøkkenet serverer hjemmelagde, lokale spesialiteter.

  Alle rommene har en dobbeltseng, aircondition og et bad med dusj og toalettartikler. Noen rom har et utendørs sitteområde eller terrasse.

  Les mer
 8. Dag 11: Taroudant - Agadir

  Du forlater Taroudant tidlig om morgenen på dag 11, for deretter å kunne få en dag med soling på stranden i Agadir. Reisen tar ca. 1,5 timer, så allerede ved lunsjtid kan du ta deg en dukkert i havet i 'Marokkos Miami'! Utforsk Agadirs hyggelige markeder og vakre severdigheter. Byen som i 1960 ble ødelagt av det verste jordskjelv i Marokkos historie, byr på en annerledes side av Marokko med sin skinnende havnepromenade og mer moderne arkitektur. I Agadirs Souk El Had foretar mange av byens beboere deres innkjøp, og har du ikke allerede fått kjøpt en flaske marokkansk arganolje, så er det på tide!

  La Tour de Toile -> Hôtel sindibad 60.8 km

  Hotel Sindibad- Bedroom

  Hotel Sindibadeller lignende

  Hotel Agadir, Marokko

  Hotel Sindibad ligger i et livlig område i Agadir i gåavstand fra Mohamed-moskéen, Nouvelle-moskéen og St. Annakerk. Jardin de Olhao og synagogen ligger cirka 1 km fra hotellet. Hotellet består av 50 rom og en hyggelig terrasse, tennisbane og takterrasse med svømmebasseng.

  Samtlige rom har egen altan, satelitt-TV, skrivebord, garderobe og aircondition. Badet har dusj, badekar og bidet.

  Les mer
 9. Dag 12: Essaouira

  Livet ved kysten fortsetter for annen dag på rad, hvor du skal besøke den gamle portugisiske fiskerbyen Essaouira. Finn frem kameraet for denne landsbyen har de fineste, fargerike husene og festningene fra det 18. århundre. Havnen er full av blå fiskerbåter, som ber om mer enn et par minutters oppmerksomhet. Essaouira er gjennomsyret av historie, og beliggende ved inngangen til byen, finner du Dar Souiri, som huser utstillinger, kulturelle aktiviteter og forestillinger. Essaouira har, som mange andre marokkanske byer, også en gammel medina, men i motsetning til mange av de andre, er denne ganske rolig. Dagen etterpå er det tilbake til travle Marrakech.

  Vil du ha selskap på dagen av en lokal guide, kan du tilkjøpe en guidet bytur i Essaouira (se endelig pris ved bestilling).

  Hôtel sindibad -> Riad Lalla Zina 176.7 km

  Riad Lalla Zina - Patio

  Riad Lalla Zinaeller lignende

  Hotel Essaouira, Marokko

  I hjertet av den gamle medinaen ligger den sjarmerende Riad Lalla Zina. Fra takterrassen har du en vakker utsikt over byen og stranden. Riad Lalla Zina har mange bedårende marokkanske detaljer, som for eksempel de klassiske nøkkelhull-lignende åpningene. I den hyggelige gårdshagen kan du nyte synet av de fineste turkise stenene og mosaikkene.

  De lyse rommene er utstyrt med dobbeltseng, aircondition, WiFi og et bad med badekar eller dusj, hårføner samt toalettartikler.

  Les mer
 10. Dag 13 - 15: Marrakech

  Reisen slutter hvor det hele begynte — nemlig i Marrakech, hvor du skal tilbringe de to siste nettene. Marrakech har alt man kan ønske seg på en moderne oriental — en blanding av marokkansk og internasjonal kultur med et stort utvalg av vakker arkitektur, hvor folk alltid er på farten. Her er det alltid liv i kaféene og butikkene. Alltid noe som får en hennatatovering, musikk som spilles fra et vindu, som forteller røverhistorier. Vi lovet deg en bytur, og den skal du på i dag! Denne historiske, guidede byvandringen byr på et besøk til noen av Marrakechs største severdigheter blant annet Majorelle-hagen, Koutoubia-minareten, Saadier-gravene og Bahia-palasset. Sørg for å ta ordentlig avskjed med ditt marokkanske eventyr, for dagen etter flyr du tilbake til Norge.

  Vennligst merk at inngangsgebyret til Majorelle-hagen, Saadier-gravene og Bahia-palasset ikke er inkludert.

  Tilbake i Marrakech har du mulighet for å tilkjøpe en 1-times kamelridningstur eller en halvdagstur med en ørken-buggy. Begge turene foregår rundt i de omkringliggende palmelundene (se endelig pris ved bestilling). Der er også mulighet for å tilkjøpe en tur i luftballong over byens tak og de imponerende Atlasfjellene (se endelig pris ved bestilling). Det er er mulig å kombinere turen i luftballong med en etterfølgende kamelridning.

  Riad Sadaka -> Marrakesh Menara Airport 6.1 km

  Riad Sadaka - Bedroom

  Riad Sadakaeller lignende

  Hotel Marrakech, Marokko

  På Riad Sadaka er det kun 6 rom, og man merker straks at man er kommet inn i en oase av ro. Riad Sadaka er innredet i tradisjonell, marokkansk stil med et vell av farger, orientale artefakter og appelsintrær. I de åpne fellesområdene, som er så klassisk for de marokkanske riadene, finner du et lite basseng og behagelige terrassemøbler. På takterrassen kan du nyte solen i en av liggestolene eller ta en lur under en av de store solparasollene. Hotellet har en sentral beliggenhet med 800 meter til den historiske Ben Youssef Madrasa og 1,2 km til markedsplassen Djema al-Fna.

  Alle rommene er navngitt med tradisjonelle, arabiske pikenavn og innredet med mange farger i marokkansk stil. Rommene har en dobbeltseng, aircondition, safe, garderobe, WiFi og bad med badekar eller dusj samt toalettartikler.

  Les mer
Ekstra utflukter som tilvalg

Vil du gjøre din reise ekstra minneverdig, kan du tilvelge følgende utflukter i bestillingsprosessen:

 • Guidet tur i Essaouira: Essaouira er et kjent sted på Atlanterhavskysten og er berømt for sine hvite hus med blå vinduslemmer, det gamle fortet og havnen. Sammen med en guide skal du gjennom den gamle byen, som byr på middelalderarkitektur, maurisk kunst, fine farger og en autentisk atmosfære. Du starter turen ved det store Moulay El Hassan-torget, går forbi den store moskéen og gjennom Siaghine Alley. Lær mer om byens rike historie, mens du vandrer i medinaen og forbi det gamle fortet.
 • 1-times kamelridning: Opplev en unik ridetur på kamel gjennom Marrakechs palmelunder. Du rir gjennom tradisjonelle landsbyer og vil kunne se de lokales hverdagsliv fra kamelryggen. Utflukten inkluderer transport til og fra hotellet.
 • Opplev Marokko fra en varmluftsballong: Vil du oppleve Marokko på en virkelig spesiell måte? Så bli med på denne utflukten, hvor du fra en luftballong skal se de vakre landskapene ovenfra. Du har ca. 40-50 minutter (avhengig av vind- og værforhold) flyr du innover de imponerende Atlasfjellene og fredfylte landskaper. Når du har føttene på land igjen, kan du nyte en autentisk berber-frokost bestående av brød, frukt, pannekaker og myntete. Denne utflukten inkluderer transport til og fra hotellet. Bemerk at minimumsalderen er 3 år.
 • Kjør-selv-buggy i ørkenen: Er du glad i fart og spenning, så må du sette en hjelm på hodet og krysse det marokkanske landskapet i en ørkenbuggy! Under veiledning av en profesjonell guide kjører du sammen til en tradisjonell Berber-landsby. Der blir det rik mulighet for å se de tørre ørkenområdene, rå landskapene og de grønne palmelundene, som omringer Marrakech. Denne utflukten er en halvdagstur og kan bestilles om morgenen og ettermiddagen. Utstyr samt transport til og fra hotellet er inkludert.
Velg en avreisedato
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barn på reisen

Bemerk vennligst at på grunn av de lange avstandene anbefales denne reisen ikke til små barn.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Reisegruppe

På denne rundreisen kan du både komme til å reise alene, og du kan komme til å reise sammen med en gruppe. Dette avhenger av antall bestillinger på den gitte datoen. Bemerk at de andre reisende i gruppen ikke nødvendigvis er norske.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Marocco. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Transport mellom flyplassen og hotellet

På flyplassen i Marrakech vil din sjåfør vente på deg med et TravelBird-skilt. Transporten mellom flyplassen og hotellet kan være en gruppetransport med andre TravelBird-reisende.

I forbindelse med transport mellom hoteller og utflukter vil sjåføren vente på deg i hotellets lobby.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.