• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fargerike Vietnam fra nord til sør

 • Rundreise
 • 20 netter
 • Vietnam
Nyhet
pris fra kr 14 679
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Rundreise i Vietnam: Hanoi, Ha Long Bay, Hue, Hoi An, Nha Trang & Ho Chi Minh med frokost, cruise, fly & all transport.

Noen av verdens vakreste steder i ett og samme land - reis fra nord til sør i billedskjønne Vietnam! Gå på skattejakt i de livlige byene, besøk fortryllende templer og bli kjent med de lokale i idylliske landsbyer. Se med egne øyne hvorfor UNESCO har lagt sin elsk på dette fascinerende landet. Dra på eventyr på et cruise i den utenomjordisk vakre naturen i Halong Bay, lev late dager på sandstrendene i Nha Trang og lær å lage ekte vietnamesisk mat! En reise med unik kultur, spennende historie og naturlandskap som kan ta pusten fra deg - la magien utfolde seg i Vietnam!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter (1., 2. & 5. natt) i Hanoi
 • 2 netter (3., & 4. natt) på Glory Legend Cruises
 • 1 natt på nattoget til Hue
 • 2 netter i Hue
 • 3 netter i Hoi An
 • 4 netter i Nha Trang
 • 3 netter i Ho Chi Minh City
 • Frokost hver morgen
 • Helpensjon på skipet
 • 2x halvdagsturer: Hue City Tour (dag 7) og My Son Tempelby (dag 10)
 • Engelsktalende tourguide (på dag 3, 4, 5, 7 og 10)
 • All transport
 • 2x innenlandsflyvninger
 • Fly til Hanoi og fra Ho Chi Minh (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tips til guider
 • Visumkostnader
 1. Dag 1 & 2: Ankomst til Hanoi

  Du ankommer den vietnamesiske hovedstaden Hanoi og blir hentet fra flyplassen og tatt med til hotellet. Enten du er på en oppdagelsestur eller bare ønsker å hvile ut etter reisen, er det opp til deg. På den andre dagen av turen kan du enten bestille en dagstur eller utforske Hanoi med sine mange attraksjoner. Benytt muligheten til å spasere gjennom gamlebyen, la deg rive med av de ivrige gateselgerne og smak på deilig gatemat. Et besøk til litteraturtempelet og Ho Chi Minh-mausoleet bør også være på programmet.

  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Hanoi, Vietnam
  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel ligger kun 5 minutters gange fra Hoan Kiem Lake, et vanndukketeater og andre populære severdigheter. Hotellet er en oase av ro i den ultraurbane metropolen. Hotellet har en restaurant med panoramautsikt, en bar og et spa. WiFi tilgjengelig i hele hotellet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og engelske aviser er tilgjengelig hvis du vil slappe av med litt nyheter i lobbyen.
  Rom: Du bor i et komfortabelt, elegant rom med tregulv. Alle rommene har aircondition, minibar og flatskjerm-TV. Badet har dusj, badekar og toalett.

  Les mer
 2. Dag 3 - 5: Cruise i Halong Bay

  På den tredje dagen av reisen din blir du hentet fra hotellet tidlig på morgenen og tatt med til cruiseskipet du skal reise med gjennom det vakre landskapet i Red River Delta. Ombord venter en velkomstdrink på deg og du kan begynne å kose deg med en gang. Forbered deg på å se et av verdens vakreste steder, Halong Bay, komfortabelt fra dekket på skipet ditt. Etter lunsj drar du på eventyr i en bambusbåt med en lokal guide til Luon-hulen. Ta deg et svalende bad ved Ti Top Beach, som også tilbyr en flott panoramautsikt over bukten. Ombord kan du også delta i matlagingskurs før middagen serveres. La kvelden begynne med den magiske solnedgangen over landskapet rundt deg. Den fjerde dagen av reisen begynner, hvis du ønsker å prøve noe tradisjonelt, med en Tai Chi-time på skipets dekk. Etter frokost setter du deg i en mindre båt for en dagsutflukt, besøker Cua Van-landsbyen og utforsker severdigheter ved hjelp av lokalbefolkningen. Deretter besøker du Bai Tu Long Bay og Ba Ham Lake, med sin nesten uberørte natur. Tilbake ombord kan du delta på et annet matlagingskurs før middagen serveres. På den siste dagen av cruiset, besøker du Sung Sot Cave, en av de største grottene i Halong Bay. Ved lunsjtider seiler du sakte tilbake til kaien, hvorfra du blir tatt med tilbake til hotellet i Hanoi.

  Viet View Hotel Hanoi -> Halong Glory Legend Cruise 156.9 km

  Glory Legend Cruise eller lignende

  • Cruiseskip
  • Hanoi, Vietnam

  Stig ombord på det komfortable Glory Legend Cruise skipet. Glory Cruise gir deg et avslappende cruise langs vakre Halong Bay. Glory Legend Cruise er utstyrt med solide tremøbler og har en bar, et stort soldekk og en restaurant som serverer vietnamesiske spesialiteter. På skipet vil du ha tilgang til WiFi. Du får helpensjon under ditt opphold med et “A la Carte’-utvalg i restauranten på andre dekk med både lokale og internasjonale retter.
  Lugar: Alle lugarene på cruiseskipet er utstyrt med store vinduer mot havet som gjør utsikten på rommet til hovedattraksjonens. Rommene har også aircondition, en pult og et privat bad med hårføner.

  Les mer
 3. Dag 6 - 8: Med nattog fra Hanoi til Hue

  Den 6. dagen kan du velge om du vil reise på en dagsutflukt til Ninh binh - Hoa Lu - Tam Coc eller ta deg frem i Hanoi og omgivelsene, for denne dagen skal du sette deg på nattoget for en overnatting som tar deg hele 700 km til den sørlige byen Hue. Rundt kl. 09:00 neste dag når du Hue og blir hentet på jernbanestasjonen og kjørt til hotellet. Denne dagen kan du gjøre det du ønsker, men du bør i alle fall få med deg Minh Mang Tomb, den kongelige byen Hue, den keiserlige graven og Thien Mu Pagoda. På den 8. dagen kan du velge mellom en dagstur: Phong Nha - Ke Bang National Park, som lover deg et eventyr med zipline og hulesightseeing, eller du kan skreddersy dagen som du selv vil.

  Halong Glory Legend Cruise -> Huế 771.4 km

  Alba Spa Hotel

  Alba Spa Hotel eller lignende

  • Hotel
  Alba Spa Hotel

  Med sin beliggenhet i sjarmerende Hue, bare 500 meter fra Huong elven, blir oppholdet ditt på Alba Spa Hotel ditt fantastisk. Hotellet er innredet i beroligende farger, og er utstyrt med boblebad og svømmebasseng, en resepsjon, restaurant og souvenirbutikk. Hotellets elegante rom har flatskjerm-TV, safe, te- og kaffekoker og eget bad med hårføner og tøfler.

  Les mer
 4. Dag 9 - 11: Hoi An og tempelbyen My Son

  Avhengig av størrelsen på gruppen kan du nå reise med buss eller bil via Hai Van Pass og Truong Son Mountains til Hoi An. Et høydepunkt på turen venter på morgenen på den 10. dagen, et besøk til den gamle tempelbyen My Son. De gamle bygningene er overgrodd av grønne planter, som gir dem et unikt, fortryllende utseende. På den 11. dagen kan du velge å ta en sykkeltur i de omkringliggende landsbyene, ta del i det påfølgende matlagingskurset, eller bare utforske Hoi An. Beundre de livlige markedene, de fargerike lanternene og blandingen av forskjellige mennesker - la deg fortrylle av dette spesielle stedet.

  Huế -> Hoi An Lantern Hotel 127.6 km

  Hoi An Lantern Hotel

  Hoi An Lantern eller lignende

  • Hotel
  • Hội An, Vietnam
  Hoi An Lantern Hotel

  Beliggende i nærheten av havnebyen Hoi An bor du under ditt 5 netters opphold kun 5 minutters gange fra sentralmarkedet. På hotellet kan du gjøre ulike aktiviteter, blant annet karaoke, biljard og matlagingskurs. Hotellet tilbyr også transport og et utendørsbasseng. I øverste etasje finner du restauranten hvor du kan fråtse i vietnamesisk og internasjonal mat og en fin panoramautsikt.
  Rom: Rommene er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV og minibar. Badet har badekar, gratis toalettartikler og hårføner. I rommet har du gratis WiFi.

  Les mer
 5. Dag 12 - 15: Mot stranden!

  Med et inkludert innenlandsfly fortsetter du lenger mot sør til Nha Trang. Her kan du nyte de følgende dagene, og leve det late livet som en strandboms til det fulle. Turkist, krystallklart vann og drømmestrender gir den perfekte settingen for noen avslappende dager på stranden og i vannet. Hvis du er ute etter litt mer aktivitet, kan du også bestille snorkling og ta en tur rundt på øya en av dagene.

  Hoi An Lantern Hotel -> Nha Trang 498.3 km

  Regalia Nha Trang Hotel

  Regalia Nha Trang Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Nha Trang, Vietnam
  Regalia Nha Trang Hotel

  I Nha Trang bor i et romslig hotell ca. 15 minutters gange fra sentrum og med direkte tilgang til stranden. Hotellet har også et svømmebasseng og en privat strand. Rommene har parkett, TV og eget bad med hårføner.

  Les mer
 6. Dag 16 - 19: Saigon - eller Ho Chi Minh City

  Etter din neste innenlands flytur lander du i den største byen i landet, til Ho Chi Minh. Her blir du kjent med det livlige vietnamesiske livet i hvert smug. Beundre de koloniale fasadene og de trekantede avenyene, Notre Dame-katedralen, hovedkontorbygningen, de smale gatene i China Town og det imponerende gjenforeningspalasset. På den 17. dagen kan du bestille en halvdagstur til de berømte Cu Chi tunnelene og på de mange markedene og de mange butikkene du kan handle for typiske lokale suvenirer for deg selv eller dine kjære hjemme. Så er det på tide å si farvel og komme deg på flyet hjem, med mange gode minner som du kan kose deg med i lang tid etter at reisen er slutt.

  Nha Trang -> Liberty Hotel Saigon Parkview 423.3 km

  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Liberty Park View eller lignende

  • Hotel
  • Ho Chi Minh-byen, Vietnam
  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Liberty Park View ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, i nærheten av Ben Thanh markedet. Her finner du en utsikt over Saigon-elven. Liker du å trene kan du benytte deg av treningssenteret eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling (mot en avgift) etter en travel dag i byen. Ben Thanh-markedet ligger 600 meter unna, og 15-20 minutters gange unna vil du finne Operaen og Notre Dame-katedralen i Saigon.
  Rom: På alle rom har du aircondition, flatskjerm-TV, skrivebord, telefon, pult, minibar og et eget bad med dusj og toalettartikler.

  Les mer
Tilvalg

 • Dag 2 | Dagstur Hanoi: Besøk Ho Chi Minh-mausoleet, litteraturtempelet, en tradisjonell musikkopptreden, Kiem Lake og Old Quarter of Hanoi, og et annet museum eller Quan Thanh Temple. En ekte nudelsuppe, en Hanoi Pho, serveres til lunsj.
 • Dag 6 | Dagstur Ninh binh - Hoa Lu - Tam Coc: Besøk den historiske hovedstaden i Vietnam, Hoa Lu og templene til Le og Dinh Dynastiet. Etter lunsj vil en robåt kjøre deg inn i det imponerende landskapet Tam Coc. Her går du en kort sykkeltur.
 • Dag 8 | Phong Nha Day Tour - Ke Bang National Park: Besøk La Vang Holy Land og kjør til Phong Nha, hvor lunsj allerede venter på deg. Zipline tar deg direkte til Hang Tối-hulen, hvor du kan beundre stalaktittene og stalagmittene før du forlater grotten, enten med kajakk eller motorbåt.
 • Dag 11 | Hoi An: Ta en sykkeltur til landsbygda Hoi An og lær å lage mat vietnamesisk godbit på tallerkenen din og ta med litt reise.
 • Dag 13, 14 eller 15 | Øy- og snorkeltur: Besøk Tri Nguyen Aquarium på øya Mieu før du får deg utstyrt med snorkel og briller i havet, noe som på ingen måte er dårligere enn akvariet. Etter en deilig sjømatlunsj kan du fortsette å snorkle eller bare nyte solen.
 • Dag 17 | Halvdagstur Cu Chi Tunnel: Gjør deg gjennom de berømte tunnlene til Vietnamkriget.
Velg en avreisedato
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 2 per rom

Enkeltreisende

kr 11 574 per opphold på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 3-12 år gamle: får en rabatt på 75% rabatt per opphold

Internett

Gratis WiFi i alle hoteller.

Reisegruppe

Dette er i utgangspunktet en gruppereise med maks 45 personer i gruppen, men er avhengig av hvor mange som har bestilt reisen på samme dato som deg. Dersom du reiser alene, og ingen andre har bestilt reise for samme dato, er det mulig at du kan være alene på reisen. Reisens program vil uansett fortsette som beskrevet i reisen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Vietnam. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Vietnam. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.vietnamembassy-norway.org/en/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret