• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

En reise i Balis magiske landskap

 • Rundreise
 • 14 netter
 • Indonesia
pris fra kr 17 459
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Fra smaragdgrønne regnskoger til asurblått hav: 12 netters rundreise på Bali, inkl. frokost, guidede utflukter, all transport og fly t/r!

Bli med til paradiset kjent som "Gudenes Øy", Bali er en harmonisk perle av ro, nytelse og rike opplevelser. La deg fortrylle på en reise som tar deg gjennom øyas varierende landskap, mens du oppholder deg på luksuriøse hoteller i eksepsjonelle omgivelser. Fra bølgende rismarker, kremfargede sandstrender, mystiske templer til endeløse regnskoger, Bali er en henrivende vakker reisedrøm du aldri vil glemme!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Griya Santrian Beach Resort
 • 2 netter på Mimpi Resort Menjangan
 • 1 natt på Siddhartha Ocean Front Resort & Spa
 • 2 netter på Sea Breeze Candidasa
 • 4 netter på Dedari Kriyamaha Luxury Villa
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Bali (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 4 utflukter med engelsktalende guide
 • All transport på reisen
 • Engelsktalende sjåfører
Ytterligere tilvalg
 • Snorkling med engelsk guide
 • Vandring i Vest-Bali Nasjonalpark
 • Mount Batur soloppgang tur
La deg inspirere av Bali

Indonesia er verdens største øysamling, med cirka 990 øyer som er bebodd. Bali er en av de mest kjente øyene og i alle fall den som er høyst elsket av turistene, noe du vil forstå etter at du har vært her! Kombiner vakker natur og strandliv med historie, spennende markeder og avslapping på stranden og med yoga. Velkommen til Bali!

 1. Dag 1 - 3: Sanur

  Velkommen til paradis, en tropisk drømmeverden. Når du lander på flyplassen på Bali, vil du bli møtt av din sjåfør, som vil kjøre deg til ditt aller første hotell. Eventyret starter i Sanur, som et av verdens vakreste strandparadis. Palmesus, krystallklart vann, glødende solnedganger og en munter stemning - dette er bare noe av det du kan glede deg til på ditt første møte med Bali.

  Du bor dine 3 første netter på et fint hotell i Sanur, før reisen fortsetter videre mot Menjangan.

  Griya Santrian a Beach Resort + Bathroom

  Griya Santrian a Beach Resort

  • Hotel
  • Denpasar City, Indonesia
  Griya Santrian a Beach Resort + Bathroom

  Dette flotte hotellet ligger på den hvite sandstranden i Sanur. Eiendommen har 3 utendørsbassenger, vakkert anlagte hager og et spaområde med full service. Wantilan Restaurant serverer både asiatiske og vestlige retter, og Griya Beach Corner Restaurant serverer italienske og japanske retter.

  Du vil bo i et romslig og komfortabelt rom. Rommet er utstyrt med en TV, minibar og eget bad.

  Les mer
 2. Dag 4 & 5: Menjangan

  På dag 4 har du nok av spenning å glede deg til, en fulldagsutflukt til nord-vest av Bali står på menyen. I dag vil du få nyte Pacung Highland med sine enestående risterrasser, det fargerike fruktmarkedet Candikuning, det mystiske tempelet Ulun Danu temple, og ikke minst de unike "tvilling-innsjøene" Buyan and Tamblingan
  Dagens endelige stopp og base er Menjangan, her vil du overnatte en natt.

  Under oppholdet ditt kan du velge å bestille en valgfri dykkerutflukt som gir deg muligheten til blir kjent med den magiske verden av flytende farger under havets overflate. Utforsk en unik verden av koraller og tropiske fisker på denne utflukten som starter om morgenen og varer en halv dag.

  Hotel

  Mimpi Resort Menjangan

  • Hotel
  • Indonesia, Indonesia
  Hotel

  Bare 4 minutters gange fra West Bali National Park, ligger Mimpi Resort Menjangan, et fint hotell med hjemmekoselige rom og en rolig atmosfære. I hagen finner du et naturlig oppvarmet basseng og du kan spise god mat i hotellets restaurant, kjøpe en massasje eller spabehandlinger, eller leie sykler for å utforske det vakre området. Rommene har marmorgulv, tremøbler, klimaanlegg og eget bad med dusj og toalett.

  Les mer
 3. Dag 6: Tulamben

  Du kan selv velge om du vil tilbringe morgenen på egenhånd, eller om du vil være med på en utflukt til West Bali National Park. Utpå ettermiddagen, vil du vende retning mot nord-øst Bali, nærmere sagt mot den historiske fiskerlandsbyen, Tulabem. Dette fascinerende stedet er et av Balis mest populære dykkersted, grunnet "spøkelsesskipet" som ligger på bunnen av havet like utenfor land. Dette er vraket av det amerikanske millitærskipet Liberty, som sank i 1942. Tulamben sentrum holder i tillegg øyas triveligste morgenmarket.

  I dag er det flere inkluderte utflukter på programmet: På den spennende veien fra Menjangan til Tulamben vil du også stoppe ved den naturlige varme kilden, Banjar, Singaraja og det kinesiske tempelet.

  Siddhartha Ocean Front Resort & Spa + Dining

  Siddhartha Ocean Front Resort & Spa

  • Hotel
  • Karangasem Regency, Indonesia
  Siddhartha Ocean Front Resort & Spa + Dining

  Siddharta Ocean Front Resort & Spa er et fint hotell som ligger i den lille landsbyen Karangasem i nordøstlige Bali. Typisk balinesisk arkitektur, et nydelig evighetsbasseng, spafasiliteter og vakre hager vil komplimentere ditt opphold. Spisealternativene inkluderer en restaurant som serverer tradisjonelle indonesiske retter og internasjonale favoritter.

  Du vil sove i et klimatisert rom med safe, te- og kaffefasiliteter, kjøleskap og minibar. Badet har badekar og dusj, tøfler, badekåpe, hårføner og badeprodukter.

  Les mer
 4. Dag 7 & 8: Candidasa

  Like etter frokost starter du reisen mot uimotståelige Candidasa. Avstanden mellom Tulamben og Candidasa er ca 98 km og sjåføren vil hente deg kl 9:00. På veien vil det bli et stopp ved det tidligere kongelige palasset Tirta Gangga med sine drømmende hager. Tempelet ble bygget i 1948 av King of Karangasem. Selve vannet som tempelet ligger på er ansett som hellige vannkilder. Templet ligger i et vakkert grønt miljø, og det er spesielt fascinerende å spasere i smugene som lager en labyrint av den uvirkelige vannhagen. Etter vannpalasset går reisen mot den tradisjonelle landsbyen Tenganan, før du kommer til endelige basen, nemlig himmelske Candidasa. Kystbyen Candidasa er kjent for sine harmoniske laguner av hvite strender og en flerfargede havbunn. Trenger vi å si mer?

  Sea Breeze Candidasa + Pool

  Sea Breeze Candidasa

  • Hotel
  • Karangasem Regency, Indonesia
  Sea Breeze Candidasa + Pool

  Dette eksklusive feriestedet ved havet ligger 15 km fra Pura Goa Lawah Bat Cave Temple og 17 km fra Ujung Water Palace. Resorten består av 12 stilige villaer med granittgulv og tradisjonelle balinesiske dekorative elementer. Hotellet har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar, te- og kaffekoker og terrasser med havutsikt. Gratis frokost serveres i en utendørs restaurant. Andre fasiliteter inkluderer en privat strand, 2 elegante evighetsbasseng og et spa.

  Les mer
 5. Dag 9 - 13: Ubud

  I dag reiser du fra Candidasa mot sjarmerende Ubud. Byen Ubud, ligger i fjellene, eller "opplandet" av Bali. Ubud er kjent som et senter for tradisjonelt håndverk og dans. Det omkringliggende området av Ubud-distriktet består av frodig regnskog og terrasserte rismarker, prikket med hinduistiske templer i åndelig natur. Ubud er blant Balis mest berømte landskap. Du kan se frem mot guidede turer som vil gi et dypt innblikk i Balis rike arv.
  Den første guidede utflukten er til Kertha Ghosa court of justice, som ligger i byen Klungkung. Kertha Ghosa er et perfekt eksempel på den utsmykkede balinesiske arkitekturen og ble først bygget på det tidlige 1700-tallet av Dewa Agung (keiseren) Gusti Sideman. Andre utflukter inkluderer Bukit Jambul highland, Kintamani for å se innsjøen Batur, og kanskje den mest unike utflukten av alle er unike Goa Gajah (internasjonalt kjent som Elephant Cave).
  Autentiske Ubud blir din base for resten av reisen, og du har all grunn til å juble over dette. I tillegg til sin naturlige skjønnhet og autentiske sjarm, bor du på et luksuriøst hotell.

  Under oppholdet ditt i Ubud kan du velge å bli med på en to timers utflukt som lar deg utforske den utsøkte naturen med en lokal/engelsktalende guide. For denne vandre-utflukten er det nødvendig med gode sko. Du vil vandre opp Mount Batur og for å oppleve en av verdens vakreste soloppganger. Til sammen er dette en utflukt på 3 timer (Du bruker 2 timer opp og 1 time ned)

  Dag 13 markerer slutten på ditt balinesiske eventyr. Du vil bli kjørt til flyplassen, og flyr tilbake til Norge. Takk, for denne gang, Bali - vi sees igjen.

  Dedari Kriyamaha Luxury Villa + Room

  Dedary Kriyamaha Luxury Villa

  • Hotel
  • Gianyar, Indonesia
  Dedari Kriyamaha Luxury Villa + Room

  Eksklusive Dedary Kriyamaha Luxury Villa ligger i Ubud. Komplekset tilbyr egne luksuriøse villaer med private svømmebasseng. De moderne balinesiske inspirerte villaene har utsikt over hagen eller dalen, komfortable soverom med myggnett og egen inngang. Gjestene kan slappe av ved bassenget eller på terrassen i eget privatliv. Det romslige marmorbadet er utstyrt med regndusj, et badekar og en hårføner. Restauranten serverer smakfulle måltider og lobbybaren tilbyr en fantastisk solnedgang over risslettende.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 1 voksen og 1 barn opptil 5 i et Singelrom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 5 i et Dobbeltrom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-5 år gamle: bor gratis
Barn fra 6-12 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Visumkrav

Du må ikke ha visum ved reise til Indonesia. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler.Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Indonesia. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://indonesia-oslo.no/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Bali. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret