• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Mexico - Mystikk, kultur og skjønnhet

Rundreise 16 netter Mexico

per person fra kr 16 589
basert på 2 personer

Fra Mexico City til Playa del Carmen: 15 netter på forskjellige hoteller med frokost, utflukter og fly t/r.

Velkommen til Mexico hvor en fargerik verden av kultur og kontraster venter deg. Fra de mest uberørte strendene til de travleste byene: Fantastisk matkultur, spennende kunst, fengende musikk og smellvakker natur, er bare noe av det du vil oppleve på denne minnerike reisen fra Mexico City til koloniale landsbyer og karibiske paradis.

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Hotel Metropol (eller lignende) i Mexico City
 • 1 natt på Hotel Colonial de Puebla (eller lignende) i Puebla
 • 1 natt på Casona Oaxaca Hotel (eller lignende) i Oaxaca
 • 1 natt i ADO-buss fra Oaxaca til San Cristobal de las Casas
 • 2 netter i Casa Mexicana (eller lignende) i San Cristobal de las Casas
 • 2 netter på Hotel Maya Tulipanes (eller lignende) i Palenque
 • 2 netter på Hotel Del Gobernador (eller lignende) i Merida
 • 3 netter på Riviera Caribe Maya (eller lignende) i Playa del Carmen
 • Fly til Mexico CIty og retur fra Cancun (se kalender for tilgjengelige flyplasser)
 • Frokost hver morgen
 • 4 utflukter med engelsktalende guide:
 • Utflukt til Mexico City på dag 2
 • Utflukt til San Juan Chamula & Zinacantan på dag 8
 • Utflukt til Palenque på dag 10 ekskl. opptak
 • Utflukt til Chichen Itza på dag 13 inkl. frokost og ekskl. opptak
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Bussbilletter fra Mexico City til Puebla, fra Puebla til Oaxaca, fra Oaxaca til San Cristobal de las Casas (nattbuss) og fra San Cristobal de las Casas til Merida (førsteklasses offentlig transportbuss)
Rundreise i Mexico

Dette vakre landet i Sentral-Amerika har vært inspirasjonen til kunstnere som Frida Kahlo og Diego Rivera, og du kan fortsatt få et glimt av historien om de fascinerende templene Maya og Aztecs i Chichen Itza. Din reise begynner i millionbyen Mexico City, hvoretter du reiser mot koloniale byer som Puebla, Oaxaca og San Cristobal de las Casas for å komme til den tropiske stranden Playa del Carmen, hvor silkemyke, kritthvite strender møter deg. ¡Vamos a Mexico!

 1. Dag 1 - 3: Mexico City

  ¡Bienvenido a Mexico! Etter en god flytur lander du i Mexico City, hovedstaden i Mexico! Du blir hentet på flyplassen av en sjåfør som kjører deg direkte til ditt første hotell, og ditt meksikanske eventyr starter her og nå!

  På dag 2 er det allerede en utflukt på programmet, og du kan glede deg til en guidet gruppetur gjennom Mexico City. Den meksikanske hovedstaden er en av verdens største byer med rundt 23 millioner innbyggere. Etter frokost blir du plukket opp på hotellet, og under ekskursjonen vil du besøke den imponerende katedralen Asunción de María, hovedtorget Zócalo, det overveldende Nasjonalpalasset og byens historiske distrikt. Du vil vandre på den brede, ikoniske gaten Paseo de la Reforma Avenue, som tar deg helt fra sentrum til den berømte Chapultepec-parken. I denne gaten ligger noen av landets høyeste bygninger. Utflukten tar en halv dag og resten av ettermiddagen kan du tilbringe som du selv ønsker.

  Den tredje dagen er dagens program helt opp til deg. Du kan velge å besøke Teotihuacan, som er en av de største arkeologiske byene i Aztec, og ekskursjonen kan kjøpes i bookingprosessen. Byen dateres tilbake til det første og syvende århundre og har en gang vært inntil 25.000 innbyggere. Se arkitekturen i det gamle Mexico, og bli imponert av de store bygningene. På ekskursjonen vil du også passere den imponerende Guadelupe-katedralen, hvor du kan oppleve den religiøse atmosfæren til den første parketten. Utflukten starter kl. 9:15 og du kommer tilbake på hotellet rundt kl. 17.00. Turen er uten lunsj og drikke. I stedet for utflukten til Teotihuacan, kan du også velge å besøke Xochimilcos flytende hager. Denne ekskursjonen kan kjøpes i bookingprosessen. På de mange kanalene finner du fargerike båter, markeder med lokale spesialiteter og frodige brede med ville, eksotiske planter og trær. Du vil bli plukket opp på hotellet på. 9.15, hvorpå den engelsktalende guiden tar deg til den vakreste panoramautsikten i Cayoacan og til slutt på en båttur. Du kommer tilbake på hotellet rundt kl. 15.00, og turen er uten frokost og drikke.

  Merk: Det er ikke mulig å bestille begge turene som de foregår samme dag.

  Hotel Metropol Mexico City

  Hotel Metropoleller lignende

  Hotel Mexico by, Mexico

  Det 4-stjerners Hotel Metropol ligger i hjertet av travle Mexico City ca. 700 meter fra Palace of Fine Arts. Hotellet har en restaurant hvor du kan nyte ekte meksikansk mat og internasjonale retter. På kveldene kan du også gå til hotellets bar for en forfriskende drink. Hotellets dobbeltrom er innredet med en dobbeltseng og et bad med toalettartikler. Rommet har TV, WiFi og telefon.

  Les mer
 2. Dag 4: Puebla

  Etter 3 netter i Mexico City og en hel håndfull rike opplevelser, går turen videre mot den koloniale byen Puebla. Etter frokost drar du først til den lokale busstasjonen hvor bussen avgår fra kl. 9.20, vi anbefaler å være der noe før. Du tilbringer ca 2,5 timer på bussturen som vil gi deg en fantastisk utsikt over den meksikanske naturen. Under bussreisen kan du til og med se vulkanen Popocatépetl.
  Ved ankomst l Puebla bussterminalen, finner du hotellet ca. 6 km fra bussterminalen. Du kan enten velge å ta spasere, ta en taxi eller en buss mot Hidalgo - San Isidro og gå av ved stoppet til Palafox - Mendoza, hvorfra du har ca. 400 m til hotellet.
  Etter innsjekk på hotellet, kan du tilbringe dagen akkurat som du selv ønsker.

  Puebla ligger i øst-sentrale Mexico, sørøst for Mexico City, og er kjent for sin kulinariske historie, fargerike kolonialarkitektur og utsøkte håndkeramikk. De kjente Talavera-flisene som dekorerer flere av bygningene er lokalt produsert. Renessans-epokens Puebla-katedral er svært imponerende med øye klokketårn og utsikt over sentralplassen, Zócalo. Museo Amparo tilbyr en omfattende visning av spansk kunst, som keramikk og veggmalerier. Du overnatter 1 natt i kulturrike Peubla.

  Hotel Metropol -> Hotel Colonial De Puebla 135.4 km

  Hotel Colonial De Puebla

  Hotel Colonial De Pueblaeller lignende

  Hotel Puebla de Zaragoza, Mexico

  Hotel Colonial De Puebla ligger i sentrum av Puebla ca. 280 meter fra byens berømte katedral. Hotellet er bygget i en historisk bygning, som siden 1800-tallet har vært et hotell, men var opprinnelig et kloster. Hotellets restaurant serverer tradisjonell meksikansk mat. Hotellets dobbeltrom er innredet med en dobbeltseng og et bad med toalettartikler. Rommet har TV, WiFi og telefon.

  Les mer
 3. Dag 5 & 6: Oaxaca

  På den femte dagen av reisen fortsetter du til den fengslende byen, Oaxaca. På morgenen går du tilbake til bussterminalen i Puebla. Bussen går kl. 8.25. fra stasjonen og bruker omtrent 5,5 timer før du ankommer Oaxaca bussterminalen. Fra burssterminalen i Oaxaca er det enklest nå hotellet med taxi.

  Byen Oaxaca ligger i Oaxaca-dalen, og det historiske sentrum ligger på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du beundre den utsmykkede gatearkitekturen fra det 16., 17. og 18. århundre, så vel som den imponerende katedralen og det historiske klosteret, Santo Domingo de Guzmán.

  På dag 6 bestemmer du selv hvordan du vil tilbringe dagen. Du kan velge å reise på en utflukt til de arkeologiske ruinene i Monte Albán, en gang Zapotecas hovedstad. På spansk er det arkeologiske området kjent som det hvite fjellet. Turen tar omtrent 4 timer og du vil bli hentet på hotellet kl. 10.00. Utflukten kan kjøpes i bookingprosessen.

  Etter 1 natt på hotellet i Oaxaca tar du nattbussen videre (med førsteklasse) til San Cristobal de las Casas. Bussen går kl. 20:00 og du ankommer din neste spennende destinasjon morgen etter mellom kl. 7:00 og 8:00.

  Hotel Colonial De Puebla -> Casona Oaxaca Hotel 338.2 km

  Casona Oaxaca Hotel

  Casona Oaxaca Hoteleller lignende

  Hotel Oaxaca by, Mexico

  Casona Oaxaca Hotel ligger i hjertet av byen Oaxaca, kun 230 meter fra byens hovedtorg. Hotellet ligger i en historisk bygning med interiør, dekorasjoner og kunstverk av lokale kunstnere og håndverkere, og du vil bli servert frokost på hotellets restaurant. Hotellets dobbeltrom er innredet med en dobbeltseng og eget bad. I tillegg har rommet safe, telefon, TV og WiFi.

  Les mer
 4. Dag 7 & 8: San Cristobal de las Casas

  ¡Buenos Días! I dag kommer du til fantastiske San Cristobal de las Casas, hvor du vil bo i 2 netter. Fra bussterminalen sørger du selv for å komme deg til hotellet, hvor det enkleste er å ta en taxi. Etter at du har sjekket inn på hotellet, kan du tilbringe resten av dagen som du vil. San Cristobal de las Casas er kanskje en av Mexicos vakreste byer, forvent deg elegante hus, livlige torg og sjarmerende gater. Besøk det travle Maya-markedet og nyt den behagelige rytmen på den bilfrie gaten Av. 20 Noviembre, hvor du også finner et mangfold av spennende butikker og kafeer. Ta også veien forbi den imponerende katedralen St. Christopher, som er definitivt verdt å se.

  På dag 8 av reisen blir du plukket opp på byens hovedtorg på. 9.15, hvorfra du drar ut til landsbyene San Juan Chamula og Zinacantán. Her vil du bli introdusert til unike kulturer og forhistoriske tradisjoner som stammer fra Mayaene. Spaser i fargerike gater og merkelige markeder, mens guiden forteller deg mer om den fascinerende historien til byene. Turen varer ca. 4,5 timer, og du må sørge for å komme deg på egenhånd til og fra byens hovedtorg.

  Er du fortsatt sulten på opplevelser og utflukter til Mexicos flotte severdigheter, da kan du også kjøpe en utflukt til Sumidero Gorge. Ekskursjonen vil foregå på dag 8, så den inkluderte utflukten til San Juan Chamula og Zinacantan vil bli flyttet til dag 7. Sumidero byr på fengslende utsikter og under turen til Chiapa de Corzo kan du være heldig nok til å se både krokodiller og apekatter fra båten. Du vil bli plukket opp på hotellet kl. 8:45, og du vil bli kjørt tilbake, og er på hotellet rundt kl. 15.00. (merk at utflukten inkluderer ikke mat og drikke)

  Casona Oaxaca Hotel -> Hotel Casa Mexicana 600.0 km

  Casa Mexicana

  Casa Mexicanaeller lignende

  Hotel San Cristóbal de las Casas, Mexico

  Hotel Casa Mexicana ligger i en vakker historisk bygning, bygget i kolonialstil. Hotellet ligger 100 meter fra Santo Domingo kirke i hjertet av byen. Hotellet har en nydelig gårdsplass, og meksikanske og internasjonale retter serveres i restauranten Los Magueyes. Dobbeltrommene er innredet med dobbeltseng og eget bad. Rommet har også TV, telefon og WiFi.

  Les mer
 5. Dag 9 & 10: Palenque

  På dag 9 fortsetter du med en 6-timers busstur til byen Palenque, som er et av de mest spesielle stedene i staten Chiapas. Palenque ligger i nærheten av Maya-ruinene med samme navn, og her finner du fantastisk natur og magiske fossefall som faller om hverandre. Når du kommer med buss til Palenque, er det svært lett å komme seg til hotellet, som ligger 350 m fra stasjonen. Etter ankomst på hotellet, hvor du vil bo 2 netter, er resten av dagens program helt opp til deg.

  På den 10. dagen av reisen vil du endelig se de historiske utgravingene av vakre og estetiske bygninger som ligger midt i jungelen. Du forlater hotellet kl. 8.00 om morgenen, og utflukten til Palenque-ruinene begynner allerede nå. Ruinene av den gamle mayabyen ble bygget over et område på ca. 15 km², hvorav bare en del er oppdaget og utgravet. Historiske Palenque var en viktig by i det 7. århundre, og på et tidspunkt i det 8. århundre sank jorden rundt byen, så bygningene ble dekket av den omkringliggende jungelen. På utflukten har du også muligheten til å nyte en forfriskende svømmetur ved de vakre fossene Agua Azul eller Roberto Barrio, så ta med badeklær.

  Hotel Casa Mexicana -> Hotel Maya Tulipanes 212.4 km

  Hotel Maya Tulipanes

  Hotel Maya Tulipaneseller lignende

  Hotel Palenque, Mexico

  Hotel Maya Tulipanes ligger ca. 500 m fra sentrum og ca. 8 km fra Palenques arkeologiske steder. På hotellet finner du et utendørsbasseng og El Bambu Restaurant, som serverer typiske regionale og internasjonale retter. Hotellets dobbeltrom er innredet med en dobbeltseng og et eget bad med hårføner. I tillegg finner du TV og WiFi på rommet.

  Les mer
 6. Dag 11 & 12: Merida

  På dag 11 fortsetter reisen mot hovedstaden i Yucantán, Merida. Du vil bli med på en 9-timers busstur, som starter kl. 8.00 om morgenen. Merida er også kjent som den hvite byen på grunn av sine mange hvite bygninger, og i sentrum av byen kan du nyte den historiske sjarmen som finnes overalt i de smale gatene. Besøk også det fargerike Lucas de Galvez markedet, de hektiske, men spennende torget Plaza Grande og det historiske museet Museo de la Ciudad de Merida. På hotellet i Merida har du 2 netter før du reiser videre til neste destinasjon.

  Aktivitetene på dag 12 er helt opp til deg. Det kanskje frister å kjøpe en utflukt til Celestun, hvor du kan oppleve det fagre fiskeværet og se de elegante flamingoene som er basert i lavvandsområderne. Denne turen til Celestún starter kl. 9.00 og du kommer tilbake på hotellet rundt kl. 17.00 på samme dag. Merk at lunsj og drikke ikke er inkludert.
  Du kan også velge en utflukt til Hacienda Sotuta de Peon, som finner sted på samme dag. En "hacienda" er et stort område som dyrker ulike plantevarianter, og i Sotuta de Peon vil du oppleve livet på et fullt fungerende meksikansk landbruksområde. I løpet av turen vil du bli transportert rundt i små lastebiler, og til slutt kommer du til en cenote, der det gjemmer seg i en underjordisk hule. Ta med badeklærne og ta en dykkert i det klare mineralvannet. Utflukten starter kl. 8,45, og du vil være hjemme på hotellet igjen mellom kl. 14.30 og 15.00. Merk at lunsj og drikke er ikke inkludert. Det er mulig å kjøpe en av utfluktene i bestillingsprosessen.

  Merk: Det er ikke mulig å bestille begge utfluktene siden de foregår på samme dag.

  Hotel Maya Tulipanes -> Hotel Del Gobernador 531.9 km

  Hotel del Gobernador

  Hotel del Gobernadoreller lignende

  Hotel Mérida, Mexico

  Hotel del Gobernador ligger i hjertet av Meridians historiske sentrum. Her kan du dra nytte av svømmebassenget, vaskeritjenester og ulike spabehandlinger (mot betaling). På hotellet finner du også El Comendador-restauranten, som serverer regionale, nasjonale og internasjonale retter. Hotellets dobbeltrom er utstyrt med en dobbeltseng og eget bad med hårføner. På rommet er det luftkondisjonering, TV, WiFi og telefon.

  Les mer
 7. Dag 13 - 16: Chichen Itza & Playa del Carmen

  På dag 13 fortsetter du til den siste destinasjon på reisen, men først et besøk til den spesielle ruinbyen Chichen Itza. Ruinbyen er preget av både Maya og itzákulturen, og sammen med den store Kukulkan pyramiden er området nevnt som en av verdens syv underverker. Etter at du har berørt den fascinerende historien om ruinbyen, fortsetter turen til Playa del Carmen, hvor du ankommer omtrent kl. 19.30.

  De neste dagene i Playa del Carmen vil være preget av total avslapping på gylne strender omgitt av azurblått hav. Beundre de harmoniske palmene som svaier i brisen, og nyt solskinnet som kysser deg på kinnet. Den populære badebyen tilbyr også utallige kafeer, restauranter og barer hvor du kan nyte moro dansekvelder og levende musikk.

  På dag 14 kan du velge å oppdage et kongerike under havet, utenfor øyene Isla Contoy og Isla Mujeres. Her vil du snorkle i det klare sjøvannet, og la deg forelske av vakre koraller og eksotiske fiskearter. Etter snorkling kan du nyte synet av de herlige bounty-strendene. Turen starter kl. 7.30 og du vil være tilbake på hotellet mellom 17:30 og 18:00.

  Etter 3 netter i vakre Playa del Carmen er det på tide å ta farvel med fantastiske Mexico for denne gang.

  Hotel Del Gobernador -> Hotel Riviera Caribe Maya 290.2 km

  Hotel Riviera Caribe Maya

  Hotel Riviera Caribe Mayaeller lignende

  Hotel Playa del Carmen, Mexico

  Hotel Riviera Caribe Maya er et lite hotell som ligger i badebyen Playa del Carmen. Fra hotellet er det bare 500 m til stranden og ca. 1 km til sentrum. Hotellet har en døgnåpen resepsjon, som ønsker å hjelpe med tips for aktiviteter i Playa del Carmen. Slapp av ved hotellets utendørsbasseng og hage. Hotellets dobbeltrom er innredet med en dobbeltseng og eget bad. Rommet har også en safe (ekstra kostnad), minibar (ekstra kostnad), air condition, TV og telefon.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Inngangsavgift for Palenque og Chichen Itza: ca. 4,20 € og ca. 9 € per person
 • Transport mellom bussholdeplass og hoteller i Puebla, Oaxaca, San Cristobal de las Casas og Palenque
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 2-9 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis Wi-Fi på hotellrom unntatt på hotellet Casa Mexicana, hvor det er kun gratis WiFi i lobbyen

Visumkrav

Nordmenn trenger ikke visum for å reise til Mexico.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A for reiser til Mexico. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Utflukter:

Utflukt til Teotihuacan & Basiica de Guadalupe - Dag 3:
Inkludert transport, engelsktalende guide, lunsj og inngangsavgift.
Eksklusive drinker og tips
Utflukt til byen Xochimilco i Mexico City - Dag 3:
Inkludert transport, engelsktalende guide, lunsj og inngangsavgift.
Eksklusive drinker og tips
Utflukt til Monte Alban - Dag 6:
Inkludert transport, engelsktalende guide og inngangsavgift.
Eksklusiv lunsj, drikke og tips
Utflukt til Sumidero Gorge - Dag 8:
Inkludert transport og inngangsavgift.
Eksklusiv lunsj, drikke og tips
Utflukt til Celestun - Dag 12:
Inkludert transport, lunsj, engelsktalende guide og inngangsavgift.
Eksklusive drinker, tips og ekstra tur til Petrified Forrest Celestun.
Utflukt til Hacienda Sotuta de Peon - Dag 12:
Inkludert transport, frokostbuffé, engelsk-
 eller spansktalende guide og inngangsavgift.
Eksklusive drinker og tips
Utflukt til Isla Contoy & Isla Mujeres - Dag 14:
Inkludert transport, lunsj, engelsk, nederlandsk eller tysktalende guide, snorklingutstyr, frokost, lunsj inkl. brus eller vann og inngangsavgift samt øl og tequila etter snorkling.
Eksklusiv tips og inngangsavgift for Palenque og Chichen Itza

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.