Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Hotell ved stranden på Tenerife

 • Solreiser
 • Costa Adeje
pris fra kr 7 499
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt solen på Tenerife i 7-14 netter med frokost og fly t/r + transport.

Savner du sommeren, og solen i ansiktet ditt allerede? Så si "adiós" til det norske været og bytt din tykke kåpe og lue for lettere klær og flott vær på Tenerife! Du bor på et hotell nær stranden, så hvis du noen gang har drømt om å gå fra rommet ditt til stranden for et forfriskende bad, så er dette stedet! Videre ligger ditt hotell i den livlige byen Playa de las Americas, hvor det er mye å gjøre, og du finner mange restauranter og butikker, så her vil du ikke kjede deg! Vamos a Tenerife!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Palm Beach Tenerife
 • Frokost hver morgen (halvpensjon kan legges til)
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
På Playa de las Américas

Sør på Tenerife finner du Playa de las Américas, ved siden av Los Cristianos. I denne resortbyen finner du mange hoteller, restauranter, klubber... og naturligvis mange flotte strender! Den naturlige stranden har svart lavasand, mens strendene med gyllen sand er menneskelaget. En ting er sikkert - du har mer enn nok å velge mellom. Kun 120 meter fra hotellet ditt finner du den første stranden... Nyt lange turer under palmene og lyden av bølgeskvulp! Finn en hyggelig terrasse i solen, bestill et glass sangria og nyt ferien!

Palm Beach Tenerife

 • Leilighet
 • Costa Adeje, Spania
Property

Palm Beach Tenerife ligger rett ved kysten av Tenerife, 120 meter fra en nærliggende strand. Hotellet har 318 rom eller studioer, en restaurant, en snackbar ved svømmebassenget, en bar, en barneclub 'Sunny club' og et treningsstudio. Her har du også et svømmebasseng hvor du kan nyte late dager i solen, og som er åpent hele året.

 • +8
Les mer

Studioleilighet

Studioet er ca. 40m². Her er det to enkeltsenger og en sovesofa. Du har også en TV og DVD-spiller, en safe, en telefon og en balkong med havutsikt. Du har et fullt utstyrt kjøkken med et kjøleskap, en mikrobølgeovn og en stekeovn og aircondition. Badet ditt har et bad med dusj og en hårføner.

Ettroms Junior Suite

Junior suiten har en queensize seng eller to enkeltsenger og en sofaseng. Her kan du boltre deg over 52m² og fra balkongen har du utsikt over Atlanterhavet. Du har et fullt utstyrt kjøkken med et kjøleskap, en mikrobølgeovn og en stekeovn, og et sittehjørne med TV og DVD_spiller. Suitene er utstyrt med aircondition og du har en telefon og en skrivepult. I ditt private bad finner du du et bad med dusj og en hårføner.

Ettroms Sterling Suite

Sterling suiten er ca. 52m² har en queensize bed eller to enkeltsenger og en sofaseng. Suiten er vakkert innredet i turkise og fargerike kunstverk. Videre er det en telefon og har du aircondition. Du har også en balkong. På badet finner du et bad med en dusj og en hårtørker.

Toroms Superior Suite

Superior suiten er ca. 63m² og har to soverom; en med en queensize seng eller to enkeltsenger, og en med to enkeltsenger. I stuen finner du enda en sofaseng. Du har et fullt utstyrt kjøkken med et kjøleskap, en mikrobølgeovn og en stekeovn, en TV og en telefon. Suiten har også aircondition, en safe og en balkong med utsikt mot svømmebadet eller mot havet. På badet finner du et bad med dusj og hårføner.

I hotellets omgivelser

 • Fra Playa de las Américas kan du ta en båttur for å beundre Tenerife fra vannet. Kanskje du finner en båttur som seiler forbi Los Gigantes! Du finner imponerende klipper på 800 meters høyde og et vakkert, marint liv.
 • Som en dagstur kan du besøke den tredje største vulkanen i verden: Teide! Med taubanen kan du stå på toppen av vulkanen, hvor du har en fantastisk panoramautsikt over øya. På en klar dag er det enda mulig å se de omkringliggende øyene...
 • Har du lyst på en utflukt med familien? Reis ca. 1,4 km fra hotellet ditt i Siam Park. Denne vannparken har inspirasjon fra Thailand, så du finner en drage som spruter vann og templer og vannattraksjoner i thaistil. Kos deg i vannet på en av de mange vannrutsjebanene. Hva tenker du om gjennomsiktige rutsjebaner gjennom et akvarium med fisker og haier?
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i en studioleilighet
Maks 4 personer i en ettroms Sterling Suite
Maks 6 personer i en toroms Superior Suite
Maks 4 personer i en ettroms Junior Suite

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Åpningstider svømmebasseng

Svømmebassenget er åpent hele året, daglig fra kl. 08:00 til kl. 18:00.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret