• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Opplev det beste av Nord-Sri Lanka

Rundreise 14 eller 15 netter Sri Lanka

Nyhet
per person fra kr 13 649
basert på 2 personer

Rundreise på Sri Lanka: 13 netter og 7 hoteller med frokost/halvpensjon. Inkl. guidede utflukter, all transport og fly t/r!

Palmesus og kritthvite strender, azur-blått hav og dype regnskoger, glitrende templer og smaragdgrønne teplantasjer - velkommen til Sri Lanka. Denne rundreisen tar deg med gjennom Sri Lankas vakreste høydepunkter. Gled deg til å oppleve naturens underverk og historiens kunstverk - gled til et spenningsfylt og kulturelt eventyr du aldri vil glemme.

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt på Anantaya Resort & Spa (eller lignende) med frokost
 • 1 natt på Hotel Alakmandawa (eller lignende) i Anuradhapura med halvpensjon
 • 2 netter på Tilko Jaffna City Hotel (eller lignende) i Jaffna med halvpensjon
 • 2 netter på Anantamaa Hotel eller Pigeon Islands Beach Resort i Trincomalee med frokost
 • 2 netter i Saunter Paradise (eller lignende) i Kimbissa med halvpensjon
 • 2 netter på Serene Grand (eller lignende) i Kandy med halvpensjon
 • Fly t/r fra Norge (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 3 netter på Camelot Beach (eller lignende) i Negombo med frokost
 • Utflukt til Mihintale-klosteret (Dag 3, fra kl 8, varighet: ca 2 timer)
 • Bytur i Jaffna med portugisisk kirke og Nallur Kandaswarny Hindu Temple (dag 3 eller 4, varighet: ca 2-3 timer)
 • Båttur til Nagadeepa (dag 4, fra 8:30, varighet: ca 3-4 timer)
 • Matlagingkurs (dag 4 om kvelden)
 • Varmtvannskilder, Konesvaram Temple og Dutch Fort (Dag 7, fra 8:30, varighet: ca 3-4 timer)
 • Bytur gjennom Sigiriya eller Habarana (Dag 8 fra kl. 8:30, varighet: ca 2-3 timer)
 • Bytur og 10-minutters tuk tuk-tur rundt Kandy Lake (Dag 9)
 • Kulturutstilling om kvelden (dag 9, varighet: ca. 30 minutter)
 • Dagstur til Nuwara Eliya, besøk til teplantasje og tefabrikk
 • Bytur Negombo med kirke og havn (Dag 11)
 • All transport på stedet
 • Lokale reiseguider på stedet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 1. Dag 1: Marawila/Chilaw

  I dag starter et eksotisk eventyr. Når du ankommer flyplassen i Colombo vil du bli hentet, og kjørt til ditt første hotell som ligger i retning av Chilaw. Turen fra flyplassen tar omtrent 3 til 4 timer og underveis kan du bare lene deg tilbake, nyte utsikten fra vinduet og ta inn den pirrende og befriende følelsen at du befinner deg på selveste Sri Lanka.
  Du sjekker inn på ditt første (og svært flotte) hotell, og du kan bruke resten av dagen til å slappe av. Hvis du vil, kan du også utforske området rundt hotellet, besøk Munneshwaram hinduistiske tempel i Chilaw eller sole deg smellvakre sandstranden, Marawila ... I dag er det på tide å si hallo til Sri Lanka!

  Anantaya Resort & Spa -> Hotel Alakamanda 124.4 km

  Anantaya Resort & Spa - bedroom

  Anantaya Resort & Spaeller lignende

  Hotel Bangadeniya, Sri Lanka

  Hotellet ligger i et vakkert kompleks med hus innredet i trefarger og et stort utendørsbasseng. Stranden ligger bare noen få meter unna. Hotellet har et treningssenter og et spa (mot en avgift). Våkn opp hver morgen i ditt superior-rom, som har klimaanlegg, egen balkong med utsikt over havet, en king size-seng eller to enkeltsenger, kaffe- og te-stasjon, minikjøleskap, safe, garderobe og TV er. Badet har en regndusj og en hårføner.

  • +1
  Les mer
 2. Dag 2: Anuradhapura

  På den andre dagen av reisen fortsetter du til Anuradhapura, hovedstaden i Nord-Sentral-provinsen Sri Lanka. I mer enn tusen år var det sentrum for forskjellige sunnesiske kongelige dynastier og utstråler fortsatt prakten av en svunnen tid. I 100 e.Kr. var byen enda den nest største i verden! Eventuelt kan du bestille en omvisning i Anuradhapura denne dagen med et besøk til det buddhistiske Isurumuniya-tempelet og det hellige fikentreet Sri Maha Bodiya i Mahamewna-hagene.

  Hotel Alakamanda -> Tilko Jaffna City Hotel 198.3 km

  Hotel Alakamanda - front

  Hotel Alakamandaeller lignende

  Hotel Anuradhapura, Sri Lanka

  Dette hotellet ligger i den eksotiske byen Anuradhapura, omgitt av historiske ruiner med frodige hager og et utendørsbasseng. Interiøret er stilig, tidløs og moderne, og rommene har balkong eller veranda, hvorfra du har en fantastisk utsikt over grøntområdet. Deluxe-rommene er ca 30 m² store og har en king size-seng eller to enkeltsenger, klimaanlegg, garderobe og eget bad.

  Les mer
 3. Dag 3 & 4: Jaffna

  I dag går eventyret mot fascinerende Jaffna, hvor du vil tilbringe dine neste to netter. Jaffna er en historisk by som ligger på nordspissen av Sri Lanka, Besøk Mihintale, en av de eldste stedene for buddhismen i hele Sri Lanka og lær mer om Jaffnas unike historie med en guidet omvisning av byens høydepunkter. La deg beundre av den portugisiske kirken og Nallur Kandaswarny-tempelet. Imponerende Nallur Kandaswamy er et stort hinduistisk tempel med gylne buer og et utsmykket gopuram tårn. Ved kysten ble det stjerneformede Jaffna Fort bygget av portugiserne på 1700-tallet og senere okkupert av nederlenderne og britene. Jaffna Public Library er et symbol på byens etterkrigsgenerering. Jaffna arkeologiske museum har nederlandske kanoner og pre-koloniale gjenstander.

  På dag 4 kjører du til Nagadeepa Temple og du kan glede deg til et spennende matlagingskurs om kvelden. Du kan også ta en tur til Neduntheeve, kjent som Delf Island. Øya ligger ca 30 kilometer fra fastlandet, og tilbyr en opplevelse med rik historie fra Chola-dynastiet, den portugisiske, nederlandske og britiske kolonitiden.

  Tilko Jaffna City Hotel -> Anantamaa Hotel 237.6 km

  Tilko Jaffna City Hotel - bedroom

  Tilko Jaffna City Hoteleller lignende

  Hotel Jaffna, Sri Lanka

  Hotellet er et moderne kompleks som ligger i sentrum av Jaffna. Hotellet har et innendørsbasseng, spa med badstue, treningssenter og bar. Slapp av på solterrassen eller i hagen, og nyt deilig mat i à la carte-restauranten. De store rommene er romslige, omtrent 32 m² i størrelse og innredet i varme gyldne og røde toner. De har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sittegruppe, kaffe- og te-stasjon, bord, balkong, klimaanlegg og eget bad med dusj eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler.

  • +2
  Les mer
 4. Dag 5 & 6: Trincomalee

  I Trincomalee har du nå tid til å hengi deg fullt og helt. Takket være de paradisiske sandstrendene og de himmelske oasene er det å finne indre ro og totalt harmoni lett som en lek. Slapp av i den deilige solen og ta inn det vakre synet av svaiende palmer som danser i en mild bris omringet av azurblått vann. Føler du deg ekstra eventyrlysten kan du bli kjent med den fargerike verden under havoverflaten, Trincomalee er nemlig et utsøkt sted for dykking og snorkling. I byen kan du nyte den åndelige atmosfæren i et av de mange imponerende buddhistiske templene!

  Anantamaa Hotel - bedroom

  Anantamaa Hoteleller lignende

  Hotel Trincomalee, Sri Lanka

  Dette hotellet i Trincamalee tilbyr romslige og grønne hager med solterrasse og svømmebasseng, en døgnåpen resepsjon, en restaurant, et spa, en bassengbar og en bar i bygningen, samt tilgang til privat strand. Rommene er utstyrt med minibar, safe, telefon, air condition, TV og bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

  • +1
  Les mer
 5. Dag 7 & 8: Habarana/Sigiriya

  I dag ankommer du Kimbissa, Habarana eller Sigiriya (avhengig av hotellet). Du kan uansett se frem til å besøke tempelet Koneswaram på dag 7, svømme i de varme Kanniya Springs og utforske det nederlandske fortet i Trincomalee. Eventuelt kan du også bestille en tur til Sigiriya festning, hvor du først må følge noen majestetiske stier midt i jungelen før du kommer til den utrolige festningen. Sigiriya var en gang hovedstad i nordlige Sri Lanka og dens imponerende ruiner var både palass og festning. I dette unike komplekset som ligger på UNESCOs verdensarvliste finner du freskoer av vakre kvinner, hager og vollgraver. Det finnes et øvre og et nedre palass og i det øvre, på fjellets topp, har vannsisterner gravd ut fjellet som ennå i dag inneholder vann. Den gamle trappen til toppen ble en gang ledet igjennom munnen til en hukende løve, men idag finner du bare de enorme potene igjen som gir en indikasjon på løvens enorme proporsjoner.
  På den 8. dagen deltar du i en spennende og guidet bytur, og hvis du vil, kan du besøke Dambulla-hulene. I Dambulla, som er på UNESCOs verdensarvliste, venter et besøk på grottetempelet fra år 100 f.Kr. Du kan også bli med på jeepsafari til Minneriya.

  Saunter Paradise Hotel -> Serene Grand Hotel 92.5 km

  Saunter Paradise - garden

  Saunter Paradiseeller lignende

  Hotel Dambulla, Sri Lanka

  Saunter Paradise ligger i et rolig og grønt område i Sigiriya jungel, og er perfekt for en avslappende ferie for naturelskere. Sigiriya festning er ikke langt unna. Du kan spise middag i restauranten eller ta en drink i hotellets bar. Det er også grillfasiliteter og et utendørsbasseng. Rommene har en komfortabel seng, TV, minibar, safe, kaffe og te-stasjon, bad og air condition.

  Les mer
 6. Dag 9 & 10: Kandy

  I dag går reisen til berømte Kandy, en stor by i det sentrale Sri Lanka. Den ligger på et platå omgitt av frodige fjell, som er hjem til teplantasjer og biologisk regnskoger. Byens hjerte er naturskjønne Kandy Lake (Bogambara Lake), som er populær for spaserturer. Kandy er berømt for hellige buddhistiske steder, inkludert templet for Temple of Tooth (Sri Dalada Maligawa), feiret med den store årlige festen Esala Perahera.
  I Kandy venter det deg et mangfold av interessante opplevelser. Du stiger du ombord i en tradisjonell tuk-tuk som tar deg gjennom byen, og du kan glede deg til en tradisjonell aften med autentisk dans og et fullpakket kulturprogram.
  Neste morgen besøker du Nuwara Eliya og reiser gjennom vakre teplantasje hvor du får muligheten til å bli kjent med teindustrien og se hvordan teprosessen er,

  Serene Grand Hotel -> Camelot Beach Hotel 105.7 km

  Serene Grand - front

  Serene Grand Hoteleller lignende

  Hotel Kandy, Sri Lanka

  Omgitt av fjell og vakker natur, tilbyr dette moderne og stilige hotellet deg all komforten du måtte ønske deg. Det har en restaurant, terrasse og bar, samt gratis Wi-Fi. Rommene er ca 20 m² store og har dobbeltseng eller to enkeltsenger, telefon, klimaanlegg, TV, skrivebord, garderobe og bad med dusj eller badekar, håndklær og hårføner.

  Les mer
 7. Dag 11 - 13: Negombo

  Dag 13 markerer slutten på dette eksotiske eventyret i nord-og det sentrale Sri Lanka, men det er ikke over helt enda. Når du har spist frokost, vil du reise mot til Negombo, der du startet turen. Planlegg lange turer på de palmerte sandstrendene, beundre det vakre fyrtårnet eller booke en båttur til den nederlandske kanalen som et alternativ. Føl den salte, friske sjøluften og vinden i håret ditt som gir en av de beste feriefølelsene noensinne! Ta en tur ut til det livlige fisketorget, prøv deg på noen av de lokale delikatessene og se det mystiske, nederlandske fortet fra 1600 tallet, som i dag er byens fengsel. Du tilbringer 2 netter i Negombo, så du har også tid til å kjøpe de siste suvenirene eller nyte en siste dag på stranden før du setter deg på flyet tilbake til Norge, et livs-eventyr rikere.

  Camelot Beach - bathroom

  Camelot Beach Hotel eller lignende

  Hotel Negombo, Sri Lanka

  Camelot Beach Hotel tilbyr et romslig hotellkompleks med et vakkert utendørsbasseng og solterrasse, en hage, direkte tilgang til stranden og en bassengbar. Resepsjonen er åpen 24 timer, og det er også et boblebad på eiendommen. Benytt deg av kroppsbehandlinger og massasje tilbud (mot et gebyr). Rommene har klimaanlegg, TV, telefon, flaske vann, takvifte og bad med regndusj.

  • +1
  Les mer
Velg en avreisedato
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 4 i et Trippeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 4 i et Dobbeltrom
Maks 1 person i et Singelrom

Barnerabatt

Dobbeltrom, Trippeltrom : Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-4 år gamle: bor gratis
Trippeltrom : Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 5-11 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig og gratis på samtlige hoteller

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Sri Lanka. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Sri Lanka. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.srilanka.no/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sri Lanka. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.