• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Opplev det beste av Thailand

 • Rundreise
 • 21 eller 22 netter
 • Thailand
Nyhet
pris fra kr 21 829
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Kombiner kultur, natur og strand på 20 netter, inkl. hoteller, frokost, fly t/r, transport og 4 utflukter.

Thailand har alt: vakre strender, fascinerende kultur, fantastisk natur og deilig mat. Fordyp deg i smilenes land og nyt dette asiatiske landet fullt av overraskelser. På denne turen kombinerer du det beste fra Thailand: Bli kjent med den livlige hovedstaden Bangkok, beundre de vakre templene i Ayutthaya og Sukhothai, før du nyter naturen og arkitekturen i Chiang Rai og Chiang Mai. Etter et eventyr i Nord-Thailand, har du to uker igjen til å slappe av på perlehvite strender ved det azurblå havet på Koh Samui og Phuket!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Mode Sathorn Hotel Bangkok
 • 1 natt på Classic Cameo Hotel & Serviced Apartments i Ayutthaya
 • 1 natt på Le Charme Sukhothai Resort i Sukhothai
 • 1 natt på Phowadol Resort & Spa i Chiang Rai
 • 1 natt på Hotel Amora Tapae i Chiang Mai
 • 8 netter på Iyara Beach Hotel & Plaza på Koh Samui
 • 6 netter på Hotel Seaview Patong på Phuket
 • Frokost hver morgen
 • 4x lunsj (på dag 3, 4, 5 og 6)
 • Fly til Bangkok og returfly fra Phuket (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Innenlandsflyvning Chiang Mai til Surat Thani
 • Utflukt til Ayutthaya & Bang Pa-In Summer Palace (på dag 3)
 • Utflukt til Lopburi & Phitsanulok i Sukhothai (på dag 4)
 • Utflukt til Sukhothai, Kwan Payao, Wat Rong Khun og Chiang Rai (på dag 5)
 • Utflukt til Det gylne triangelet, Mae Sai, Chiang Mai og Doi Suthep (på dag 6)
 • All transport
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 1. Dag 1 & 2: Bangkok

  Velkommen til Bangkok, den travle, kaotiske og imponerende hovedstaden i Thailand. På flyplassen venter en sjåfør på å ta med deg på hotellet. Fra bilen eller bussen kan du allerede nyte byens hektiske atmosfære og bli vant til varmen. Etter en god natts søvn og frokost vil du være klar til å oppdage Bangkok på dag 2! Hvor begynner du? For eksempel er et besøk til kongens palass svært imponerende: beundre de mange gull- og Buddha-statuene. Husk at du ikke har lov til å gå inn i et tempel med en t-skjorte uten ermer, eller shorts, så bruk lange bukser eller ta med deg et sjal for å dekke skuldrene. Glem ikke å få med deg et flytende marked, og ikke glem å ta deg en drink på en bar på taket som en perfekt slutt på dagen din.

  Mode Sathorn Hotel + Pool

  Mode Sathorn Hotel

  • Hotel
  • Bangkok, Thailand
  Mode Sathorn Hotel + Pool

  Mode Sathorn Hotel ligger i hjertet av Bangkok. Fra bassenget på taket har du en vakker utsikt over byen! Du kan også nyte en drink fra en god høyde. Hotellet serverer frokost hver dag, tilbyr gratis WiFi og et velværesenter og treningsstudio. Rommene er moderne og stilfullt innredet. De er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, minibar, vannkoker, flatskjerm-TV, aircondition, skrivebord og garderobe. Badet er utstyrt med toalett, dusj, hårføner, badekåper, tøfler og toalettartikler.

  Les mer
 2. Dag 3: Bang Pa In og Ayutthaya

  Vi håper du har sovet ut etter en imponerende dag i Bangkok, for i dag må du stå opp tidlig igjen. Etter frokost blir du plukket opp rundt kl. 7:00, og du vil reise til Ayutthaya, en imponerende gammel by, ikke langt fra Bangkok, full av historiske templer, ruiner og Buddha-statuer. Før du ankommer Ayutthaya, gjør du et stopp ved Bang Pa In, sommerpalasset til den thailandske kongefamilien. Dette palasset ligger ved bredden av elven Chao Praya, og komplekset er bygget i en unik blanding av thailandsk, kinesisk og viktoriansk arkitektonisk stil. Etter besøket på sommerpalasset reiser du til den gamle byen Ayutthaya, og her kan du tilbringe resten av dagen på egenhånd. Visste du at Ayutthaya er på UNESCOs verdensarvliste? Du vil bli overrasket av de vakre gamle templene som du vil se! Noen av høydepunktene i byen er litt langt fra hverandre, så å leie en sykkel er praktisk å komme seg overalt raskt. Du kan også ta en taxi eller tuktuk. For eksempel, besøk Wat Lokayasutharam, en liggende Buddha som er 37 meter lang og 8 meter høy. Wat Phra Mahathat er det berømte Buddha-hodet blant trerøttene, og Wat Chai Watthanaram er et av de vakreste tempelkompleksene i Ayutthaya. Etter en herlig dag kan du ta en forfriskende dukkert i hotellets basseng og deretter nyte deilig Thaimat. Pass på at kameraet ditt er oppladet, for dagen etter er det mye skjønnhet på planen!

  Classic Cameo Hotel & Serviced Apartments + Pool

  Classic Kameo Hotel & Serviced Apartments

  • Hotel
  • Phai Ling, Thailand
  Classic Cameo Hotel & Serviced Apartments + Pool

  Classic Kameo Hotel & Serviced Apartments tilbyr komfortable og moderne rom og leiligheter, 1,6 km fra tempelet Wat Yai Chai Mongkol. Hotellet har et svømmebasseng hvor du kan ta et svalende bad. Det er også et treningsstudio og en badstue. WiFi er tilgjengelig i fellesområdene. Rommene er lyse og romslige og har kjøkkenkrok og sittegruppe. Rommene har også aircondition, flatskjerm-TV, DVD-spiller, safe, telefon, mikrobølgeovn og garderobe. Badet har badekar, toalett og toalettsaker.

  Les mer
 3. Dag 4: Lopburi, Phitsanulok & Sukhothai

  I dag fortsetter reisen mot Sukhothai, men på veien gjør du noen fine stopp. Etter frokost er det en kort kjøretur til byen Lopburi. Igjen finner du vakre, historiske severdigheter som du vil besøke med en engelsktalende guide. Så går du til San Phra Kan, et tempel i den hinduistiske helligdommen. Dette tempelet er som et vakthus for ulike buddhaer og hinduistiske bilder. Lopburi er også kjent for de mange apene som går rundt, så pass på tingene dine! Du besøker også den nærliggende Prang Sam Yod, et hinduistisk tempel som ble bygget i det 13. århundre. I dag skal du spise lunsj i en lokal restaurant i nærheten, hvor du kan nyte det deilige thailandske kjøkkenet igjen! Etter Lopburi er det på tide å reise til Phitsanulok. Den mest berømte attraksjonen i denne byen er Wat Yai, et tempel med den gylne Buddha. Tempelet er mye besøkt av både turister og buddhister, og ifølge mange er dette den vakreste Buddha-statuen i Thailand, så se og døm selv! Senere denne dagen kjører du til Sukhothai, hvor du blir tatt med til hotellet ditt, og du kan hvile ut etter en spennende dag. Dagen etter begynner du igjen tidlig, og du vil bli bedre kjent med Sukhothai!

  Le Charme Sukhothai Resort + Pool

  Le Charme Sukhothai Resort

  • Hotel
  • Mueang Kao, Thailand
  Le Charme Sukhothai Resort + Pool

  Le Charme Sukhothai Resort er et flott og grønt feriested i den gamle byen Sukhothai, kun 1 kilometer fra Sukhothai historiske park. Hotellet er omgitt av lotusdammer og vakre hager og har et fint svømmebasseng. Rommene er plassert i separate hytter spredt over feriestedet, og er innredet i en moderne Sukhothai-stil. Rommet har egen balkong med utsikt over den tropiske hagen. Rommet har også aircondition, TV, skrivebord, minibar, sittegruppe, Wi-Fi og en garderobe. Badet har badekar eller dusj og toalett.

  Les mer
 4. Dag 5: Sukhothai, Kwan Payao, Wat Rong Khun og Chiang Rai

  God morgen! Frokost er også tidlig på dag 5, og i dag besøker du Sukhothai: ifølge mange er dette et av de vakreste tempelkompleksene i Thailand. Den engelsktalende guiden vil fortelle deg alt om dette vakre komplekset i dag. Her kan du fryde øyet med vakkert vedlikeholdte statuer og templer, palmesus, dammer med lotusblomster og perfekt vedlikeholdte plener - forestill deg en oase av fred! Deretter er det på tide å reise videre, men helt først er det på tide med en deilig lunsj på en lokal restaurant. Videre til innsjøen Kwan Payao: Dette er den største innsjøen i Nord-Thailand, og her finner du det største habitatet av ferskvannsfisk. Fiske gir levebrød til lokalbefolkningen her. Etter dette fortsetter reisen til det moderne og ukonvensjonelle hvite tempelet Wat Rong Khun, nær Chiang Rai. Den spesielle hvite fargen gir en vakker kontrast til den blå himmelen og har utallige vakre detaljer. Utsiden er vakker med mosaikker og dekorasjoner og har den hvite fargen som reflekterer renheten til Buddha. Etter å ha sett dette spesielle tempelet, vil du reise til Chiang Rai, og du vil ha tid til å utforske byen på egen hånd.

  Phowadol Resort & Spa + Interior

  Phowadol Resort & Spa

  • Hotel
  • Mae Kon, Thailand
  Phowadol Resort & Spa + Interior

  Phowadol Resort & Spa-hotellet i Chiang Rai er et hotell i vakker thailandsk stil. I et grønt miljø kan du nyte fred i det vakre svømmebassenget eller en velfortjent massasje. Hotellet har en restaurant og et treningsstudio. Rommene er smakfullt og varmt innredet og har balkong, dobbeltseng eller enkeltsenger, klimaanlegg, safe, flatskjerm-TV, minibar, kaffe- og tekoker, telefon, skrivebord og garderobe. Badet har badekar eller dusj, toalett, bidet, hårføner og toalettsaker.

  Les mer
 5. Dag 6: Det gyldne triangel, Mae Sai, Chiang Mai & Doi Suthep

  I dag fortsetter reisen nordover, til det såkalte "gylne triangelet": grenseområdet mellom Thailand, Laos og Myanmar. Her lærer den engelsktalende guiden deg mer om området som tidligere var kjent for opiumhandelen. Etter "Det gylne triangelet" besøker du Mae Sai, det nordligste stedet i Thailand, og en større grenseovergang til Myanmar. Her er det på tide å spise lunsj på en lokal restaurant. Fra det nordligste punktet av landet reiser du til den nest største byen i Thailand: Chiang Mai. Selv om denne byen er den største etter Bangkok, føles det mer som en koselig landsby enn en storby. Her er du omgitt av fjellandskap og jungel, så området er veldig populært. Det vakreste tempelet i byen er Doi Suthep, som er bygget på et fjell, hvor du har en fantastisk utsikt over byen og omgivelsene. Igjen kan du fryde deg over alt gullet og de vakre dekorasjonene! Det blir enda bedre her i skumringen, når lysene skrus på og alt gullet får en vakker varm farge. Og det er akkurat da du skal beundre Doi Suthep! Denne vakre slutten på dagen er også slutten av turen gjennom Nord-Thailand, for nå venter en tropisk øy i Sør-Thailand!

  Amora Tapae + Interior

  Amora Tapae Hotel

  • Hotel
  • Chiang Mai, Thailand
  Amora Tapae + Interior

  Amora Tapae Hotel ligger i sentrale Chiang Mai, like utenfor den gamle bymuren ved Tapae-porten. Det tilbyr rom med utsikt over byen eller fjellet og et utendørsbasseng, spa, restaurant og ølhage. Chiang Mai nattbazar ligger 1,2 kilometer fra hotellet. De moderne rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, radio, safe, aircondition, skrivebord og kaffe- og tekoker. Badet har badekar, bidet, toalett, hårføner og toalettartikler.

  Les mer
 6. Dag 7 - 14: Koh Samui

  Ta ut sandalene av kofferten, for i dag reiser du til strandparadiset Koh Samui! Du tar flyet fra Chiang Mai til Surat Thani i Sør-Thailand. Der venter en buss som tar deg til kysten, før den siste delen av turen gjøres i båt. Fra i dag har du en hel uke til å nyte denne øya slik du ønsker. Sol deg på stranden, snorkle, kos deg med deilig mat, drikk cocktails og nyt den vakre solnedgangen. Besøk et koselig nattemarked, Hin Lad jungeltempel & fossefall eller mangroveskogen i Koh Tan. Øylivet i Thailand skal nytes til det fulle!

  pool

  Iyara Beach Hotel & Plaza

  • Hotel
  • Ko Samui, Thailand
  pool

  Dette hotellet ligger ved den nordlige Chaweng-stranden, og har et utendørsbasseng og en restaurant med utsikt over havet. Her har du et bredt utvalg av internasjonale og thailandske retter. Det er også et lite kjøpesenter i hotellkomplekset.

  Du bor på et av Superior-rommene. Disse rommene er ca 32 m² store og har te- og kaffekoker, minibar (mot avgift), safe, air condition, telefon og TV og parkettgulv. Badet har badekar eller dusj, toalett, hårføner, badekåper og toalettartikler.

  Les mer
 7. Dag 15 - 22: Phuket

  Er du klar for neste øy? På dag 15 skal du reise en hel dag til et paradis på vestsiden av landet: Phuket. Her fortsetter du det avslappende øylivet: nyt solen, havet og stranden! Oppdag undervannsverdenen, besøk de vakre fossefallene eller et av de 29 templene på øya. For ikke å snakke om de vakre kalksteinsklippene i de forskjellige buktene som Phang Nga Bay, James Bond Island og Koh Panyee, de kanskje mest fotogene stedene på øya. Uansett vil du kunne slappe helt av her. Etter 6 netter på Phuket er ditt eventyr gjennom Thailand kommet til en slutt, og du blir hentet på hotellet ditt og tatt med til flyplassen, hvor reisen går tilbake til Norge.

  pool

  Hotel Seaview Patong Phuket

  • Hotel
  • Patong, Thailand
  pool

  Dette 4-stjerners hotellet ligger på Patong Beach tett på shoppingmuligheter samt restauranter og barer. Her er 2 svømmebassenger, en bar, et velværeområde, treningsstudio, leserom og restaurant, som serverer lekre asiatiske og europeiske retter. Rom: Du bor på et smakfullt innredet dobbeltrom med aircondition, minibar, kaffe/te-fasiliteter, WiFi, TV og eget bad med toalett, dusj og hårføner.

  Les mer
Velg en avreisedato
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Thailand. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon. http://www.thaiembassy.no/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Reisegruppe

Denne rundreisen har ikke et minimum antall deltakere. Dette betyr at dersom du er den eneste som har bestilt for en dato, kan du hende du reiser alene. Utfluktene vil uansett finne sted.

Hotellstandard

I Thailand er hotellstandarden annerledes enn i Europa.

Betaling & valuta

I Thailand betaler du med Thai Baht. Du kan enkelt ta ut penger fra en minibank de fleste steder med VISA eller Mastercard. Det er mest vanlig å betale med kontanter.

Transport

All transport er privattransport, med unntak av Surat Thani - Koh Samui - Phuket (transport i en liten gruppe).

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret