Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Magi på Havelock Island i Andamanhavet

 • Rundreise
 • India
pris fra kr 23 989
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

La deg fortrylle av Andamanøyene! Inkludert 2 netter i Chennai, 7 netter på Havelock Island, frokost, transport og fly.

Gjør deg klar til det barføtte strandbomslivet på paradisiske Havelock Island! Etter din første dag med nye inntrykk i indiske Chennai, venter krystallklart hav, turer langs stranden i solnedgangen, eksotiske jungellyder, og bølgesus fra havet, på en himmelsk paradisøy. Der frodig regnskog går over i kremhvit sand, begynner din etterlengtede drømmeferie - forelsk deg i Andamanøyenes naturlige skjønnhet!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter (første og siste natt) i Chennai i India
 • 7 netter på Havelock Island
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Chennai fra Norge (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Fly t/r Chennai til Port Blaire
 • Transport t/r flyplass i Chennai
 • Transport t/r båthavn på Havelock Island fra Port Blaire
 • +1 eller 2 netter på flyet
Reiserute

Dag 1 & 2: Ankomst til Chennai

Den sør-indiske byen Chennai, også kjent som Madras, er en av de største i landet og ligger til ved Bengalbukten. Her finner du ikke bare utallige severdigheter, men også tropiske strender. Du blir hentet på flyplassen og tatt med til hotellet ditt, der du kan slappe av før du utforsker byen. S… Les mer

La Woods Hotels

Dag 3 - 8: Havelock Island

Andamanøyene tilhører offisielt India, men med sine paradisiske strender, deilige klima og beliggenhet er det mer logisk å forbinde dem med den nærliggende skjønnheten Thailand. Selvom naturen og det turkise havet kan minne om Thailand, vil du allikevel føle at du er i India. På Andamanøyene fin… Les mer

Barefoot at Havelock

Dag 9 & 10: Tilbake til Chennai og Norge

På dag 9 sier du "på gjensyn" til paradiset og tar båten tilbake til Chennai. Vel fremme kan du starte utforskingen av byen der du slapp den før du reiste til Havelock Island. Besøk noen av de vakreste templene som for eksempel Kapaleeshwarar, med sine karakteristisk dekorerte tårn med… Les mer

La Woods Hotels
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 per rom

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Internett

Internett er ikke tilgjengelig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret