• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Magi på Havelock Island i Andamanhavet

Rundreise 10 eller 11 netter India

per person fra kr 21 009
basert på 2 personer

La deg fortrylle av Andamanøyene! Inkl. 2 netter i Chennai, 7 netter på Havelock Island, frokost, transport og fly.

Gjør deg klar til det barføtte strandbomslivet på paradisiske Havelock Island! Etter din første dag med nye inntrykk i indiske Chennai, venter krystallklart hav, turer langs stranden i solnedgangen, eksotiske jungellyder, og bølgesus fra havet, på en himmelsk paradisøy. Der frodig regnskog går over i kremhvit sand, begynner din etterlengtede drømmeferie - forelsk deg i Andamanøyenes naturlige skjønnhet!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter (første og siste natt) i Chennai i India
 • 7 netter på Havelock Island
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Chennai fra Norge (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Fly t/r Chennai til Port Blaire
 • Transport t/r flyplass i Chennai
 • Transport t/r båthavn på Havelock Island fra Port Blaire
 • +1 eller 2 netter på flyet
 1. Dag 1 & 2: Ankomst til Chennai

  Den sør-indiske byen Chennai, også kjent som Madras, er en av de største i landet og ligger til ved Bengalbukten. Her finner du ikke bare utallige severdigheter, men også tropiske strender. Du blir hentet på flyplassen og tatt med til hotellet ditt, der du kan slappe av før du utforsker byen. Selv om 80% av befolkningen er hinduer, er basilikaen San Thome Basilica et pilegrimsted for kristne i India, fordi det ble bygget på toppen av gravkammeret til apostelen Thomas. Denne vakre, hvite katedralen er verdt besøket uansett hvilken religion du tilhører. Du må også besøke Gandhi Mandapam, et vakkert monumentkompleks. Gå også en tur langs stranden før du avslutter dagen med et besøk på nattmarkedet.

  La Woods Hotel + Room

  La Woods Hotels

  Hotel Chennai, India

  Dette sentralt beliggende hotellet har en bar/salong og en koselig kaffebar. Om morgenen kan du nyte en velsmakende frokostbuffé, og til middag kan du gå til restaurant Elwood, hvor både indiske og internasjonale retter serveres. På hotellet kan du gå til turistinformasjonen for å bestille hyggelige turer. Ønsker du å handle? Kjøpesentrene Spencer's Plaza kjøpesenter, Express Avenue og Raja Muthiah Hall ligger bare 1 km fra hotellet.

  Les mer
 2. Dag 3 - 8: Havelock Island

  Andamanøyene tilhører offisielt India, men med sine paradisiske strender, deilige klima og beliggenhet er det mer logisk å forbinde dem med den nærliggende skjønnheten Thailand. Selvom naturen og det turkise havet kan minne om Thailand, vil du allikevel føle at du er i India. På Andamanøyene finner du fremdeles uberørte strender og en avslappet atmosfære i tillegg til utmerkede snorkle- og dykkemuligheter og vakre strender som varer og varer til de forsvinner i horisonten. Her ser du noen av verdens vakreste strender på ferien din.

  Disse strendene kan du også nyte på nydelige Havelock Island, stedet hvor du bor den neste uken, og som også er Andamanøyenes mest populære øy. Radhanagar Beach (også kalt Beach 7) er en av de vakreste i Asia. Denne hvite, brede stranden er en oase av ro med krystallklart vann hvor du kan snorkle. Nyt den avslappende lyden av bølgeskvulp, den frodige naturen og det fargerike dyrelivet. Fra stranden er det en gangsti som smyger seg inn i jungelen. Frem til 2016 kunne du her stå ansikt til ansikt med den svømmende elefanten Rajan, den siste svømmende elefanten på øya. Elefanter er faktisk gode svømmere, og denne tradisjonen er fra kolonialtiden hvor elefantene måtte svømme fra øy til øy for å hjelpe til med frakt. Rajan ble adoptert av Barefoot Resort, hvor han ble til han døde 66 år gammel i 2016.

  Elephant Beach og Neils Cobe er også to strender som er verdt å ta seg til. Lei snorkle- eller dykkeutstyr og utforsk den vidunderlige verden under den blanke vannoverflaten. Mens du beveger deg i vannet, ser du en imponerende verden av unike, fargerike fisker, et mangfold av koralltyper og imponerende havskilpadder. Noen av øyas dykkeområder høres heller fristende ut med navn som Seduction Point, Aquarium, Lighthouse, Pilot Reef, Mac Point, Minerva Ledge og Turtle Bay. Du kan også fiske, sette deg i en kayak eller seile på ferien din. Den viktigste "byen" på øya, Havelock, er liten og har kun en håndfull butikker og "dhabas", små restauranter langs veikanten.

  Barefoot at Havelock + Room

  Barefoot at Havelock

  Hotel South Andaman, India

  Barefoot er ikke bare navnet, men også mottoet som gjør dette feriestedet til den ultimate Andaman-opplevelsen. Den starter fra første øyeblikk, når du blir bedt om å ta av deg skoene før du går inn i trebygningens lobby. Følelsen av varmt treverk under føttene starter en prosess hvor du kommer i kontakt med naturen, og forlater det hektiske bylivet. Resorten har også en tilbake-til-naturen filosofi. Dette er et tilfluktssted fra den altoppslukende digitale verden: Barefoot tilbyr ingen TV eller WiFi i rommene og mobil og internett-tilkobling er fraværende i denne avsidesliggende jungelresorten ved stranden. No news. No shoes.

  Barefoot-filosofien handler også om å legge igjen et minimalt fotavtrykk på omgivelsene. Den tette jungelen omgir Barefoot, som respekterer sine nærmeste innbyggere. Lyd- og lysnivået holdes til et minimum, slik at jungelboerne - inkludert de sjeldne dverghornuglene, som har sitt hjem på feriestedet - blir forstyrret så lite som mulig. Det er ingen lys på stiene rundt eiendommen og når mørket faller på vil en lommelykt være din guide langs stiene. Hele komplekset er bygget av naturlige materialer og med tiltak for å holde dyrene ute. Room service tilbys ikke, da det ansees som en invitasjon til dyrene i skogen. Dette er både for din komfort som gjest, men også for at dyrene skal holde seg til sitt naturlige habitat.

  Les mer
 3. Dag 9 & 10: Tilbake til Chennai og Norge

  På dag 9 sier du "på gjensyn" til paradiset og tar båten tilbake til Chennai. Vel fremme kan du starte utforskingen av byen der du slapp den før du reiste til Havelock Island. Besøk noen av de vakreste templene som for eksempel Kapaleeshwarar, med sine karakteristisk dekorerte tårn med fargerike og detaljerte treutskjæringer av hinduistiske guder og gudinner. På den siste kvelden av ferien din anbefaler vi et besøk til Marina Beach, hvor du kan nyte den utrolige solnedgangen. Dagen etter er din himmelske ferie over, og du blir tatt med til flyplassen for å reise hjem igjen til Norge.

  La Woods Hotel + Room

  La Woods Hotels

  Hotel Chennai, India

  Dette sentralt beliggende hotellet har en bar/salong og en koselig kaffebar. Om morgenen kan du nyte en velsmakende frokostbuffé, og til middag kan du gå til restaurant Elwood, hvor både indiske og internasjonale retter serveres. På hotellet kan du gå til turistinformasjonen for å bestille hyggelige turer. Ønsker du å handle? Kjøpesentrene Spencer's Plaza kjøpesenter, Express Avenue og Raja Muthiah Hall ligger bare 1 km fra hotellet.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 18:00

Utsjekking

Til kl. 11:00 - 15:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 per rom

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Internett

Internett er ikke tilgjengelig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.