• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert
 • Aktivitet inkludert

En kulinarisk rundreise på Sicilia

Rundreise 7, 10 eller 11 netter Italia

per person fra kr 7 279
basert på 2 personer

Oppdag smaken av Sicilia på 7 eller 10 netter med frokost, transport, leiebil og fly t/r.

Denne turen på Sicilia tar deg fra øst via nordkysten mot sør og tilbake igjen. Nyt en fantastisk ferie på den største øya i Middelhavet, og bli fortryllet av det fantastiske landskapet, de paradisiske sandstrendene og den imponerende kysten. Under denne kulinariske reisen er alt selvfølgelig dominert av de mange delikatessene som siciliansk mat har å tilby! Til slutt blir du med på et matlagingskurs, hvor du vil lære å lage en typisk italiensk pizza! Nyt smaken av Sicilia!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på Mareneve Resort i Linguaglossa
 • 2 eller 3 netter ved Agriturismo Bergi i Castelbuono
 • 2 eller 3 netter i Pietre Nere Resort i Modica
 • 1 natt på Mareneve Resort i Linguaglossa
 • Frokost hver morgen
 • Pizzabakingskurs i Taormina (på den 2. dagen av reisen din)
 • Besøk til en vinkjeller + vinsmaking av viner fra Etna-regionen + Velkomstdrink og aperitif (Mareneve Resort)
 • En liten typisk siciliansk, søt delikatesse (Pietre Nere Resort)
 • Leiebil under hele oppholdet (inkl. ubegrenset kilometer + basisforsikring)
 • Fly t/r Catania (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 1. Natt 1 & 2: Nordøstlige Sicilia

  Velkommen til Sicilia! Etter at flyet har brakt deg til Catania, henter du leiebilen og starter turen. Du kan med en gang se den største vulkanen i Europa: berømte Etna, som er ikke mindre enn 3400 meter høy. Husk å sjekke ut og beundre landskapet i dette vulkanske området. Under ditt opphold i Catania er det første kulinariske høydepunktet umiddelbart på programmet: et matlagingskurs! På dag to går turen videre til Taormina - ved kysten - hvor du lærer å lage din egen autentiske, italienske pizza!

  Mareneve Resort -> Azienda Agrituristica Bergi 159.3 km

  outside

  Mareneve Resort

  (254 anmeldelser)
  Hotel Linguaglossa, Italia

  Flotte Mareneve Resort holder 4 stjerner og ligger ved foten av den imponerende vulkanen Etna. Herfra har du det ideelle utgangspunktet for å utforske det bakkede, frodige og fargerike landskapet. På hotellet kan du sole deg på terrassen, nyte en drink i baren eller smake på det italienske kjøkkenet i restauranten. Hotellet tilbyr dessuten et vell av forskjellige utflukter, som vinsmaking på en lokal vingård eller eselriding på Etna.

  • +5
  Les mer
 2. Natt 3 & 4: Oppdag Palermos omgivelser

  I dag fortsetter du din reise mot nordsiden av øya, hvor en ny vakker region venter på deg. Palermo er en av provinsene i den tidligere autonome regionen Sicilia, hvorav byen Palermo er hovedstaden. En annen by i regionen du må ha sett er Cefalù. Det er ikke for ingenting at denne byen heter "Middelhavets perle", fordi her vil du bli overrasket av de magiske strendene og den fantastiske solnedgangen! Ettersom du skal oppdage kulinariske Sicilia under denne turen, er det et must å smake Arancini! Disse stekte risballene er en ekte siciliansk delikatesse. Merk at kjøreturen mellom hotellene denne dagen er nærmere 4 timer.

  Azienda Agrituristica Bergi -> Hotel Pietre Nere Resort 265.2 km

  AGRITURISMO BERGI - bridge

  Agriturismo Bergi

  (63 anmeldelser)
  Hotel Sicilia, Italia

  Denne gården drives av en familie som gleder seg til å ønske gjester velkommen fra hele verden. Under oppholdet kan du gå rundt i grønnsakshagen og blant oliventrærne. Ta en dukkert i utendørsbassenget og bli forført av en av de lokale rettene i restauranten. Denne eiendommen ligger ved siden av den regionale naturparken Madonie, så overalt rundt deg ser du den vakre naturen.

  • +2
  Les mer
 3. Natt 5 & 6: Mot sør ved Ragusa

  Turen fortsetter videre mot sørkysten på dag 5. I provinsen Ragusa kan du oppleve alt! Se pittoreske landskap og interessante byer, som for eksempel Modica; stedet der den berømte Modica-sjokoladen er blitt laget i flere århundrer. Spaser gjennom hovedgaten Corso Umberto og bestill deilig fisk - helst grillet! - i en av de mange restaurantene. Denne fisken kalles vanligvis 'alla griglia' på Sicilia, og serveres med salat og brød. Få også med deg Noto, byen som ligger ved foten av Iblean-fjellene. Denne barokke byen har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 2002, og vil fortrylle deg med sin sjarm.

  Hotel Pietre Nere Resort -> Mareneve Resort 165.2 km

  Pietre Nere Resort / outside pool

  Pietre Nere Resort

  (39 anmeldelser)
  Hotel Pietre Nere San Zagaria, Italia

  Det moderne, 4-stjernede Pietre Nere Resort innbyr til et avslappende opphold. Restauranten serverer italienske og sicilianske retter, og i velværeområdet (adgang mot en avgift) kan du ta deg en dukkert, slappe av i saunaen eller få deg en deilig massasje. Hotellet ligger nær Modica, et lite kvartal kjøretur øst for byens sentrum.

  • +5
  Les mer
 4. Natt 7: Tilbake til Catania

  På den siste dagen av ferien er det på tide å komme tilbake til Catania. Dessverre er turen på Sicilia nesten ferdig, men en liten trøst er at du kan smake den deilige Pasta alla Norma en gang til. Denne tradisjonelle regionale retten, som består av tomatsaus, aubergine og ricotta, kan du ikke gå glipp av på denne kulinariske reisen. Kjør deretter til en strand ved kysten og ta en dukkert i det kjølige vannet! Det azurblå havet og de vakre sandstrendene sikrer at du tilbringer de siste ferietimene under den italienske solen i avslapningsmodus.

  Hvis du velger 7-netters turen, vil du forlate Sicilia på den åttende dagen av turen. Under turen om natten overnatter du en natt lenger i hvert hotell og sier farvel til øya på den 11. dagen.

  Mareneve Resort -> Catania Fontanarossa 61.0 km

  outside

  Mareneve Resort

  (254 anmeldelser)
  Hotel Linguaglossa, Italia

  Flotte Mareneve Resort holder 4 stjerner og ligger ved foten av den imponerende vulkanen Etna. Herfra har du det ideelle utgangspunktet for å utforske det bakkede, frodige og fargerike landskapet. På hotellet kan du sole deg på terrassen, nyte en drink i baren eller smake på det italienske kjøkkenet i restauranten. Hotellet tilbyr dessuten et vell av forskjellige utflukter, som vinsmaking på en lokal vingård eller eselriding på Etna.

  • +5
  Les mer
Pizzakurset i Taormina

Få med deg alle hemmelighetene til å bake en ekte italiensk pizza på dette 4 timers kurset. Fra å lage den perfekte deigen til en siciliansk tomatsaus, kun laget med lokale og ferske ingredienser. Nyt deilig bruschetta og italiensk vin mens du baker pizza i ovnen. Til slutt spiser du din egen deilige pizza, og får i tillegg et pizza-sertifikat.

 • Når: På den 2. dagen av reisen kl. 10:30
 • Hvor: Møtepunktet er "Porta Messina Arch" i Taormina og kurset er på pizzeria Porta Messina.
 • Varighet: 4 timer
 • Hva er inkludert: pizzakurs, ingredienser, lunsj (bruschetta, vann, brus og vin), pizzasertifikat

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Peugeot 208, VW Polo, Renault Clio eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på Pietre Nere Resort kr 20 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne.

Enkeltreisende

kr 2 313 - kr 2 360 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.