• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Et rustikt eventyr på Sardinia

Rundreise 14 netter Italia

per person fra kr 10 099
basert på 2 personer

Fra nord til øst, vest og sør... opplev hele Sardinia på en reise! Bo 14 netter på forskjellige hoteller, inkl. frokost, fly t/r og leiebil!

Gjør deg klar til en rustikk og romantisk rundreise rundt en av Italias mest skinnende perler. Paradisøya Sardinia oser av ville og vakre landskap som varierer fra region til region, og på denne reisen opplever du øyas fire fantastiske hjørner og alt i mellom. Kulinariske gleder, pittoreske landsbyer, italiensk lidenskap og naturens egne kunstverk - gled deg til en rik, vakker og autentisk opplevelse!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Hotel Su Vrau i Posada
 • 4 netter på Fly Hotel Cagliari i Assemini
 • 3 netter på Hotel Le Torri i Oristano
 • 4 netter på Villa Barbarina Resort i Alghero
 • 1 natt på Hotel Su Vrau i Posada
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Sardinia (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis parkering på alle hoteller
 • Gratis WiFi på alle hoteller
 • Velkomstdrink, bruk av spa og svømmebasseng og smaksprøver av lokale produkter i en butikk under oppholdet i Cagliari på Fly Hotel Cagliari
 • Velkomstdrink, bruk av utendørsbasseng og 10% rabatt på en massasje i velvære på Hotel Le Torri
En rundreise i Sardinia

Sardinia er en mystisk juvel i hjertet av Middelhavet. Uberørt natur, robuste steinete kyster, livlige kystbyer og pittoreske landsbyer. Flere av øyas severdigheter som Alghero, Spiaggia della Pelosa, Cala Goloritzè kjent over hele verden, fascinerer øyas forhistoriske og uforklarlige hemmeligheter både lokale og besøkende. Forbered deg på en reise til et land som vil forføre og forbause deg!

 1. Dag 1 & 2: Østkysten av Sardinia

  Etter at flyet har landet og du har plukket opp leiebilen, kan reisen endelig starte. Første destinasjon? Den nordøstlige kysten av Sardinia, hvor du finner byen Olbia, hvite sandstrender og middelalderske landsbyer, før du besøker landsbyene Orosei og Nuoro. Mens du i Orosei møter nydelige strender ved siden av vakre kirker og et miniatyrmuseum, er Nuoro omgitt av et uberørt landskap og restauranter hvor du kan skjemme bort smaksløkene med lokale, regionale retter. I denne regionen finner du også mange arkeologiske utgravninger fra den nuragiske perioden, som for eksempel Serra Orrios. Hvis du kjører lenger nordover, kommer du til å møte den middelalderske byen Posada. Spaser langs de bratte brosteinsgatene og pittoreske torgene og besøk ruinene til slottet Della Fava. Tretrappen fører deg til toppen av slottstårnet, hvorfra du har panoramautsikt over havet og slettene er dekket med sitruslunder. Sannsynligvis kan du ikke se det herfra, men litt lenger unna ligger de mange strendene og utallige bukter med klart blått vann fra San Teodoro. Den mest berømte stranden er La Cinta, som ligger 5 kilometer lang og innen gangavstand fra det livlige sentrum av San Teodoro. Bak den finner du også Stagno di San Teodoro, en lagune med unik flora og fauna.

  Pool

  Agriturismo Su Vrau

  Hotel Province of Nuoro, Italia

  Agriturismo Su Vrau har en vakker beliggenhet i det sardinske landskap blant eiketrær og oliventrær. Dette familiedrevne hotellet vil gjøre deres beste for at du skal føle deg hjemme! Agriturismo Su Vrau har et utendørs svømmebasseng, terrasse og hage. I restauranten kan du spise tradisjonelle sardinske retter med ferskfanget fisk. Kysten ligger kun 5 kilometer vekk fra hotellet. Dette er det perfekte startstedet for en avslappende ferie på Sardinia.

  • +6
  Les mer
 2. Dag 3 - 6: Retning sør og hovedstaden: Cagliari

  I dag fører ruten deg til sør- Sardinia, der provinsen Cagliari ligger. Du kjører rett gjennom det imponerende landskapet og passerer Gennargentu National Park, hvor du absolutt må stoppe. Dette vakre naturreservatet huser den største vannkilden til øya, Sorgenti Su Gologone, og en av de dypeste kløftene i Europa, Gola di Gorropu. Å gå gjennom denne 300 meter høye sletten er et ekte skuespill. På sørkysten ligger hovedstaden Sardinia: Cagliari. Det historiske sentrumet ligger på små bakker, og kan minne deg om byer som Genova eller Palermo. Du går gjennom de sjarmerende, historiske og smale gatene som ser etter en koselig terrasse. Rundt hovedstaden finner du fjellrike landskap, forhistoriske grotter og klippelandskap. I naturparken Molentargius-Saline har du muligheten til å observere et fantastisk økosystem, inkludert øyas karakteristiske flamingoer. Er du klar for en dag på stranden? Da kjører du til Chia, hvor du finner flere skjulte sandstrender og kan vandre gjennom de vakre omgivelsene. Også Costa Rei, som ligger øst for Cagliari, tilbyr deg de perfekte forholdene for en avslappende dag: en hvit sandstrand og et klart blått hav. Er du sulten? Da svinger du innom sentrum for en velsmakende pizza eller en forfriskende iskrem. Dette er ferie som det burde være!

  Fly Hotel Assemini

  Fly Hotel Cagliari

  Hotel Assemini, Italia

  Hotellet ligger i Assemini, ca 13 km fra sentrum av Cagliari. Det har et spa med badstue og tyrkisk dampbad, og en restaurant. På hotellbaren Sit kan du avslutte dagen med en aperitiff i hånden og starte kvelden. Du starter dagen med en god frokost hver morgen.

  • +8
  Les mer
 3. Dag 7 - 9: Sjarmen til Oristano-provinsen

  Du setter deg tilbake i leiebilen for å sette kursen mot den mangfoldige provinsen Oristano. Stopp her og der for å nyte det vakre landskapet, imponerende klipper og majestetiske sanddyner. Du passerer også autentiske landsbyer som ligger midt i naturen, og hvor du kan nyte de mest delikate, regionale delikatesser og lokalbefolkningen. Den middelalderske byen Oristano er verdt et besøk. Her finner du romerske ruiner og ruller håndkleet ut på de vakre strendene. Et av høydepunktene ligger ca. 18 kilometer fra byen: Tharros. Du kan beundre arkeologiske utgravninger som møllesten, et spansk tårn og graver.

  Nord for Oristano er Bosa, en pittoresk havneby ved munnen av elven Temo, som du kommer etter en kjøretur gjennom vulkanområdet Montiferru. Vandre gjennom de svingete gatene, beundre det store slottet og se de fargerike husene som er bygget på en høyde. I Bosa kan du smake på en av de mest kjente vinene fra Sardinia: 'Malvasia'. Salute!

  pool

  Hotel Le Torri

  Hotel Arborea, Italia

  Ditt 4 * hotell har et ekte velværeområde med badstue, boblebad og tyrkisk bad. På utsiden finnes det en en hage og et svømmebasseng. Hotellet ligger 10 minutter fra kysten. 200 meter fra hotellet serverer restauranten en daglig gourmet frokost med hjemmelagde kaker. Perfekt måte å starte dagen på!

  • +4
  Les mer
 4. Dag 10 - 13: Nordvest på Sardinia: Alghero

  Neste destinasjon av turen er nordvest- Sardinia, hvor du ser Alghero. Denne pittoreske middelalderbyen er en skikkelig godbit for øynene. Koselige gater fører deg til robuste gamle murer, små torg fulle av kafeer og til idylliske strender. Alghero har en interessant katalansk historie, noe som gjør at byen noen ganger kalles 'Barcaloneta', eller 'lille Barcelona'. Besøk den spesielle hulen Nettuno og gå ned de 650 trinnene for en imponerende opplevelse. Du kan også velge å ta en båttur til hulen.

  Foruten Alghero besøker du også Castelsardo i denne regionen, hvor du finner et slott fra det 12. århundre og fra hagene har du en fantastisk utsikt over havet. Hvis du kjører litt inn i landet, kommer du til Elephant Rock: en spesiell steinformasjon som har blitt rullet ned fra Monte Casteddazzu. Er du klar til å dykke inn i klart blått havvann etter dette besøket? Dra deretter til den vakre stranden i Pelosa, hvor sanden er hvitere enn hvit og vannet er klart. Reis også til Porto Conte, som tilbyr perfekte snorklemuligheter med små bukter og grotter.

  Pool

  Villa Barbarina Alghero

  Hotel Province of Sassari, Italia

  4-stjernede Villa Barbarina Alghero ligger i Nurra-området tett på byen Alghero i vakker natur med olivenlunder, vinmarker og enger. Hotellet tilbyr den perfekte rammen for en avslappende ferie, hvor du kan slappe av ved det store svømmebassenget. I hotellets restaurant kan du spise tradisjonelle regionale delikatesser. Det er også i restauranten, at du vil få servert frokosten din.

  • +3
  Les mer
 5. Dag 14: Tilbake til nordøst

  Enden på reisen nærmer seg, men før du flyr hjem, kjører du først til hvor reisen startet: nordøst på øya. Benytt muligheten til å utforske det vakre landskapet en gang, tilbringe noen timer på strendene i paradis, og nyt det deilige italienske kjøkkenet. Kanskje du vil besøke havnebyen Olbia, hvor du vil møte et spesielt historisk sentrum og vakre sand- og stenbukter med vakkert turkist vann. Neste dag returnerer du leiebilen på flyplassen, og det er på tide å ta flyet hjem. Ja, livet i Sardinia er bra!

  Pool

  Agriturismo Su Vrau

  Hotel Province of Nuoro, Italia

  Agriturismo Su Vrau har en vakker beliggenhet i det sardinske landskap blant eiketrær og oliventrær. Dette familiedrevne hotellet vil gjøre deres beste for at du skal føle deg hjemme! Agriturismo Su Vrau har et utendørs svømmebasseng, terrasse og hage. I restauranten kan du spise tradisjonelle sardinske retter med ferskfanget fisk. Kysten ligger kun 5 kilometer vekk fra hotellet. Dette er det perfekte startstedet for en avslappende ferie på Sardinia.

  • +6
  Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en VW Polo, Renault Clio eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drivstoff og mulige bompenger
 • Turistskatt kr 1 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Occupancy

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Single person surcharge

Minst 2 personer for å bestille denne reisen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.