Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Et rustikt eventyr på Sardinia

 • Rundreise
 • Italia
pris fra kr 12 209
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Fra nord til øst, vest og sør... opplev hele Sardinia på en reise! Bo 14 netter på forskjellige hoteller, inkl. frokost, fly t/r og leiebil!

Gjør deg klar til en rustikk og romantisk rundreise rundt en av Italias mest skinnende perler. Paradisøya Sardinia oser av ville og vakre landskap som varierer fra region til region, og på denne reisen opplever du øyas fire fantastiske hjørner og alt i mellom. Kulinariske gleder, pittoreske landsbyer, italiensk lidenskap og naturens egne kunstverk - gled deg til en rik, vakker og autentisk opplevelse!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Hotel Baia Marina i Orosei
 • 4 netter på Hotel Setar i Quartu Sant'Elena
 • 3 netter på Corte Fiorita i Oristano
 • 4 netter på Villa Barbarina Resort i Alghero
 • 1 natt på Hotel Baia Marina i Orosei
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Sardinia (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis parkering på alle hoteller
 • Gratis WiFi på alle hoteller
 • Tilgang på svømmebasseng på Hotel Setar i Quartu Sant'Elena
En rundreise i Sardinia

Sardinia er en mystisk juvel i hjertet av Middelhavet. Uberørt natur, robuste steinete kyster, livlige kystbyer og pittoreske landsbyer. Flere av øyas severdigheter som Alghero, Spiaggia della Pelosa, Cala Goloritzè kjent over hele verden, fascinerer øyas forhistoriske og uforklarlige hemmeligheter både lokale og besøkende. Forbered deg på en reise til et land som vil forføre og forbause deg!

Reiserute

Dag 1 & 2: Østkysten av Sardinia

Etter at flyet har landet og du har plukket opp leiebilen, kan reisen endelig starte. Første destinasjon? Den nordøstlige kysten av Sardinia, hvor du finner byen Olbia, hvite sandstrender og middelalderske landsbyer, før du besøker landsbyene Orosei og Nuoro. Mens du i Orosei møter nydelige stre… Les mer

Hotel Baia Marina

Dag 3 - 6: Retning sør

I dag fører ruten deg til sør- Sardinia. Du kjører rett gjennom det imponerende landskapet og passerer Gennargentu National Park, hvor du absolutt må stoppe. Dette vakre naturreservatet huser den største vannkilden til øya, Sorgenti Su Gologone, og en av de dypeste kløftene i Europa, Gola di Gor… Les mer

Hotel Setar

Dag 7 - 9: Sjarmen til Oristano-provinsen

Du setter deg tilbake i leiebilen for å sette kursen mot den mangfoldige provinsen Oristano. Stopp her og der for å nyte det vakre landskapet, imponerende klipper og majestetiske sanddyner. Du passerer også autentiske landsbyer som ligger midt i naturen, og hvor du kan nyte de mest delikate, re… Les mer

Corte Fiorita Albergo Diffuso

Dag 10 - 13: Nordvest på Sardinia: Alghero

Neste destinasjon av turen er nordvest- Sardinia, hvor du ser Alghero. Denne pittoreske middelalderbyen er en skikkelig godbit for øynene. Koselige gater fører deg til robuste gamle murer, små torg fulle av kafeer og til idylliske strender. Alghero har en interessant katalansk historie, noe som … Les mer

Villa Barbarina Resort Alghero 4stelle

Dag 14: Tilbake til nordøst

Enden på reisen nærmer seg, men før du flyr hjem, kjører du først til hvor reisen startet: nordøst på øya. Benytt muligheten til å utforske det vakre landskapet en gang, tilbringe noen timer på strendene i paradis, og nyt det deilige italienske kjøkkenet. Kanskje du vil besøke havnebyen Olbia, h… Les mer

Hotel Baia Marina
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drivstoff og mulige bompenger
 • Turistskatt kr 10 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Occupancy

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Det må være minst 2 personer i reisefølge for å bestille denne reisen.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret