• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Nord-Sardinias uimotståelige skjønnhet

Rundreise 11 netter Italia

per person fra kr 8 039
basert på 2 personer

Utforsk vakre Sardinia på en rundreise på 11 netter inkl. hoteller, frokost, leiebil & fly t/r.

Utforsk det nordlige Sardinia på denne rundreisen som tar deg fra Olbia til Castelsardo, forbi Oristano, Alghero og de vakreste hjørnene av øya. Fra leiebilen nyter du de vakre landskapene som suser forbi, og stopper ved de mest paradisiske stedene underveis. La deg forføre av den deilige maten, fotturer i naturidyll, og legg inn noen svalende bad i det turkise Middelhavet mens håndkleet venter på en gyllen sandstrand. Opplev magi på Sardinia!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Hotel Residence Porto San Paolo i Porto San Paolo
 • 3 netter på Hotel Le Torri i Arborea
 • 2 netter på Villa Barbarina in Alghero
 • 3 netter på Meli Hotel in Castelsardo inkl. velkomstdrink
 • 1 natt på Résidence Porto San Paolo
 • Frokost i alle hoteller
 • Leiebil
 • Fly t/r Olbia (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Ekstra på Hotel Residence Porto San Paolo: Sykkelleie, 10% rabatt på strandfasiliteter på Spiaggia del Vecchio Faro og 10% rabatt på Tavolara dykketimer
 • Ekstra på Hotel Le Torri i Arborea inkl. velkomstdrink og 10% rabatt på massasje
 1. Dag 1 & 2: Nordøstkysten av Sardinia

  Etter at du har landet på flyplassen i Olbia, henter du leiebilen og kjører til ditt første hotell. Du blir her i to netter, så ta det med ro, og bli vant til den rolige, sardinske rytmen og de lystige sardinierne. Du vil sannsynligvis bli forelsket i denne vakre øya ved første øyekast. Start utforskingen av nord-Sardinia med et besøk til Olbia. Denne byen ligger på Costa Smeralda, og tilbyr et sjarmerende, historisk sentrum fullt av trange gater, fine butikker og livlige terrasser. Beundre freskoer i Basilica of San Simplicio og se de vakre megalittiske bygningene Tomba dei Giganti, eller Giant Tombs. Slapp av på de vakre strendene i San Teodoro, hvor du kan beundre det turkisblå havet fra Cinta, Isuledda eller Cala Brandinchi-stranden. Også den lille øya La Maddalena er verdt å se: her tar du deg frem gjennom svingete gater fullt av butikker og restauranter. Gjør deg klar for en tallerken med guddommelig, italiensk pasta og et godt glass vin på en koselig restaurant. Ferien har begynt!

  Pool 5

  Hotel Residence Porto San Paolo

  Hotel Porto San Paolo, Italia

  Hotel Residence Porto San Paolo ligger ca. 15 km utenfor byen Olbia. Fra hotellet er det mindre enn en kilometer til Middelhavet, og du kan se den vakre øya Tavolara fra hotellet deres. På takterrassen kan du ta en dukkert i svømmebassenget, som er åpen hver dag fra kl. 10.00 til 19.30. Frokosten deres (kaffe, croissant og vann) blir servert i en café ved siden av hotellet.

  • +3
  Les mer
 2. Dag 3 & 4: På vei til Oristano

  På den tredje dagen av rundreisen går du ombord i bilen og reiser til Oristano, en tur på ca. 180 kilometer fra Olbia. Stopp underveis i Nuoro, provinsens hovedstad med det samme navnet, om så bare for å besøke MAN (provinsens kunstmuseum), eller det nasjonale arkeologiske museet. Reis videre til Oristano og beundre landskapet som utfolder seg foran deg.

  Oristano-regionen er kjent for sine sandstrender og er en av favorittene for surfere på Sardinia. Oppdag strendene i San Giovanni di Sinis, S'Archittu og Mari Ermi. Ta deg tid til å beundre katedralen i Oristano og den berømte statuen Eleonora d'Arborea. Kos deg med en tallerken med fersk sjømat eller med "malloreddus all'oristanese": gnocchi servert med spinat, kål, egg og fløte. Til dessert, nyt kakene som er dekket med pulverisert sukker kalt "mustazzolus"!

  restaurant

  Hotel Le Torri

  Hotel Arborea, Italia

  Ditt 4 * hotell har et ekte velværeområde med badstue, boblebad og tyrkisk bad. På utsiden finnes det en en hage og et svømmebasseng. Hotellet ligger 10 minutter fra kysten. 200 meter fra hotellet serverer restauranten en daglig gourmet frokost med hjemmelagde kaker. Perfekt måte å starte dagen på!

  • +4
  Les mer
 3. Dag 5 & 6: Øyas norvestkyst

  I dag skal du reise til Alghero, på nordvestkysten av øya. På ruten reiser du forbi Putzu Idu, hvor du finner en rekke vakre strender, og den fargerike byen Bosa som er bygget opp mot en ås mellom Oristano og Alghero. Du kan beundre slottet Serravalle, sette katedralen og de vakre freskoene av den lille kirken "Nostra Signora Di Regnos Altos" på den følsomme platen og gå inn i kunstgalleriet og museumet Casa Deriu. Ta en dukkert i det krystallklare vannet i et avslappende øyeblikk på Compoltitu-stranden før du kommer tilbake på veien. I Alghero tar du en tur til havnen, og svinger innom stranden i Bombarde eller i Lido di San Giovanni. Er du glad i arkeologi og historiske severdigheter, gå da ikke glipp av Nuraghe Palmavera: en arkeologisk utgravning som er regionens stolthet.

  Pool

  Villa Barbarina Alghero

  Hotel Province of Sassari, Italia

  4-stjernede Villa Barbarina Alghero ligger i Nurra-området tett på byen Alghero i vakker natur med olivenlunder, vinmarker og enger. Hotellet tilbyr den perfekte rammen for en avslappende ferie, hvor du kan slappe av ved det store svømmebassenget. I hotellets restaurant kan du spise tradisjonelle regionale delikatesser. Det er også i restauranten, at du vil få servert frokosten din.

  • +3
  Les mer
 4. Dag 7 - 9: Castelsardo provinsen Sassari

  På den 7. reisedagen reiser du litt lenger nordover og kjører mot Castelsardo. Du er kommet til provinsen Sassari, ved Asinara-bukten. På veien må du sørge for å stoppe i Porto Torres, med sine vakre strender, arkeologiske museum og maritime museum. Fortsett turen til Castelsardo og oppdag den berømte steinen i form av en elefant, "Roccia dell'Elefante", som tiltrekker seg mange besøkende. Ikke glem kameraet ditt! Spaser langs havnen, beundre de fargerike husene bygget i fjellet og nyt den spesielle atmosfæren her: denne middelalderbyen har noe magisk. Nyt ferskere enn fersk hummer, tilberedt i henhold til regional tradisjon, og smak på Castellanese gnocchi. Før du går til den neste og endelige destinasjonen, ta en spasertur langs de rosa klippene i fiskeværet Isola Rossa, og besøk stranden Li Junchi di Badesi og drikk en cocktail i en av strandbarene med utsikt over havet.

  Hotel Meli

  Meli Hotel Sardegna

  Hotel Castelsardo, Italia

  Dette hotellet utstråler en ekte middelhavsfølelse ligger nærme havet, og er også innredet i lyse farger som gjenspeiler det marine livet. Med en drink i hånden kan du slå deg ned på terrassen og beundre havutsikten, her kan du kose deg i mange timer. Hver morgen nyter du en italiensk frokost og på kvelden kan du bestille lokale spesialiteter som fersk fisk i hotellets restaurant.

  • +4
  Les mer
 5. Dag 10 & 11: Tilbake til Olbia

  Ditt opphold er kommet til en slutt, så det er på tide å dra tilbake nordøst på øya. Nyt det vakre landskapet, den deilige maten og solen. På vei til Olbia, gjør et stopp på Porto Cervo, hvor du kan nyte pecorino og sardinisk ost og kanskje til og med smake artisjokkkake fra Nuoro. Velg deg en siste pastarett fra menyen på en av strandpromenadene i Porto Taverna. For å beundre et siste postkortverdig landskap, setter du kursen mot Porto Istana. Hvis du har tid igjen, kan du også ta deg en tur til øya Tavolara. Med et hjerte fullt av erfaringer og minner fra de fortryllende landskapene kjører du den siste dagen av turen til flyplassen i Olbia, hvor du leverer leiebilen.

  Pool 5

  Hotel Residence Porto San Paolo

  Hotel Porto San Paolo, Italia

  Hotel Residence Porto San Paolo ligger ca. 15 km utenfor byen Olbia. Fra hotellet er det mindre enn en kilometer til Middelhavet, og du kan se den vakre øya Tavolara fra hotellet deres. På takterrassen kan du ta en dukkert i svømmebassenget, som er åpen hver dag fra kl. 10.00 til 19.30. Frokosten deres (kaffe, croissant og vann) blir servert i en café ved siden av hotellet.

  • +3
  Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en VW Polo, Renault Clio eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt kr 1 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer

Enkeltreisende

Minst 2 personer for å bestille denne reisen.

Barnerabatt

Det er ingen barnerabatt tilgjengelig.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.