Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise i Nord-Sardinia

 • Rundreise
 • Italia
pris fra kr 6 839
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Forelsk deg i en av Middelhavets vakreste øyer! Inkl. 7 netter på 3 hoteller med frokost, leiebil og fly t/r.

På denne rundreisen kjører du langs gylne sandstrender og turkist vann i eget tempo med din egen leiebil! Sardinia er selvfølgelig italiensk, men den har også sin helt egne karakter. Beundre de vakre solnedgangene, fantastiske landskap og nærmest utenomjordiske naturskjønnhet. Det høres nesten for godt ut til å være sant, eller hva? Du har syv netter til å utforske dette paradiset og er fri til å gjøre akkurat hva du vil! Hvem har du lyst til å ta med på en drømmetur?

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Residence Hotel Porto San Paolo*** (de første 2 nettene og den siste natten)
 • 2 netter på Villa Barbarina Resort Alghero****
 • 2 netter på Meli Hotel****
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Olbia (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Sykkelleie (gratis, men med et depositum) og strandhåndkle ved Residence Hotel Porto San Paolo
 • Kart med sykkelruter i omgivelsene fra Residence Hotel Porto San Paolo
 • 10% rabatt på strandfasiliteter ved Hotel Residence Porto San Paolo
 • 10% rabatt på dykkereiser til Tavolara
 • 1 velkomstdrink på Hotel Meli
Reiserute

Dag 1 & 2: Det nordøstlige Sardinia

Det første stoppet for turen din er Olbia-regionen! Ved ankomst på flyplassen henter du leiebilen din, og det er på tide å starte turen gjennom Nord-Sardinia. Hvor skal du begynne? Kanskje en tur gjennom naturen, dykke i det krystallklare sjøvannet eller et besøk til byen Olbia. Musikkelskere ka… Les mer

Hotel Residence Porto San Paolo

Dag 3 & 4: Nordvestkysten

På tide med den andre destinasjonen på turen! Etter en fin frokost på hotellet, krysser du Sardinia over til nordvestsiden på kysten. Underveis kjører du gjennom vakre landskap, passerer gjennom sjarmerende landsbyer og nyter de landlige omgivelsene og vakre innsjøene, for eksempel Lago Coghinas… Les mer

Villa Barbarina Resort Alghero 4stelle

Dag 5 & 6: Nordsiden

Fra nordvest reiser du lenger opp mot nord hvor du har mye å glede deg over. Det anbefales på det sterkeste å stoppe i Sassari underveis: nemlig den nest største byen i Sardinia. Denne byen er kjent for sin rike historie og kunst - fra det 12. århundre. Vandre gjennom de smale gatene, drikk en f… Les mer

Meli Hotel

Dag 7: Tilbake til øst

Din ferie slutter på stedet der alt begynte: i øst! Bestill en siste pastarett, ta et svalende og avslappende bad i havet, hvil blikket en siste gang over de enorme landskapene. Her i Olbia er turen kommet til en slutt og du har en oppgave igjen: lever inn leiebilen på flyplassen. Si "farv… Les mer

Hotel Residence Porto San Paolo
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt kr 10 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 per rom

Enkeltreisende

Minst 2 personer for å bestille denne reisen.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret