Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Luksuriøs strandvilla på Maldivene

 • Solreiser
pris fra kr 16 359
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Solferie i paradis? Bo 7, 10 eller 14 netter på luksushotellet Royal Island Resort & Spa Maldives med halvpensjon, fly, transport og mer!

Fra du setter deg ombord i speedbåten til du har føttene plantet i den hvite sanden - drømmen om en ferie i paradis er i ferd med å oppfylles! Her kan du nyte turkist hav, lange, kritthvite strender og sol under en klar, blå himmel. Med din egen villa nær stranden under svaiende palmetrær kan du starte hver dag med en tur på stranden etterfulgt av et deilig bad i havet. Du er med dette advart: Du vil aldri ha lyst til å dra hjem!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i Royal Island Resort & Spa Maldives
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Fly t/r Malé (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Vann under måltidene
 • Bruk av vannsportfasiliteter (vindsurfing og kano)
 • Innenlandsflyvning
 • Tur med speedbåt
 • Velkomstdrink
 • En flaske vann per rom per dag
Drømmedestinasjonen Maldivene

En ting vet vi sikkert: Maldivene er et drømmereisemål. Denne øygruppen i Indiahavet, sørvest for Sri Lanka, er kjent for sine paradisøyer. Ikke mindre enn 1190, for å være presis. 200 av disse øyene er bebodd og 90 øyer er tilgjengelig for besøkende. På en av disse øyene vil du nyte en velfortjent luksusferie. For å gi deg en idé om størrelsen på øyene: Visste du at den største øya på Maldivene bare er 5 km2 i størrelse? Den nesten ubebodde øya Horubadhoo er øya du skal bo på er heller ikke stor, så det går raskt å gå en kveldstur rundt hele øya. Nyt livet på vakre Maldivene!

Royal Island Resort & Spa

 • Hotel
 • Baa Atoll, Maldivene
Royal Island Resort & Spa + Pool

Vil du ha service i verdensklasse på solferien din? Velkommen til Royal Island Resort & Spa på Maldivene. Dette hotellet ligger på en tropisk øy i Indiahavet, og er omgitt av hvite sandstrender. Anlegget består av eneboliger bygget av trematerialer og det er en restaurant rett ved vannet. Her kan du nyte buffémåltider og spesialiserte fiskeretter daglig. Lette måltider og forfriskende drinker er tilgjengelig i de 4 barene. Foruten å nyte sol og strand, er det mye å gjøre på øya. Du kan snorkle eller dykke, stå på vannski eller kite-surfe. Ytterligere fasiliteter inkluderer et utendørsbasseng, et treningsstudio og tennisbaner.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +-1
Les mer
Royal Island Resort & Spa + Room 1

Dobbeltrom 7 netter

2 personer | Rom

Denne doble strandvillaen er ca. 40m² og er elegant innredet med vakre tremøbler. Rommet har en stor dobbeltseng, TV, telefon, safe, aircondition, vifte og en balkong med fantastisk utsikt over havet. Badet har badekar med dusj, toalett, badekåpe, tøfler, toalettartikler og hårføner.

Ting å gjøre

Selvfølgelig skal du først og fremst slappe av på denne ferien, men skulle du ha lyst til å være aktiv, er det flere ting å gjøre.

 • Ta med deg snorkleutstyret, for i det klare, blå vannet kan du nyte fantastisk snorkling eller dykking blant de fargerike fiskene og korallene.
 • Lurer du på hvordan de lokale bor? I nærheten av øya er det flere bebodde øyer. Ta deg en tur og møt de hyggelige lokale, eller nyt en uberørt strand.
 • Med vann på alle kanter, er Maldivene perfekt for vannsport. Her kan du seile, stå på vannski, vindsurfe eller sette deg i en katamaran og nyte en romantisk solnedgang.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Occupancy

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 år i et dobbeltrom.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-11 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Maldivenel. Kontakt Maldivenes konsulat i Norge for mer informasjon: Hammerbakken 30
1352 Kolsås
Norway. (+47) 932 32 130. liv@mantareiser.no

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Maldivene. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret