• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Nydelig strandferie i gammel fiskeby

Solreiser 5, 7, 10 eller 14 netter Cala Ratjada

per person fra kr 3 399
basert på 2 personer

Ligg langflat på stranden og nyt den deilig middelhavssolen. Bo 5, 7, 10 eller 14 netter med frokost, transport t/r flyplass og fly t/r.

Har du fått nok av vinterens druknende kulde? Da er Middelhavets paradisøy, Mallorca, den perfekte badevakt. La fuglenes glade kvitring vekke deg, før du drikker morgenkaffen i strålende sol. 2 minutter gange fra hotellet tar deg til stranden: Det krystallklare vannet skinner i blått og turkis mot de silkemyke strandkornene. Mallorcas strender kan være fulle av liv eller rolige og avslappende - hva foretrekker du?

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7, 10 eller 14 netter på Hotel Amoros
 • Frokost hver morgen (kan oppgraderes til halvpensjon)
 • Fly t/r Mallorca (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport til hotellet fra flyplassen begge veier
 • Gratis WiFi
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tips
 • Turistskatt
Cala Ratjada

Kunne du tenke deg å se Middelhavet i fugleperskeptiv fra en varmluftsballong? Eller kanskje få på dykkerdrakten og utforske livet på havbunnen? Denne ferieøyen har aktiviteter for alle og enhver - som sikrer deg en vellykket sydenreise. Den utsøkte maten og rike restaurantutvalget holder energinivået oppe, slik at du kan gjøre akkurat det du ønsker hele dagen. Hotellet ligger i den gamle fiskebyen Cala Ratjada. Byen har forandret seg mye de siste årene, og har gått fra å være et lite og stille område til et populært reisemål. Det er slettes ikke rart med tanke på hvor fantastisk stedet er!

Hotel Amoros

(57 anmeldelser)
Hotel Cala Ratjada, Spania
Pool

Et lite og vennlig hotell ved kysten på Mallorca. Det hyggelige hotellet ligger nærme hvite sandstrender og den gamle fiskehavnen. Det er også nærme livlige bulevarder med flere barer, restauranter og shopping. Hotellet er den ideelle basen for en fantastisk sommerferie på Mallorca. Det har et svømmebasseng og en koselig restaurant og bar. Hvert rom har søte franske dører som åpner ut til en balkong eller terrasse.

Les mer
Kamer

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Du bor i et romslig og koselig dobbeltrom utstyrt med komfortable senger, en sittegruppe for sosiale anledninger samt et eget privat bad med dusj og toalett.

TravelBirds reisetips

Hva er det å se på Mallorca? Langstrakte strender og blide mennesker, tenker mange intuitivt. Heldigvis har øya mye mer å tilby!

 • Tilbring lørdagsmorgenen din på Placa Del Pins, et lokalt marked hvor du kan oppleve den autentiske stemningen i Cala Ratjada. Boder på rekke og rad tilbyr alt fra spanske skinker, fersk frukt, oster og brød. Utmerket sted å kjøpe suvenirer!
 • Capdepera (5,4 km) er juvelen på Mallorcas magiske østkyst. Dette eventyrlige området er mest kjent for 1300talls-slottet, Castell de Capdepera, som ble bygget for å beskytte området fra pirater. Over tusen år senere begynte en by å forme seg bak slottsmuren, som senere spredte seg til områdene utenfor. Fra slottet har du utsikt over byen og havet. Dersom været er klart kan du se naboøyen Menorca i det fjerne.
Velg en avreisedato
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 12:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Babyseng

Hotellet tilbyr babyseng uten ekstra kostnad. Ta kontakt med våre reiserådgivere for tilgjengelighet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Internett

Det er gratis WiFi på alle fellesarealene.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Dette enkle og fine middelhavshotellet ligger i Cala Ratjada, ca en 8-minutters spasertur fra stranden, 2,7 km fra Castle of Capdepera og 6 km fra Capdepera Golf. Du er nærme både sentrum og stranden; shopping, restauranter og barer. Du vil bli hentet på flyplassen og kjørt direkte til hotellet. Kjøreturen fra flyplassen til hotellet tar ca 75 minutter.