Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Hellas best gjemte hemmelighet:Halkidiki

 • Solreiser
 • 7, 10 eller 14 netter
pris fra kr 4 059
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag den skjulte nord greske perlen Halkidiki: 7, 10 eller 14 netter på Hotel Anna Maria Paradise. Inkl. frokost, transport og fly t/r!

Halkidiki er en region i Nord-Hellas kjent for sine frodige middelhavskoger som gir vei til magiske sandstrender i skjermede bukter. Et variert landskap av høye fjell som møter glitrende kystlinjer drysset med sjarmerende og historiske landsbyer - det er bare noe av det herlige du kan vente deg av trivelige Halkidiki.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Hotel Anna Maria Paradise
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Thessaloniki (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom hotell og flyplass
 • Velkomstdrink
Maleriske Halkidiki

Denne enestående regionens bemerkelsesverdige arkeologiske steder inkluderer Stageira som er Aristoteles fødested og Olynthus. Med sine tre langstrakte halvøyer, er dette kanskje den vakreste regionen i det nordlige Hellas, perfekt spredd utover det azurblå Egeerhavet. I motsetning til andre populære greske destinasjoner er Halkidiki fortsatt relativt uoppdaget og uberørt. Oppdag det livlige kveldslivet på de greske platåene, ta livet med ro på uspolerete og paradisiske sandstrender, og besøk små fiskebyer og historiske landsbyer i området.

Anna Maria Paradise

 • Hotel
 • Central Macedonia, Hellas
Total

Navnet sier alt: dette er paradiset! Hotellet ligger i Pefkohori, kun 600 meter fra stranden. Om du ikke er så glad i å bade i havet så har det i tillegg et utebasseng, hvor du absolutt vil ta en dukkert. I restauranten nyter du en daglig fersk frokost og det finnes også en bar.

 • +1
Les mer
Room

Superior dobbeltrom med havsutsikt

Rommene er utstyrt med alt som du trenger for å kunne slappe helt av. Det er klimaanlegg, flatskjerm-TV, telefon, eget kjøkken, et baderom med dusj, toalett og hårtørker. Det er også balkong og du kan kan nyte en spektakulær utsikt over havet. Det er også mulig å velge et familierom i stedet for dobbeltrom, som har en ekstra enkeltseng og mulighet til ekstra en seng.

Room

Superior dobbeltrom med hageutsikt

Rommene er utstyrt med alt som du trenger for å kunne slappe helt av. Det er klimaanlegg, flatskjerm-TV, telefon, eget kjøkken, et baderom med dusj, toalett og hårtørker. Det er også balkong og du kan kan nyte en utsikt over hagen. Det er også mulig å velge et familierom i stedet for dobbeltrom, som har en ekstra enkeltseng og mulighet til ekstra en seng.

Pefkohori

Du bor 1,5 kilometer fra sentrum av den travle kystbyen Pefkohori. Det er en tradisjonell liten landsby kjent for sine hus rike dekorerte og blomstrende hager. Spaser langs den koselige boulevarden full av koselige kafeer, flotte restauranter, og søte butikker. Se solnedgangen fra strandpromenaden og sving deg i det pulserende nattelivet på de livlige barene!

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 15 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Superior dobbeltrom med hageutsikt
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 8 i et Family Room Garden View
Maks 3 personer i et Superior dobbeltrom med havsutsikt

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Generell gjesterabatt

Rabatt er basert på avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig pris på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Beliggenhet

Hotellet ligger 600 meter fra stranden og 1,5 km fra Pefkohori strand. Fra flyplassen i Thessaloniki er det omtrent 91 km til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret