Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Luksuriøs solferie i Dubrovnik

 • Solreiser
 • Dubrovnik
pris fra kr 10 569
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Sommer i Kroatia: Tilbring 5, 7 eller 10 netter på det 5-stjernede Boutique Hotel More i Dubrovnik inkl. frokost, transport og fly t/r.

"Adriaterhavets perle" ligger på den paradisiske, dalmatiske kysten og venter på deg med alt du ønsker deg på en avslappende og luksuriøs solferie. Etter en lang dag på stranden med skinnende sol fra blå himmel og sand mellom tærne, kan du vandre i den idylliske gamlebyen med sine kirker, klostre, palasser og fontener. Dubrovnik er den magiske UNESCO-byen som ikke slutter å fortrylle!

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7 eller 10 netter på Boutique Hotel More*****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Dubrovnik (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Solferie i idylliske Dubrovnik

Ditt 5-stjerners hotell ligger på halvøya Lapad, kun 10 minutters gange fra Lapad Beach, en populær sandstrand blant både lokale og besøkende. Boulevarden langs Lapad-bukten har kaféer der du kan kjøpe deg noe leskende, og ønsker du å bare nyte utsikten kan du sette deg ned ved strandrestauranten. For deg som elsker sol og strand er det både solstoler og parasoller til leie, eller du kan ta et svalende bad i det flotte hotellbassenget med utsikt over havet. Ønsker du å utforske det historiske sentrumet av Dubrovnik går det en buss som tar deg til denne spennende og historiske byen, hvor du kan tilbringe en dag eller to og ta inn de skjønne omgivelsene. I Park šuma Velika i Mala Petka kan du ta deg en fottur i den rolige oasen borte fra byen, før du nyter den spektakulære utsikten over havet fra toppen.

Boutique Hotel More

 • Hotel
 • Dubrovnik, Kroatia
Boutique Hotel More zonnedek

Boutique Hotel More er et 5-stjernershotell rett ved havet, ca 500 meter fra Lapad Beach. Det har et flott utendørsbasseng som er åpent hele året, et spa- og velværesenter, en restaurant og baren Cave Bar. Hotellet er omgitt av frodig middelhavsvegetasjon, og ligger på halvøya Lapad, bare 3,5 kilometer fra gamlebyen i Dubrovnik.

Spa- og velværesenteret Wellness & Beauty More består av et treningssenter, et boblebad, den termiske hytten Katharsys og et romersk bad med aroma- og fargeterapi.

À la carte-restauranten More serverer tradisjonell middelhavsmat og internasjonale retter samt et stort utvalg av vin som du kan nyte på den store terrassen. Cave Bar More, som ligger i en naturlig hule delt inn i 3 nivåer under hotellet, byr på spektakulære omgivelser hvor du kan slappe av med et bredt utvalg av drikke og snacks.

Gratis WiFi har du tilgang på i hele hotellet. Leier du deg bil på ferie finner du også gratis parkering på eiendommen. Du kan leie både båter og eksklusive biler, som Ferrari og Porsche. Stien som strekker seg langs hele halvøya og passerer rett ved hotellet passer perfekt for spaserturer, avslapping ved sjøen og for å nyte skyggen av furutrærne.

En lokalbuss som ofte kjører til det UNESCO-vernede historiske sentrum ligger like i nærheten. Dubrovnik busstasjon og fergekaien ligger 4 kilometer unna, mens Dubrovnik flyplass ligger 23 kilometer fra More Boutique Hotel.

 • +-4
Les mer
Boutique Hotel More tweepersoonskamer

Dobbeltrom med havutsikt

Dette luksuriøse rommet har aircondition, telefon, internettilgang, flatskjerm-TV, safe, minibar, luksuriøse badekåper og tøfler, og et moderne bad med boblebad, toalett, sminkespeil og hårføner. Denne romtypen har også havutsikt.

Standard dobbeltrom

Dette luksuriøse rommet har aircondition, telefon, internettilgang, flatskjerm-TV, safe, minibar, luksuriøse badekåper og tøfler og et moderne bad med boblebad, toalett, sminkespeil og hårføner.

Dobbeltrom med utsikt over landskapet

Dette luksuriøse rommet har aircondition, telefon, internettilgang, flatskjerm-TV, safe, minibar, luksuriøse badekåper og tøfler og et moderne bad med boblebad, toalett, sminkespeil og hårføner. Denne romkategorien har også utsikt over landskapet.

Dobbeltrom med balkong

Det luksuriøse rommet har balkong, aircondition, telefon, internettilgang, flatskjerm-TV, safe, minibar, luksuriøse badekåper og tøfler og et moderne bad med boblebad, toalett, sminkespeil og hårføner. Denne typen rom har også en balkong.

Vi anbefaler

 • Restaurant More: Hotellets egen restaurant er faktisk en av områdets beste! Her får du servert tradisjonell middelhavsmat og internasjonale retter på en stor terrasse med panoramautsikt over havet og Lapad-bukten - et fantastisk sted for en drink i solnedgangen.
 • Dubrovniks gamleby: Dubrovnik, også kalt Adriaterhavets perle, ble grunnlagt allerede i år 639. Gamlebyen står fremdeles i dag og er omringet av en mur på hele to kilometer. Den ble skadet under krigen i 1991, men er i dag gjenoppbygget i all sin opprinnelige prakt.
 • Konavle Valley: Utforsk dette idylliske området med sine langstrakte frukthager med fiken og mandariner, olivenlunder og vingårder omgitt av frodige skogsområder. Dubrovnik ligger en 35 minutters kjøretur unna Dubrovnik.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 voksne og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom med havutsikt
Min 2 personer og maks 3 voksne og 1 barn opptil 2 i et Standard dobbeltrom
Min 2 personer og maks 3 voksne og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom med utsikt over landskapet
Min 2 personer og maks 3 voksne og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom med balkong
Min 2 personer og maks 3 voksne og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom med havutsikt

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 3-11 år gamle: får en rabatt på 70% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret