Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Sommerferie i sjarmerende Rabac

 • Solreiser
 • Rabac
pris fra kr 8 599
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt 7, 10 eller 14 netter ved den kroatiske perlekysten! Med all-inclusive, transport og fly t/r!

Denne feriepakken tar deg med til den kroatiske kystperlen, Rabac, som er rene definisjonen på middelhavsidyll. Den lille landsbyen som lenge var en liten fiskerby, er i dag et svært populært feriested, og kanskje et av landets aller vakreste med sine turkise strandlinjer og åsete landskap dekorert av frodige og grønne trær. Nøl ikke med å oppdage denne forførende perlen - Rabac garanter en unik, forfriskende og nydelig solferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Hotel Narcis****
 • Fly t/r Pula (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Shuttletransport mellom flyplass og hotell
 • All-inclusive
 • Tilgang til spa- og bassengområde
Rabac og Labin

Den drømmeaktige kystbyen Rabac ligger i Kvarner-bukten på den kroatiske halvøya Istria. Den tidligere fiskerlandsbyen er kjent for sitt frodige landskap og spektakulære kystområde. I denne kystbyen er det flere bukter, frodig natur, en pittoresk havn med fiskebåter, restauranter med ekte istrisk mat, barer og klubber som utgjør bybildet. Den gamle byen Labin, som ligger over Rabac, er minst like vakker og er utmerket for å utforske kroatisk kultur. Det er få steder som har en så sjarmerende blanding av arkitektur, kulturhistoriske monumenter og studioer med en moderne touch som Labin.

Hotel Narcis

 • Hotel
 • Rabac, Kroatia
Hotel Narcis

Velkommen til det familievennlige Hotel Narcis! Dette 4-stjerners hotellet er det perfekte valget for de som leter etter et avslappende opphold på den kroatiske kysten. Hotel Narcis ligger 850 meter fra stranden i Rabac, en av de mest pittoreske, små landsbyene i de istriske vikene. Du vil ha gratis adgang til spaet og 3 utendørsbassenger med solsenger. Hotellet har en restaurant hvor du kan nyte dine måltider i og holder oss minidisco åpent for barn i sesongen fra mai-september.

 • +-4
Les mer
Room

Superior tvillingrom med sjøutsikt

Superior tvillingrommene er romslige og tilbyr en nydelig sjøutsikt. Rommet er utstyrt med TV, kjøleskap og et bad med toalett og dusj eller badekar.

Tvillingrom med utsikt mot gaten

Tvillingrommene er romslige og tilbyr utsikt mot gaten. Rommet er utstyrt med TV, kjøleskap og et bad med toalett og dusj eller badekar.

TravelBird Tips!

Rabac er et mekka for naturelskere:

 • Spør hotellet om rutene til en av de mange turstiene i område. Rabac og området rundt er nemlig rik på spennende naturopplevelser.
 • Plitvica Lakes er en vakker nasjonalpark, som ligger bare en times kjøretur med buss eller bil fra Rabac. Her er mange dyre- og plantearter og en rekke innsjøer og fosser i et unikt naturområde.
 • Nyt en aktiv sykkeltur i det vakre landskapet, ta veien opp byens åser som til slutt vil gi deg en fantastisk utsikt over Kvarner-øyene. Det er mange sykkelruter rundt Rabac som passer nybegynnere og profesjonelle syklister.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 voksne og 1 barn opptil 17 i et Superior tvillingrom med sjøutsikt
Min 2 personer og maks 2 personer i et Tvillingrom med utsikt mot gaten

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt avhenger av alder og feriens varighet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotel Narcis ligger bare 800 meter fra Rabac sentrum og 400 meter fra nærmeste strand. Pula Airport ligger ca 50 km fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret