• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Nydelige Istria med leiebil

Solreiser 7, 10 eller 14 netter Banjole

per person fra kr 6 269
basert på 2 personer

Utforsk Kroatias nydelige halvøy Istria med leiebil. Velg mellom 7, 10 eller 14 netter på Aparthotel del Mar med halvpensjon, leiebil og fly t/r.

Ta ferien i ditt tempo med egen leiebil! I hotellets umiddelbare nærhet finner du flere kultur- og underholdningstilbud, restauranter, barer samt nydelige naturlandskap. Skarve 7 kilometer unna ligger byen Pulas, på Isritas sørligste tupp, som bobler over av historiske monumenter og spennende aktiviteter for store og små. Bli kjent med det lokale kjøkkenet, nyt havets bølgesus og bli betatt av den nydelig sjernehimmelen. Uansett hvor du velger å kjøre, vil du få en fantastisk reise med minner for livet.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Aparthotel del Mar
 • Halvpensjon
 • Tilgang til svømmebasseng inkl. bruk av solsenger og parasoller.
 • Fly t/r Pula (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
Bilferie på Pula

Hotellet ligger i Banjole, rett ved kysten. Foruten det nydelige landskapet er denne idylliske fiskelandsbyen er hjem til et av de mest anerkjente sjømatrestaurantene i Kroatia. Bare 15 minutter unna ligger byen Pula, en livlig by full av kulturtilbud, storslåtte historiske monumenter og restauranter. Pulas historie går tilbake over 3000 år, med flere godt preserverte bygninger, kirker og monumenter. Blant annet har Pula-katedralen vært et hellig sted for religiøse i over 1400 år. Da romerne kontrollerte byen bygde de et massivt amfiteater. Den står fortsatt støtt den dag i dag, og er en av seks romerske arenaer som fortsatt eksisterer.

Aparthotel del Mar

Hotel Banjole, Kroatia
room 1

Aparthotel del Mar er perfekt for familieferie. Under oppholdet kan du parkere leiebilen gratis, trene på helsesenteret samt kjøpe suvenirer eller handle på dagligvarehandelen. Hotellet har også en skjønnhetssalong, spillrom, iskrembar, 2 restauranter samt minigolf-bane. Det er også mulig å leie sykkel, motorsykkel, bil eller båt!

 • +5
Les mer
room 1

Leilighet for 3 med utsikt mot sjøen

3 personer | Leilighet

Dette moderne 3-mannsrommet har et kjøkken med kjøkkenredskaper, klimaanlegg, TV, telefon, safe og bad med hårføner. I tillegg har rommet gratis WiFi. Rommet har også en nydelig utsikt mot havet.

room 2

Leilighet for 3 på sjøsiden

3 personer | Leilighet

Dette 3-mannsrommet ligger på hotellets sjøside og kommer med et lite kjøkken med kjøkkenredskaper, kjøleskap, TV, klimaanlegg og bad. Gratis WiFi og balkong. Balkongen ligger på andre siden og har ikke utsikt mot sjøen.

room 3

Leilighet for 4 personer

4 personer | Leilighet

Dette 4-mannsrommet på hele 30 kvadratmeter har et soverom med dobbeltseng, stue med utdragbar dobbeltseng samt et lite kjøkken med kjøkkenredskaper. WiFi er tilgjengelig og gratis.

Halvøya Istria

Det er mye å se og gjøre i denne delen av Kroatia. Her er våre tips!

 • 11 kilometer unna hotellet, på den sørligste delen av halvøya, finner du nasjonalparken på Kamenjak. Her vil du finne nydelige kystlinjer, strender og ubebodde øyer. Området er hjem til et høyt antall plantearter, bare i øvre del av nasjonalparken finner vi 487 forskjellige arter.
 • Benytt friheten leiebilen gir deg og ta en lengre kjøretur (82 kilometer) til den tidligere fiskelandsbyen Novigrad. Eldre bygninger og bymurer gir stedet et særeget preg. Som om ikke dette var nok, byen er også kjent for å være et av Istrias bedre gourmetdestinasjoner. Ta det helt med ro og nyt deilig Middelhavskjøkken i avslappende omgivelser.
 • Har du lyst på en spennende dag med ungene? Ta turen til Aquapark Istralandia, som også ligger i Novigrad. Denne vannparken har alle mulige sklier, basseng og lekeplasser. Ingen drar herifra uten et smil om munnen!
 • Visste du at et av Kroatias beste sjømatrestauranter ligger like ved hotellet? Batelina gir serverer deg havets delikatesser på høyt nivå. Restauranten er populær, så bestill bord god tid i forveien!
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 12 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00 - 22:00

Utsjekking

Til kl. 07:00 - 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 4 personer i et Leilighet for 4 personer
Maks 3 personer i et Leilighet for 3 på sjøsiden
Maks 3 personer i et Leilighet for 3 med utsikt mot sjøen

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.