Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Naturskjønne Alpene med el-sykkel

 • Solreiser
pris fra kr 10 729
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Sykkeltur i Alpene! Inkludert 3 eller 7 netter på Panoramahotel Talhof**** med halvpensjon, leie av el-sykkel, leiebil og fly t/r.

Ønsker du deg en sykkelferie i et av verdens mest naturidylliske land? Østerrikes alper danner kulissen for neste års eventyr! La deg fortrylle av speilblanke innsjøer omgitt av et vakkert fjellandskap og frodig skog, fra setet av el-sykkelen din. Stien blir til mens du sykler, du er nemlig fri til å velge hvor du skal hver dag. I tillegg bor du på et spahotell i rolige omgivelser, hvor du kan slappe av i spaet etter en lang dag på sykkelsetet. Kombiner en aktiv sykkelferie med avslapping i Tyrol!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 7 netter i Panoramahotel Talhof
 • 2 eller 6 dager med leie av e-sykler (avhengig av reisevarighet)
 • Halvpensjon (frokostbuffé og fireretters middag, gallamiddag på mandag kveld med velkomstdrink)
 • Fly t/r München (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Leie av el-sykkel
 • Bruk av velværefasiliteter
 • 1x besøk til solseng per person
 • Rabattkupong for 10 EUR for velværebehandling
 • 1 time per dag med tennistilgang
 • 1 underholdningskveld med musikk og dans
 • Et 'Aktiv Card', som gir deg fordeler på utallige turistattraksjoner og aktiviteter
På tur i de østerrikske alpene

Velkommen i Reutte, den største kommunen i Tyrol. Den beste måten å beskrive omgivelsene? Fjellandskap så vakre at det kan ta pusten fra deg! På denne turen utforsker du dette naturskjønne området komfortabelt fra din inkluderte el-sykkel, så du kan oppleve så mye som mulig. I dette tilbudet har du også leiebil, og kan sette deg i bilen hvis du ønsker å utforske omgivelsene mer.

Ved ankomst får du også et Aktiv kort. Med dette kortet får du rabatter på ulike turistattraksjoner i regionen. Du har også 2 timer gratis tilgang til Therme Ehrenberg. Du kan også ta en tur på Hahnenkammbahn i Kitzbühel. Du får også gratis tilgang til slottet Ehrenburg.

Panoramahotel Talhof

 • Hotel
 • Reutte District, Østerrike
outside view

Det 4-stjernede Panoramahotel Talhof ligger ideelt til i Wängle med kun ca. 3 kilometer inn til Reuttes hyggelige sentrum. Hotellet ligger idyllisk til på en bakke omgitt av grønne enger og vakre fjell. Fra hotellet har du en vakker panoramautsikt over sjarmerende Reutte og de kjente Ehrenberg-slottene, som blir vakkert opplyst om natten. Under hele oppholdet blir det servert både frokost og middag
, og du har fri adgang til velværeområdet, som har et utendørs svømmebasseng, dampbad og sauna.

 • +5
Les mer
Doubple Room 3 Persons

Dobbeltrom i annekset

Disse dobbeltrommene ligger i annekset, ca 50 meter fra hovedbygningen. Rommene er ca 14 m² og har bad med dusj og toalett, og balkong.

Double Room main building

Dobbeltrom i hovedbygningen

Dobbeltrommene i hovedbygningen er 26 m² store og har kabel-TV, telefon, balkong eller terrasse og bad med badekar og/eller dusj og toalett. I dette rommet kan du bo en eller to personer. Merk: Hvis du er alene, betaler du et tillegg for rommet.

Hva du kan gjøre i omgivelsene

 • For billedskjønn natur trenger du ikke se lenger enn ut av vinduet, men det er bare starten. Ca. 20 kilometer fra hotellet finner du en vakker naturpark: Tiroler Lech. I dette vernede området kan du se mange typer dyr- og plantesorter.
 • Imponerende fort og romantiske slott ... Det er også Østerrike. Bare et kvarter fra hotellet dykker du dypt inn i middelalderen ved ruinene av Ehrenberg-slott: et imponerende slott som ruver over regionen. Med Aktiv Card får du gratis adgang til slottet! I nærheten finner du også vakre Fort Claudia. Siden 2014 er slottene forbundet med en spektakulær hengebro: den lengste hengebroen i verden! Her kan eventyreren kose seg og legge bak seg en avstand på 406 meter.
 • Med Aktiv Card får du også rabatter på aktiviteter. Besøk for eksempel en vannpark og nyt en båttur på Plansee og Heiterwangersee. Sjekk ut programmet for sykling, klatring og bueskyting og andre morsomme utflukter.
 • Kjør til slottet Neuschwanstein. Denne ruten er ca 17,3 km lang. Du krysser også den tysk-østerrikske grensen. Dette slottet fra det 19. århundre ligger på toppen av et fjell og likner mest på et eventyrslott.
 • Ikke langt fra hotellet finner du elven Lech. Det er en sideelv av Donau, som flyter gjennom Østerrike og Tyskland. Sykle hele veien til byen Lech, der kilden til denne elven kommer fra. Du kjører gjennom en vakker grønn dal, og på slutten av ruten klatrer du oppover i fjellet. Over en avstand på 70 km klatrer du ca. 600 meter, men med din e-sykkel er det selvfølgelig ikke noe problem.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke ved middag
 • Turistskatt ca kr 20 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom i annekset
Min 2 personer og maks 2 personer i et Dobbeltrom i hovedbygningen
Maks 2 personer i et Dobbeltrom i hovedbygningen

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Det er ingen barnerabatt i dette tilbudet. Merk at El-syklene ikke leies ut til barn under 16 år.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Gallamiddag

På mandag kveld er det en gallamiddag med musserende vin som velkomstdrink. Dette er inkludert i turen.

Velvære

Velværefasilitetene er åpne fra kl. 07:00 til 22:00, sauna og dampbad kun fra 16:00 til 18:00.
Merk at kun barn fra 15 år har tilgang til velvære.
I hovedbygningen finner du også et solarium, som du kan bruke mot betaling (EUR 4,- for 10 minutter)

Halvpensjon

Frokost serveres fra kl. 07:30.
Halvpensjon begynner på ankomstdagen fra kl. 16:00 og slutter på avreisedagen med frokost.

El-syklene

El-syklene blir ikke utleid til barn under 16 år.

Aktiv Card

Med dette kortet får du rabatt på turistattraksjoner og aktiviteter.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret