• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

All-inclusive og el-sykkel i Alpene

Solreiser 5 eller 7 netter Fieberbrunn

Nyhet
per person fra kr 5 489
basert på 2 personer

5 eller 7 netter på et 4* hotell i Østerrike med all-inclusive, leie av el-sykler og adgang til velværeområde. Inkl. fly t/r og leiebil.

Drømmer du om å tilbringe sommerferien på to hjul, omgitt av solrike fjelltopper, frodige blomsterenger og frisk fjelluft? Så bli med til Tyrol, og opplev de majestetiske fjellene fra sykkelsetet. Med dette tilbudet følger leie av el-sykler og leiebil, så du kan utforske de østerrikske alpene i ditt eget tempo. Din base er et 4-stjerners hotell hvor du kan slappe av i saunaen eller et innendørs svømmebasseng etter dagens sykkeleventyr. Gled deg til en aktiv ferie i Tyrol!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 eller 7 netter på Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunn
 • All-inclusive
 • Fly t/r München (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Leie av el-sykkel (4 dager ved 5 netter og 6 dager ved 7 netter)
 • Adgang til velværeområde (innendørs svømmebasseng, dampbad, finsk sauna og avslapningsrom)
 • Adgang til treningsrom
 • Aktivitetsprogram for voksne fra mandag til fredag (f.eks. guidede vandreturer og sykkelturer)
 • Gratis parkering (avhengig av tilgjengelighet)
Sykkelferie i tyrolske Fieberbrunn

I Fieberbrunn i Tyrol ånder alt fred og idyll om sommeren: Kuene beiter, plantene blomstrer, elvene risler og solen skinner over Kitzbühel-Alpene i bakgrunnen. Med din egen el-sykkel er det lett å komme seg fra alpetopp til alpetopp! Små elver, blanke fjellinnsjøer, tette, skogkledde skråninger og panoramautsikt er alt sammen å finne i området nær de uendelige sykkelrutene. Her er det hele 850 km sykkelruter, som bare venter på å bli utforsket. Etter en varm dag på sykkelen, kan du ta en svalende dukkert i en speilblank fjellinnsjø. Vær aktiv denne sommeren!

Austria Trend Alpine Resort

Hotel Fieberbrunn, Østerrike
Pool 1

Austria Trend Alpine Resort er omgitt av de vidunderlige Kitzbühel Alpene. Fjellene rundt og hotellet jobber sammen for at du skal få et fantastisk opphold! Det 809 m² stor velværeområdet inkluderer et innendørs svømmebasseng, et dampbad, en sauna, en infrarød hytte og et avslappingsområde - helt ideelt for noen timer med avslapping etter å ha vært i aktivitet i fjellene! I den stilige restauranten, autentiske østerrikske elementer er kombinert med moderne eleganse. Fra den første frokosten tidlig om morgenen til den siste middagen, og drinker i baren etterpå, alt er her for en god skiferie. Rett utenfor dørstokken finner du vakker panoramautsikt og endeløse stier for fotturer og sykkelturer om sommeren, og om vinteren forandrer omgivelsene seg til et flott skiområde. Fieberbrunn er del av Østerrikes største skiområde.

 • +12
Les mer
Stock

Enkeltrom

1 personer | Rom

Hotellets enkeltrom er ca. 28 m² store og har enten en terrasse eller altan. Rommet har minibar (mot betaling), safe (mot betaling), TV, WiFi, telefon, radio og et bad med hårføner og gratis lån av badekåpe.

Classic room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Dobbeltrommene har en størrelse på ca. 28 m² og er utstyrt med dobbeltseng samt en sovesofa. Til rommet er det bad med hårføner samt gratis lån av badekåpe. Rommet har dessuten minibar (mot betaling), safe (mot betaling), TV, WiFi, radio, telefon, og du vil ha en terrasse eller altan.

Tips til omgivelsene

 • Sett deg på sykkelen og kjør en kort tur til Lauchsee som ligger kun 1,5 kilometer fra hotellet. Her kan du ta deg et bad i den avkjølende innsjøen.
 • Ønsker du deg mer eventyr, er det også mulighet for å sette seg i en kano, klatre, rafte og paraglide i Kitzbühel. Vil du utforske de uberørte alpelandskapene i et rolig tempo, kan du selvfølgelig snøre turstøvlene og følge en av de mange avmerkede vandrerutene.
 • Kitzbüheler Alpene er ikke bare et paradis for syklister. Her får vandrere også valuta for pengene sine. La din el-sykkel stå på siden for en stund, og sett på turskoene dine. I et langsommere tempo vil du legge merke til mange flere detaljer i området! For eksempel ta en tur langs Fieberbrunner Panoramaweg. Endemålet? Den vakre Wildseeloodersee. Ta kameraet med deg for vakre feriebilder.

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, VW Fox 2dr eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 25 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 personer i et Dobbeltrom
Maks 1 person i et Enkeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Parkering

Gratis parkering (avhengig av tilgjenglighet)
Det er muligt å leie en plass i hotellets garasje for 8 € per dag (betales på hotellet).

Leie av el-sykler

Leie av el-sykler gjelder fra dagen etter ankomst til dagen innen avreise (4 dager ved 5 netter og 6 dager ved 7 netter)
Du mottar et verdibevis til leie av el-sykler på e-post. Dette verdibeviset skal skrives ut og avleveres i hotellets resepsjon.

Velvære åpningstider

Det innendørs svømmebassenget er åpent daglig fra kl. 07.30-21.00
Saunaen er åpen daglig fra kl. 15.00-21.00

All-inclusive

All-inclusive omfatter:
Frokostbuffé
Liten lunsj med salat
Kaffe, kaker og is om ettermiddagen (fra kl. 15.00-17.00)
Middagsbuffé med 4 forskjellige retter
Drikkevarer fra kl. 12.00-00.00: Brus, kaffe, te, øl og vin og fra kl. 21.00-00.00: Utvalgte typer brennevin (f.eks. brandy og rom).

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Austria Trend Alpine Resort ligger idyllisk til, omgitt av Kitbühel Alps. Du bor på kanten av byen Fieberbrunn, i den østerrikske staten Tyrol.