Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Hav så langt du kan se i Torrevieja

 • Solreiser
 • 7 eller 10 netter
 • Torrevieja
pris fra kr 5 539
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7 eller 10 netter på Hotel Playas de Torrevieja ved Alicante med helpensjon eller all-inclusive. Men fly t/r og transport mellom flyplass og hotell.

Hola Torrevieja! En spansk ferieperle som ligger sør i Alicante-provinsen. Her er du ønsket velkommen av milde temperaturer, flotte sandstrender, forfriskende palmer og selvfølgelig den varme spanske gjestfriheten og kulturen med enestående tapas, flamencodans, livlige og lune kvelder.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 10 netter på Playas de Torrevieja
 • Helpensjon (det er mulig å oppgradere til all-inclusive)
 • Fly t/t Alicante (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
Soldager i Torrevieja

Torrevieja ligger litt sør i Alicante, og på grunn av sin geografiske beliggenhet har det et unikt mikroklima som gir byen et høyt antall solrike dager om året! Det historiske sentrum er perfekt for hyggelige kveldsturer, og tilbyr severdigheter som et kasino fra 1896 og tårnet Torre del Moro fra 1400-tallet. Strendene i Torrevieja er noen av de beste i området, og i nærheten av hotellet ditt finner du en av de største strendene perfekt for soling, bading og snorkling.

Hotel Playas de Torrevieja

 • Hotel
 • Torrevieja, Spania
view

Dette hotellet ligger en 5-minutters spasertur fra La Mata-stranden. Hotellet har en fin hage med utendørsbasseng, bar, bufférestaurant, treningssenter med treningsstudio og massasjer tilbys på stedet (mot en avgift). Videre har hotellet gratis Wi-Fi, kveldsunderholdning, et bibliotek, bordtennis, biljard og spillerom (kostnader kan forekomme på spillefasciliteter). Hotellet ligger i nærheten av Habanera Torrevieja kjøpesenter, Torrevieja Marina og Aquopolis Torrevieja vannpark.

 • +-4
Les mer
room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Dobbeltrommene er romslige med enkel og komfortabel innredning med aircondition, Wi-Fi, safe, TV og balkong. Badet har dusj, toalett og hårføner.

TravelBirds tips i Torrevieja

 • Museum of Sea & Salt - Et sjarmerende etnologisk museum som utforsker byens salthøstende historie gjennom utstillinger og modellskip.
 • Parque natural de las Lagunas de La Mata y Torrevieja - Naturreservat med saltlaguner kjent for rosa vann, pluss en rekke planter-og fuglearter.
 • Aquopolis Torrevieja - Vannpark, åpent juni-august, med lysbilder og bassenger for alle aldre, pluss piknik og avslapningsområder.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 10 per rom

Barnerabatt

Dobbeltrom: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 2-10 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Dobbeltrom: Barnerabatt kun for minst 3 fullt betalende personer:
Barn fra 2-10 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 191 per natt på hotellprisen

Generell gjesterabatt

Rabatt er basert på avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig pris på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret