Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

La deg fortrylle av to nye hovedsteder

 • Storbyferie
 • Estland, Finland
pris fra kr 3 299
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

To byer på én reise: 2 eller 3 netter i Helsinki og 2 netter i Tallinn med frokost, fergebillett mellom byene og fly.

Den trendy hovedstaden Helsinki kombinert med en arkitektonisk drøm i Tallinn - to vidt forskjellige byer med hver sin sjarm, på kun én reise! Bli kjent med den unike atmosfæren, bli inspirert av spennende mote og design og nyt kafé- og restaurantlivet i Helsinki. Etter en fergetur over Østersjøen befinner du deg i romantiske Tallinn. Ta bena fatt og vandre langs brosteinsbelagte gater omgitt av pastellfargede art-nouveau hus, middelalderarkitektur og finn en koselig restaurant gjemt i en rolig bakgård. Utforsk to majestetiske hovedsteder din neste ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på Hotel Arthur i Helsinki
 • 2 netter på Rixwell Old Town Hotel i Tallinn
 • Frokost hver morgen
 • Fergebillett fra Helsinki til Tallinn
 • Fly til Helsinki og retur fra Tallinn (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Reiserute

Dag 1 - 3: Helsinki

Med sin spesielle beliggenhet ved Østersjøen er Finlands hovedstad et fantastisk utgangspunkt for en idyllisk og mangfoldig storbyferie. Ta en båt til skjærgårdens øyer og vandre langs strendene, eller nyt utsikten mot havet fra en restaurant ved vannet. Kos deg i parkene og hagene eller ta deg … Les mer

Hotel Arthur

Dag 4 & 5: Tallinn

Etter 2 eller 3 netter i Helsinki (avhengig av hva du velger) krysser du Østersjøen med ferge for å bli kjent med en nord-europeisk hovedstad til. I Tallinn møter du et arkitektonisk eventyr! Vandre i de brosteinsbelagte gatene blant fargerike, pastellfargede art nouveau-bygninger, finn veien ti… Les mer

Rixwell Old Town Hotel
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret