• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Helsinki og Tallinn på samme reise

Rundreise 4 eller 5 netter Estland, Finland

Nyhet
per person fra kr 2 679
basert på 2 personer

To byer på én reise: 2/3 netter i Helsinki + 2 netter i Tallinn med frokost, fergebillett mellom byene og fly t/r.

Den trendy hovedstaden Helsinki kombinert med en arkitektonisk drøm i Tallinn - to vidt forskjellige byer med hver sin sjarm, på kun én reise! Bli kjent med den unike atmosfæren, bli inspirert av spennende mote og design og nyt kafé- og restaurantlivet i Helsinki. Etter en fergetur over Østersjøen befinner du deg i romantiske Tallinn. Ta bena fatt og vandre langs brosteinsbelagte gater omgitt av pastellfargede art-nouveau hus, middelalderarkitektur og finn en koselig restaurant gjemt i en rolig bakgård. Utforsk to majestetiske hovedsteder din neste ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på Hotel Arthur i Helsinki
 • 2 netter på Rixwell Old Town Hotel i Tallinn
 • Frokost hver morgen
 • Fergebillett fra Helsinki til Tallinn
 • Fly til Helsinki og retur fra Tallinn (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 1. Dag 1 - 3: Helsinki

  Med sin spesielle beliggenhet ved Østersjøen er Finlands hovedstad et fantastisk utgangspunkt for en idyllisk og mangfoldig storbyferie. Ta en båt til skjærgårdens øyer og vandre langs strendene, eller nyt utsikten mot havet fra en restaurant ved vannet. Kos deg i parkene og hagene eller ta deg en fottur i den omkringliggende skogen. Er du interessert i mote og design? Helsinki er et perfekt sted for deg som liker eklektisk og unik design og mote, her finner du trendene først. Glad i arkitektur? Helsinki har et variert utvalg av arkitektoniske skatter fra flere tidsepoker. Begynn med den moderne konserthallen Musiikkitalo, et stykke samtidskunst i seg selv, før du lar deg fascinere av kirken Temppeliaukio, som er gravet ut av sten. Til middag kan du forvente deg retter basert på lokale råvarer og fersk sjømat. Ta i bruk alle sanser for å oppleve det beste av den finske hovedstaden!

  Restaurant

  Hotel Arthur Oy

  (2 anmeldelser)
  Hotel Helsingfors, Finland

  Hotel Arthur har en utmerket beliggenhet midt i Helsingfors, kun ca. 500 meter fra sentralstasjonen. Fra flyplassen tar du deg enkelt til sentrum med tog, buss eller taxi og i gangavstand fra hotellet finner du utallige severdigheter, restauranter og shoppingmuligheter. Kunstmuseet Ateneum ligger kun 200 meter unna, Domkirken er ca. 600 meter unna og presidentens slott ligger ca. 1 km unna. Hotellet har en koselig restaurant, en badstue samt en resepsjon åpen døgnet rundt. Hver morgen serveres en god frokost.

  • +4
  Les mer
 2. Dag 4 & 5: Tallinn

  Etter 2 eller 3 netter i Helsinki (avhengig av hva du velger) krysser du Østersjøen med ferge for å bli kjent med en nord-europeisk hovedstad til. I Tallinn møter du et arkitektonisk eventyr! Vandre i de brosteinsbelagte gatene blant fargerike, pastellfargede art nouveau-bygninger, finn veien til en skjult bakgårdsrestaurant, beundre majestetiske katedraler og føl samtidig atmosfæren av en småby i denne koselige byen. Reis tilbake i tid til Middelalderen ved bymurene som omgir gamlebyen, eller kos deg i en av middelalderrestaurantene. Når du er klar til å se noe virkelig vakkert, drar du en liten trikketur til den fantastisk kreasjonen Kadriorg -palasset. Nyt de idylliske omgivelsene i parken som leder frem til palasset, la deg fortrylle av palassets fargerike fasade og kos deg med kunst vel inne i den historiske bygningen. Er du av den som helst vil ha bølgeskvulp og strand på ferien din? Sett deg på bussen og reis til Pirita, et strandsted som er like vakkert til alle årstider. Det er et nydelig utvalg av kaféer og restauranter i Tallinn, både i gamlebyen og de omkringliggende områdene. Ønsker du deg en middag i en trendy atmosfære, beveger du deg mot det ultrahippe området Telliskivi. Spis, elsk og lev i Tallinn!

  Outside

  Rixwell Old Town Hotel

  Hotel Tallinn, Estland

  Rixwell Old Town Hotel ligger i et rolig område av gamlebyen i Tallinn. Hotellet har blitt integrert i de originale bymurene, og kombinerer middelaldersk arkitektur med moderne bekvemmeligheter. Et hotell med historisk sjarm og moderne komfort! I samme bygning er også det kommunale teateret i Tallinn, Hobuveski.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.