Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Nyt sol og varme på Mallorca

 • Solreiser
 • Palmanova
pris fra kr 5 739
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7 eller 14 netter på strandhotellet Ola Club Panama på Mallorca inkl. halvpensjon, shuttletransport og fly t/r!

Bo 4 minutter fra stranden, føl myke solstråler i ansiktet ditt og nyt en cocktail ved bassenget i skyggen. Den spanske ferieøya, Mallorca, kombinerer total avslapping, spennende natureventyr og et livlig natteliv på en helt perfekt måte. Du bor på det flotte Hotel Ola Club Panama hvor alt er tilrettelagt for at skal få en fantastisk ferie -Mallorca-drømmen er bare noen få klikk unna!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i dobbeltrom på Hotel Ola Club Panama
 • Halvpensjon (med mulighet for oppgradering til all-inclusive)
 • Fly t/r Mallorca (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Praktfulle Palmanova

Bare 15 km fra hovedstaden Palma de Mallorca finner du Spanias beste strender. Vakre Palmanova viser til sommerglede og godt humør. Byen er utsmykket med gylne sandstrender, en idyllisk havn og søte gater. I tillegg tilbyr Palmanova endeløse fritidsaktiviteter, så det finnes noe for alle, uavhengig av alder og interesser. Nyt det turkisblå havet, det hyggelige klimaet og det vakre landskapet på øya.

Ola Club Panama

 • Hotel
 • Palmanova, Spania
Pool

Det sjarmerende hotellet Ola Club Panama ligger i et nydelig, rolig område av Palmanova, Mallorca, bare noen få minutter fra stranden. Hotellet tilbyr et utendørsbasseng og en rekke aktiviteter som dykking, volleyball, fotball, aerobic, vanngymnastikk, bueskyting, tennis og minigolf. Hotellet har også en snackbar og en koselig restaurant hvor du kan nyte dine medfølgende måltider og samle inn energi til dagens fornøyelser - uansett om det er å svømme i havet eller delta i en av de morsomme idrettsaktiviteter.

 • +5
Les mer
Room

Dobbeltrom

Det lyse dobbeltrommet er utstyrt med air condition, en komfortabel dobbeltseng, TV, safe og eget bad med hårføner. Rommet har i tillegg en privat balkong med havutsikt.

TravelBird Tips!

 • Mallorcas kulturrike og vakre hovedstad, Palma, ligger bare 15 km unna, du kan enkelt ta bussen fra Palmanova for å komme deg hit. I Palma finnes det spennende shopping og et mangfold av museer.
 • Snorkling - Mallorca er kjent for sine flotte dykkefasiliteter. Stikk innom en av feriebyens snorkle- eller dykkesentre og opplev den fargerike verdenen under havets overflate.
 • Palma Nova er et paradis for golfelskereGolfere vil elskere! Resepsjonen på hotellet kan hjelpe deg med å finne en ideell golfbane som du kan enkelt komme deg til fra hotellet!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca (Mai-Oktober) kr 33 Per person per natt
 • Turistskatt ca (November-Mars) kr 8 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 15 i et Dobbeltrom
Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 15 i et Firemannsrom
Maks 1 person i et Singelrom

Barnerabatt

Dobbeltrom: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Firemannsrom: Barnerabatt kun for minst 3 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 25% rabatt per natt
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret