• Fly inkludert
  • Overnatting inkludert
  • Taxi inkludert

Kafé og kultur i Riga

Storbyferie 2, 3 eller 4 netter Riga

per person fra kr 799
basert på 2 personer

Gå på oppdagelsesreise i Latvias kulturelle perle Riga. Bo 2, 3 eller 4 netter på Rixwell Irina Riga med frokost.

Gå ikke glipp av dette knalltilbudet til kulturhovedstaden Riga! Tripp avgårde i den pittoreske gamlebyen, beundre kontrastene mellom moderne og klassisk arkitektur og se byens unike skjønnhet og atmosfære utfolde seg foran deg på storbytur i Latvia.

Tilbudet inkluderer:
  • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Rixwell Irina Hotel
  • Frokost hver morgen
  • Fly t/r Riga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
  • Transport mellom flyplass og hotell
Vakre Riga

Riga er tidligere utnevnt til europeisk kulturhovedstad, som en hyllest til det rike utvalget av historiske og moderne kulturseverdigheter. Dette er derimot langt fra eneste grunnen til at Riga er populært. Her kan du boltre deg i billig shopping, spa og utallige restauranter og utesteder, som gjør dette til den ideelle destinasjonen for en storbyferie eller en langhelg. Riga passer like bra som et romantisk avbrekk med din kjære eller som en morotur med venner!

Rixwell Irina Hotel

Hotel Riga, Latvia
Lobby

Rixwell Irina Hotel er et budsjetthotell med god beliggenhet i nærheten av flere av Rigas severdigheter, kun 90 meter fra byens sentraltogstasjon. Vērmanes Garden, byens eldste offentlige hage, er innen 190 meters avstand fra hotellet og gamlebyen er kun 500 meter fra hotellet. Gjester kan besøke hotellets sauna og få et dampbad. Hotellets vennlige betjening er tilgjengelig 24 timer i døgnet, dersom du skulle trenge noe. De hjelper deg også gjerne med praktisk informasjon om byen. Dette hotellet er midt i blinken for deg som vil få med deg så mye som mulig av billedskjønne Riga.

Les mer
double room Irina

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

Rommene har kabel-TV, en safe og en pult og er alle klassisk innredet med vegger i pastellfarger og tremøbler i varme fargetoner. Her har du også en vifte og et eget bad med en hårføner.

Gå ikke glipp av Gamlebyen

Et besøk til Latvias hovedstad er ikke komplett uten en visitt til gamlebyen. Dette området er den delen av byen som er mest verdsatt og beskyttet av innbyggerne i Riga. Det er kjent for å være et av områdene med høyest konsentrasjon av Art Nouveau-bygninger i hele verden, samt byggverk som viser den arkitektoniske utviklingen byen har hatt siden sin opprinnelse i 1201. På grunn av dette er Riga inkludert i UNESCOs liste over kulturarvsteder. Gamlebyen er i tillegg fullpakket med sjarmerende restauranter og søte butikker, så ikke gå glipp av dette koselige området!

Velg en avreisedato
Ekskludert
  • Reise og/eller kanselleringsforsikring
  • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Standard dobbeltrom
Maks 1 person i et Standard singelrom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 7-15 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Rixwell Irina Hotel har en god beliggenhet i nærheten av flere av Rigas severdigheter, kun 90 meter fra byens sentraltogstasjon. Det er enkelt og rimelig å ta taxi til hotellet fra flyplassen.