• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Elegant hotell i hjertet av Berlin

Storbyferie 2, 3 eller 4 netter Berlin

per person fra kr 2 079
basert på 2 personer

Spennende storbyferie i Berlin: 2-4 netter på 4-stjerners hotell inkl. frokost, velkomstdrink og fly t/r.

I Tysklands livlige hovedstad får du en storbyferie med det nyeste innen design, mote og kunst. Innen mat og drikke kan du velge og vrake blant førsteklasses restauranter, vinbarer og koselige kaféer på hvert gatehjørne. Du bor på et hyggelig 4-stjerners hotell i nærheten av Kurfürstendamm, så du har det perfekte utgangspunktet for å få mest ut av Berlins uendelige muligheter! Med den inkluderte Walking Tour gjennom byen får du innblikk i byens fascinerende historie, utrolige shoppingmuligheter og livlige natteliv - Berlin har virkelig noe for enhver smak!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på DORMERO Hotel Berlin Ku'damm****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Berlin (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis minibar
 • Gratis Sky TV
 • Velkomstdrink
Berlin & Kurfürstendam

Ditt hotell ligger i sentrum av byen nær Kurfürstendamm og det berømte varehuset KaDeWe. Herifra når du enkelt alle byens severdigheter og har også et stort utvalg av restauranter og butikker så godt som rett utenfor døren og tunnelbanen på Augsburger Str. rett i nærheten. La deg fortrylle av en storbyferie i spennende Berlin!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

DORMERO Hotel Berlin Ku'damm****

Hotel Berlin, Tyskland
Garden View

Du bor på DORMERO Hotel Berlin Ku'damm, et 4-stjerners hotell innredet med en perfekt balanse av klassisk eleganse og moderne kreativitet. Her finner du en restaurant, bar og en lounge med utsikt over hagen, der du kan koble av med et glass vin.
Som hotellets navn antyder er du ikke langt fra den populære shoppinggaten Kurfürstendamm, der du finner en overflod av trendy butikker, koselige caféer og restauranter.

 • +7
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Her venter samme herlige atmosfære som i resten av hotellet - nemlig en blanding av klassisk og moderne. Rommet har en dobbeltseng, skrivebord, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og en minibar som er fritt tilgjengelig for deg. På badet finner du dusj eller bad, toalett, sminkespeil og hårføner.

Berlin for alle!

Se våre tips for noen spennende opplevelser i byen!

 • For moderne kunst, sving innom museet Hamburger Bahnhof, som tidligere var en jernbanestasjon fra 1800-tallet. Her kan du blant annet se på fargesterke kunstverk fra Pop Art legendene Andy Warhol, Roy Lichtenstein og Joseph Beuys.
 • Museumøya er bosted for verdenskjente muséer der du kan se hele bygninger fra antikke steder gjenoppbygget på Pergamon Museum. Eller besøk et av byens mindre kjente muséer f.eks det fascinerende filmmuseet Deutsche Kinemathek i nærheten av Potsdamer Platz der du kan gå på en reise gjennom 100 år med tysk filmhistorie.
 • Loppemarkeder på Mauerpark inviterer hver søndag store horder av både berlinere og turister. Her kan du spise deg mett på gatemat, vandre blant bodene på søken etter et unikt funn eller nyte levende musikk og den skjønne atmosfæren.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 5% av den totale hotellsummen (betales på stedet)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (arrangeres på egenhånd)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min og maks 2 personer per dobbeltrom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Schönefeld flyplass i Berlin ligger ca. 22 km fra hotellet og sentralbanestasjonen er ca. 5 km unna.