• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Forelsk deg i sjarmerende Kambodsja

Rundreise 14 eller 15 netter Kambodsja

per person fra kr 14 079
basert på 2 personer

Bli kjent med fortryllende Kambodsja! Inkl. 13 netter i hoteller i bl.a Phnom Penh, Angkor Wat og Sihanoukville med frokost, utflukter og fly t/r.

På denne uforglemmelige turen møter du det unike landet Kambodsja! Fra livlige storbyer til majestetiske templer og fra rolig landsbyidyll til hvite strender: Kambodsja vil fortrylle og overraske deg. Reisen din starter i Phnom Penh, før turen går videre til Kratie og øya Koh Trong. Det fantastiske tempelkomplekset Angkor Wat er selvsagt også på programmet på en reise der du får med deg landets høydepunkter. Magien avsluttes ved stranden i Sihanoukville hvor du kan senke pulsen og lade batteriene - Gjør deg klar for en uforglemmelig reise i Sørøst-Asia!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter (1., 2., 9. og 13. natt) Phnom Penh
 • 1 natt i et homestay i Koh Trong
 • 1 natt i Kratie
 • 4 netter i Siem Reap
 • 3 netter i Sihanoukville
 • Transport
 • Frokost hver morgen
 • Lunsj på dag 2, 3, 4 og 6 og middag på dag 3
 • Omvisning på Angkor Wat på dag 6
 • Fly t/r Phnom Penh (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Phnom Penh byomvisning på dag 2
 • Sykkeltur på Koh Trong på dag 3
 • Kratie byomvisning på dag 4
 1. Dag 1 & 2: Ankomst til Phnom Penh

  I dag begynner reisen din gjennom vakre Kambodsja. Du lander på flyplassen i Phnom Penh, hovedstaden i Kambodsja, hvor en sjåfør venter på deg. Du blir tatt med til hotellet ditt, hvor du kan slappe av etter den lange flyturen. Avhengig av ankomsttiden din kan du ta en kort spasertur gjennom området.

  På dag 2 starter utforskingen av Phnom Penh. Ca. 1,5 millioner mennesker kan kalle denne byen deres hjem, og nå er det din tur å bli kjent med Phnom Penh! Klokka 8:00 starter du en bytur ledet av en engelsktalende guide. I utgangspunktet kan byen føles litt overveldende: motorer og tuktuks skynder seg forbi og spennende dufter møter deg fra de ulike bodene langs veien. Under byomvisningen blir du kjent med Kambodsjas kulturarv. Først og fremst er det et besøk til det imponerende kongelige palasset på programmet. Deretter kan du besøke Nasjonalmuseet, som viser en imponerende samling av Khmer kunst. Videre ser du Uavhengighetsmonumentet, og du avslutter turen på det sentrale markedet, som ligger i en art deco-bygning, eller på det russiske markedet. Turen slutter klokken 12:00, hvoretter du blir tatt med tilbake til hotellet. Lunsj er inkludert i dag.

  Phnom Penh International Airport -> Cardamom Hotel 11.0 km

  Cardamom Hotel (Phnom Penh)

  Cardamom Hotel

  Hotel Phnom Penh, Kambodsja

  Dette hotellet har 102 rom, en lobby med en bar og en restaurant. På hotellet er det gratis WiFi. Hotellet har en sentral beliggenhet, kun 1,5 km fra det kongelige palasset.

  Rommet du bor på har en TV, et lite kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter, en skrivepult og aircondition. Videre har du også et bad med en hårføner.

  Les mer
 2. Dag 3: Koh Trong

  God morgen! Etter frokost på hotellet kommer du til stasjonen, hvor du setter deg på bussen mot Kratie. Når du ankommer, vil du bli tatt med til fergen på en tuk-tuk, før du krysser Mekong-elven i en båt. Destinasjonen er øya Koh Trong, hvor du vil bli hentet av hest og kjerre med transport til ditt homestay for natten, så du kan få en autentisk kambodsjansk opplevelse. Senere på ettermiddagen er det på tide med en sykkeltur i rundt 9 km på denne vakre og fredelige øya, ledet av en lokal, engelsktalende guide. Her blir du kjent med det kambodsjanske livet på landsbygda og selvfølgelig den vennlige lokalbefolkningen. Etter en sykkeltur kan du ta en forfriskende dukkert eller rulle ut håndkleet på en av strendene. Du tilbringer natten i et homestay.

 3. Dag 4: Kratie

  Etter frokost blir du tatt med til fergen, som tar deg tilbake til Kratie. Denne stille byen, som ligger ved elven Mekong, er best kjent for delfinene som kan ses her. Etterpå blir du skjemt bort med en av Kambodsjas vakreste solnedganger! Dette er en bytur med en tuk-tuk på programmet. Du kan også ta en fin spasertur langs elva og se den imponerende pagoden med 100 søyler, et praktfullt tempel. I byen kan du beundre mangfoldet av fransk arkitektur fra kolonitiden. Lunsj spiser du i dag med en lokal familie og senere på ettermiddagen går du ombord en båt for å se delfiner! Med litt hell kan du ta noen bilder av disse morsomme dyrene.

  Mekong Dolphin Hotel

  Mekong Dolphin Hotel

  Hotel Krong Kracheh, Kambodsja

  Mekong Dolphin Hotel ligger i Kratie by, og moderne hotellet tilbyr nydelig utsikt over elven. Hotellet har romservice, treningsstudio og sauna. De hjemmekoselige rommene har to enkeltsenger, en flatskjerm-TV, aircondition, te- og kaffefasiliteter, en minibar, telefon, hårføner og gratis WiFi.

  Les mer
 4. Dag 5 - 8: Siem Reap & Angkor Wat

  På dag 5 er det en lang busstur på programmet. Du vil bli hentet av en buss kl. 7:30 og ca. kl. 18:30 ankommer du Siem Reap. Her vil du bli tatt med til hotellet for en god natts søvn.

  Dag 6 starter med frokost på hotellet, hvorpå du blir plukket opp av guiden kl 8:00. Hele denne dagen er dedikert til templer! I dag besøker du Angkor Wat, et tempelkompleks på ca 81 hektar. Dette imponerende tempelkomplekset er fra Khmer-imperiet, som hadde sin storhetstid fra det 9. til det 15. århundre, og kan skryte av å være på UNESCO verdensarvliste. De karakteristiske fem tårnene, som refererer til toppene i Mount Meru i Himalaya, er avbildet på det kambodsjanske flagget, og betraktes av historikere som er et perfekt eksempel på Khmer-arkitektur. Angkor Wat vil utvilsomt gjøre inntrykk på deg! Lunsj vil finne sted i en lokal restaurant, hvoretter du vil se den sørlige porten. Du besøker også Bayon-tempelet, kjent for de 54 tårnene og de 200 smilende ansiktene til Avalokitesvara som er blitt skåret inn i den. Lunsj er inkludert i dag. Som glasur på kaken kan du nyte en vakker solnedgang her!

  Merk: Vær oppmerksom på at knær og skuldre må være dekket under ditt besøk i Angkor Wat. (ingen shorts eller korte skjørt).

  På dag 7 kan du delta på en utflukt til Beng Mealea (valgfritt å bestille- se endelig pris ved bestilling). Du vil bli plukket opp på hotellet kl. 8:00 og tatt med til Beng Mealea, et jungeltempel med et samlet areal på ca. 1 km². Tempelet er stort sett overgrodd, noe som gir det et unikt utseende. Trærne som vokser fra de ødelagte tårnene og galleriene er verdt et bilde! Deretter besøker du Wat Bo, en pagoda med unike malerier fra 1800-tallet. Etter utflukten vil du bli tatt med tilbake til hotellet.

  På dag 8 kan du ta deg god tid med å spise frokost. Deretter kan du bli med på en utflukt til Tonle Sap Lake (valgfritt å bestille- se endelig pris ved bestilling). Utflukten starter kl. 13.00, og du vil bli plukket opp på hotellet og tatt med til en båt. Etter et cruise på sjøen ankommer du en flytende landby, en helt unik opplevelse. Det er en workshop i Les Artisan D'Angkor hvor du blir kjent med utskjæringer i tre og stein i tradisjonell kambodsjansk stil. Utflukten slutter kl. 17.00, hvoretter du vil bli droppet av på hotellet. (Merk: lunsj er ikke inkludert i denne utflukten.)

  Mekong Dolphin Hotel -> Claremont Angkor Boutique Hotel 331.3 km

  Claremont Boutique Angkor Hotel

  Claremont Angkor Boutique Hotel

  Hotel Siem Reap, Kambodsja

  Dette sjarmerende boutiquehotellet ligger 6 km fra Angkor Wat og 50 meter fra elven som renner igjennom Siem Reap. Under oppholdet ditt her får du tilgang til utendørs svømmebasseng, takterrasse med restaurant og bar, komfortable dobbeltrom med gratis WiFi, aircondition, kabel-TV, kaffekoker samt eget bad.

  Les mer
 5. Dag 9: Tilbake til Phnom Penh

  Også i dag er det en lang reise på programmet, så gjør deg komfortabel med en god bok! Reisen på ca 6 timer tar deg tilbake til hovedstaden Phnom Penh. Her overnatter du på samme hotell som den første natten. Det er ikke et program etter dette, og du kan fylle ettermiddagen med det du ønsker.

  Claremont Angkor Boutique Hotel -> Cardamom Hotel 314.4 km

  Cardamom Hotel (Phnom Penh)

  Cardamom Hotel

  Hotel Phnom Penh, Kambodsja

  Dette hotellet har 102 rom, en lobby med en bar og en restaurant. På hotellet er det gratis WiFi. Hotellet har en sentral beliggenhet, kun 1,5 km fra det kongelige palasset.

  Rommet du bor på har en TV, et lite kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter, en skrivepult og aircondition. Videre har du også et bad med en hårføner.

  Les mer
 6. Dag 10 - 12: Sihanoukville

  Etter frokost på dag 10 blir du tatt med til stasjonen av en sjåfør, hvor du går ombord på bussen mot Sihanoukville. Bussreisen tar ca 4 timer. Igjen vil du bli tatt med til hotellet ditt, hvor du kan komme deg etter bussturen. Fra øyeblikket du stiger ut av bussen kan du senke pulsen for de neste dagene kan du slappe helt av ved stranden. Sihanoukville, også kjent som Kampong Som, er en kystby som ligger i Thailandbukten. Byen er kjent for sine strender og er derfor et populært reisemål. Med andre ord, det ideelle stedet å slappe av etter den imponerende reisen du har gjort så langt!

  På dag 11 kan du delta på en båttur til tre øyer (valgfritt å bestille- se endelig pris ved bestilling). Du vil bli hentet på hotellet kl. 8:30 og går deretter ombord på båten for å besøke øyene Kohn Rong Samloem, Koh Rong og Koh Kon. På veien kan du snorkle av hjertets lyst i det klare vannet, eller ta et forfriskende bad. Lunsj er inkludert i denne utflukten. Kl. 16:00 vil du bli tatt med tilbake til hotellet.

  Du tilbringer også dag 12 av reisen din i Sihanoukville. Slapp av på stranden, opplev den avslappede atmosfæren og nyt det lokale kjøkkenet ... Dine dager her handler om ren nytelse, og opplading av batteriene. Her kan du slappe helt av!

  Cardamom Hotel -> OC Boutique Hotel 228.5 km

  OC Boutique Hotel (Sihanoukville)

  OC Boutique Hotel

  Hotel Krong Preah Sihanouk, Kambodsja

  På dine 4 netter i Sihanoukville bor du på et 4-stjerners hotell et par minutters gange fra stranden. Under oppholdet her har dere tilgang til et stort utendørs svømmebasseng, gratis WiFi, restaurant, bar, vaskeservice og behagelige rom med aircondition, TV og eget bad med hårføner.

  Les mer
 7. Dag 13 & 14: Tilbake til Phnom Penh

  På dag 13 er det dessverre på tid å forlate Sihanoukville. Om morgenen tilbringer du de siste timene på stranden, og deretter på bussen til Phnom Penh. Reisen tar ca 4 timer. Du overnatter på samme hotell som de første dagene i byen.

  På dag 14 er eventyret kommet til en ende, og du setter deg på flyet til Norge. Under denne uforglemmelige turen har du blitt kjent med en helt spesiell kultur og det beste Kambodsja har å tilby.

  OC Boutique Hotel -> Cardamom Hotel 228.2 km

  Cardamom Hotel (Phnom Penh)

  Cardamom Hotel

  Hotel Phnom Penh, Kambodsja

  Dette hotellet har 102 rom, en lobby med en bar og en restaurant. På hotellet er det gratis WiFi. Hotellet har en sentral beliggenhet, kun 1,5 km fra det kongelige palasset.

  Rommet du bor på har en TV, et lite kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter, en skrivepult og aircondition. Videre har du også et bad med en hårføner.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tips til guider
 • Måltider ikke nevnt i tilbudet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 1 per rom

Enkeltreisende

kr 2 266 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Kambodsja. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato. Kontakt landets offisielle sider i Norge for mer informasjon: Kambodsja: https://www.evisa.gov.kh/?lang=Nor

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Reisegruppe

Dette er en individuell rundreise. Bestiller du alene, reiser du alene og ikke i en gruppe. Transporten er delt, med et maksimalt antall deltakere på 45 personer.

Tilvalg

Utflukt til Beng Mealea (inkl. engelsktalende guide, transport, lunsj og inngang)
Utflukt til het Tonle Sap Meer (inkl. engelsktalende guide, transport, båttur og inngang)
Båttur til 3 øyer (merk: du blir hentet på hotellet, tilbakereisen til hotellet er ikke inkludert. Inkluderer buffélunsj og snorkling).

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.