• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Det beste av sjarmerende Kambodsja

 • Rundreise
 • 14 eller 15 netter
 • Kambodsja
pris fra kr 14 549
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Bli kjent med fortryllende Kambodsja! Inkludert 13 netter i hoteller i bl.a Phnom Penh, Angkor Wat og Otres Beach med frokost, utflukter og fly.

På denne uforglemmelige turen møter du det unike landet Kambodsja! Fra livlige storbyer til majestetiske templer og fra rolig landsbyidyll til hvite strender: Kambodsja vil fortrylle og overraske deg. Reisen din starter i Phnom Penh, før turen går videre til Kratie og øya Koh Trong. Det fantastiske tempelkomplekset Angkor Wat er selvsagt også på programmet på en reise der du får med deg landets høydepunkter. Magien avsluttes ved stranden i Sihanoukville hvor du kan senke pulsen og lade batteriene - Gjør deg klar for en uforglemmelig reise i Sørøst-Asia!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter (1., 2., 9. og 13. natt) Phnom Penh
 • 1 natt i et homestay i Koh Trong
 • 1 natt i Kratie
 • 4 netter i Siem Reap
 • 3 netter på Otres Beach
 • Transport
 • Frokost hver morgen
 • Lunsj på dag 2, 3, 4 og 6 og middag på dag 3
 • Omvisning på Angkor Wat på dag 6
 • Fly t/r Phnom Penh (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Phnom Penh byomvisning på dag 2
 • Sykkeltur på Koh Trong på dag 3
 • Kratie byomvisning på dag 4
Ytterligere tilvalg
 • Beng Mealea heldagsutflukt
 • Tonle Sap Lake halvdagsutflukt
 • Båttur til 3 øyer heldagsutflukt
Reiserute

Dag 1 & 2: Ankomst til Phnom Penh

I dag begynner reisen din gjennom vakre Kambodsja. Du lander på flyplassen i Phnom Penh, hovedstaden i Kambodsja, hvor en sjåfør venter på deg. Du blir tatt med til hotellet ditt, hvor du kan slappe av etter den lange flyturen. Avhengig av ankomsttiden din kan du ta en kort spasertur gjennom omr… Les mer

Cardamom Hotel  eller lignende

Dag 3: Koh Trong

God morgen! Etter frokost på hotellet kommer du til stasjonen, hvor du setter deg på bussen mot Kratie. Når du ankommer, vil du bli tatt med til fergen på en tuk-tuk, før du krysser Mekong-elven i en båt. Destinasjonen er øya Koh Trong, hvor du vil bli hentet av hest og kjerre med transport til … Les mer

Cardamom Hotel  eller lignende

Dag 4: Kratie

Etter frokost blir du tatt med til fergen, som tar deg tilbake til Kratie. Denne stille byen, som ligger ved elven Mekong, er best kjent for delfinene som kan ses her. Etterpå blir du skjemt bort med en av Kambodsjas vakreste solnedganger! Dette er en bytur med en tuk-tuk på programmet. Du kan o… Les mer

River Dolphin Hotel  eller lignende

Dag 5 - 8: Siem Reap & Angkor Wat

På dag 5 er det en lang busstur på programmet. Du vil bli hentet av en buss kl. 7:30 og ca. kl. 18:30 ankommer du Siem Reap. Her vil du bli tatt med til hotellet for en god natts søvn.

Dag 6 starter med frokost på hotellet, hvorpå du blir plukket opp av guiden kl 8:00. Hele denne dagen e… Les mer

Claremont Angkor Boutique Hotel  eller lignende

Dag 9: Tilbake til Phnom Penh

Også i dag er det en lang reise på programmet, så gjør deg komfortabel med en god bok! Reisen på ca 6 timer tar deg tilbake til hovedstaden Phnom Penh. Her overnatter du på samme hotell som den første natten. Det er ikke et program etter dette, og du kan fylle ettermiddagen med det du ønsker.

Les mer
Cardamom Hotel  eller lignende

Dag 10 - 12: Otres Beach - strandferie

Etter frokost på dag 10 blir du tatt med til stasjonen av en sjåfør, hvor du går ombord på bussen mot Sihanoukville og Otres Beach hvor du skal kose deg de neste dagene på stranden. Bussreisen tar ca 4-6 timer. Igjen vil du bli tatt med til hotellet ditt. Fra øyeblikket du stiger ut av bussen ka… Les mer

SAHAA BEACH RESORT  eller lignende

Dag 13 & 14: Tilbake til Phnom Penh

På dag 13 er det dessverre på tid å forlate Sihanoukville. Om morgenen tilbringer du de siste timene på stranden, og deretter på bussen til Phnom Penh. Reisen tar ca 4 timer. Du overnatter på samme hotell som de første dagene i byen.

På dag 14 er eventyret kommet til en ende, og du sette… Les mer

Cardamom Hotel  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tips til guider
 • Måltider ikke nevnt i tilbudet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 1 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Kambodsja. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato. Kontakt landets offisielle sider i Norge for mer informasjon: Kambodsja: https://www.evisa.gov.kh/?lang=Nor

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Reisegruppe

Dette er en individuell rundreise. Bestiller du alene, reiser du alene og ikke i en gruppe. Transporten er delt, med et maksimalt antall deltakere på 45 personer.

Tilvalg

Utflukt til Beng Mealea (inkl. engelsktalende guide, transport, lunsj og inngang)
Utflukt til het Tonle Sap Meer (inkl. engelsktalende guide, transport, båttur og inngang)
Båttur til 3 øyer (merk: du blir hentet på hotellet, tilbakereisen til hotellet er ikke inkludert. Inkluderer buffélunsj og snorkling).

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Antall netter

Netter utover det som er oppgitt tilbringes på flyet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret