• Fly inkludert
  • Overnatting inkludert
  • Shuttlebuss inkludert

Atlanterhavsperlen Albufeira

Solreiser 5, 7, 10 eller 14 netter Albufeira

per person fra kr 3 049
basert på 2 personer

Ferie i Portugals perle: 5, 7, 10 eller 14 netter på Natura Algarve Club i vakre Albufeira. Inkl. fly t/r!

Albufeira, opprinnelig en liten fiskerlandsby, har blitt en hotspot for livsnytere! Denne byen, som ligger i det sør-portugisiske distriktet Faro, er et hjem til gylne strender, milde temperaturer og idylliske gater utsmykket med nydelig og historisk arkitektur. Er du ute etter et sted som balanserer popularitet og autentisitet, vil du forelske deg i Albufeira!

Tilbudet inkluderer:
  • 5, 7, 10 eller 14 netter på Natura Algarve Club
  • Fly t/r Faro (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
  • Transport mellom flyplass og hotell
Albufeira

Albufeira er den største, livligste og mest energiske av alle feriestedene som strekker seg langs Sør-Portugals vakre Algarve-kystlinje. Albufeira tilbyr fantastiske strender, et strålende klima, et solid utvalg av restauranter og et livlig natteliv. Et svært pittoresk bybilde satt i et utrolig vakkert landskap - Albufeira er som å stige inn i et postkort med det beste fra Atlanterhavet.

Natura Algarve Club

(4 anmeldelser)
Hotel Albufeira, Portugal
Natura Algarve Club

På østsiden av Albufeira finner du Natura Algarve Club-komplekset. Anerkjente Praia da Oura er litt under 1 km unna med restauranter, butikker og kafeer, men du vil også finne mange restauranter innen 100 meter fra boligen. Det er et supermarked nær leilighetskomplekset. Komplekset har en resepsjon med lobby, salongområde, internett, fjernsynsrom og bar. I hagen finner du svømmebassenget med solterrasse og solsenger. Resepsjonen og baren er åpen hver dag fra kl. 09.00 til 17.00. Kjøkkenet i både studioene og leilighetene har tallerkener, glass, bestikk, kjøkkenutstyr, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, vannkoker og brødrister.

  • +1
Les mer
Natura Algarve Club - studio land view

Studio med landutsikt

3 personer | Studio

Studioet har følgende fasiliteter: balkong, stue med aircondition, satellitt-TV, safe, bad med toalett, dusj eller badekar, kjøkken med kjøkkenutstyr, komfyr, kjøleskap og mikrobølgeovn. Dette studioet har plass til opptil 3 personer.

Natura Algarve Club - studio pool view

Studio med bassengutsikt

3 personer | Studio

Studioet med bassengutsikt har plass til opptil 3 personer og har en balkong, stue med aircondition, satellitt-TV og safe. Videre finner du et bad med toalett og dusj eller badekar, og på kjøkkenet finner du en komfyr, kjøleskap og mikrobølgeovn til din disposisjon.

Natura Algarve Club - apartment

Leilighet med 1 soverom og bassengutsikt

4 personer | Leilighet

Leilighetene med utsikt over bassenget har balkong, stue med aircondition, satellitt-TV og safe, bad med toalett og badekar eller dusj og et kjøkken med komfyr, kjøleskap og mikrobølgeovn. Leilighetene har også kaffetrakter og kan romme opptil 4 personer.

Sør-Portugal

Albufeira ligger i Algarve, og det betyr: krystallklart vann, glitrende kystlinjer og deilig mat! Utforsk det historiske sentrumet av byen og fordyp deg i smaken smaken av sørlige Portugal.

  • Smaken av Sør Portugal er fersk og grillet sjømat med himmelske viner.
  • Duften av Sør Portugal er ville roser.
  • Atmosfæren i Sør-Portgual er helt magisk!
Velg en avreisedato
Ekskludert
  • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 05:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Studio med landutsikt
Maks 3 personer i et Studio med bassengutsikt
Maks 4 personer i et Leilighet med 1 soverom og bassengutsikt

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.