• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Bytur til Krakow med Auschwitz

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Kraków
pris fra kr 1 059
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 12 ganger

Bo 2-5 netter i Krakow. Nyt Polens nest største by, og få guidet tur til en tidligere konsentrasjonsleir. Inkludert frokost og fly t/r.

Utforsk Polens nest største by, og bli sjarmert av de vakre bygningene og den vennlige befolkningen. Som en av Europas billigste byer, kan du slippe deg løs uten å få hakeslepp når regningen kommer. Vandre rundt i et av kontinentets vakreste gamlebyer, nyt god mat og drikke eller fyll handlekurven i et av de mange shoppingdistriktene. En følelsesmessig guidet tur i den største konsentrasjonsleiren under andre verdenskrig, Auschwitz-Birkenau er også inkludert i reisen. Dra hjem med bagasjen full av opplevelser og kunnskap samt ett nytt klesplagg, eller ti!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i dobbeltrom på Atelier Aparthotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Guidet tur i Auschwitz-Birkenau (dag 2)
Ytterligere tilvalg
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
Krakow

Krakow kombinerer storslåtte torg og pittoreske gater med leken og livlig atmosfære. Et fint sted å starte byvandringen er det største markedet i Europa, nemlig Rynek Główny. Fortsett videre til Wawel-høyden, hvor du kan utforske den storslåtte Wawel-katedralen og det imponerende kongelige slottet. Ta også turen til det vakre jødiske distriktet i Kazimierz, og bli sjarmert av de nydelige brosteinsgatene og koselige kafeene - et fint sted å ta en velfortjent pust i bakken. En vakrere og mer variert by skal du lete lenge etter!

Atelier Aparthotel

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Hotel

Atelier Aparthotel ligger i en stille og rolig del av Krakow. Beliggenheten er svært sentral - kun 500 meter fra sentralbanestasjonen og 1,5 kilometer fra hovedtorget, Rynek Główny. En kort tur med metroen og du er midt i det jødiske distriktet Kazimierz. Den vennlige resepsjonen er tilgjengelig døgnet rundt. Frokostbuffet og WiFi følger også med.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Les mer
Room

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Varme farger setter stemningen i dette koselige dobbeltrommet. Rommene kommer med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, WiFi, redskaper til å lage kaffe og te samt bad med hårføner.

Smått og godt i Krakow

Det er et hav av spennende ting å prøve og oppleve i Polen!

 • Det polske kjøkkenet tilfredsstiller alle smaksløker, selv de mest kresne! En klassiker du ikke kommer uten er pierogi. Krydret kjøttdeig, fisk eller grønnsaker blir fylt i deig før den blir fritert eller varmet i ovnen. En annen sentral rett er zapiekanka, som ble laget for første gang på 70-tallet for å etterligne pizza. På Plac Nowy-plassen i området Kazimierz vil du se vinduer det selges zapienkaer fra. Hvis du ikke er mett når du ankommer plassen er du garantert å bli det på kort tid!
 • Polsk vodka kan du ikke gå glipp av! Den lokale baren Propaganda har et bredt utvalg av ulike typer vodka.
 • Ta en elektrisk bil. Er du sliten etter all gåingen? Sett deg i en elektrisk bil med audioguide, og se byen på fire hjul.
 • Besøk den unike design-butikken IDEA Fix Concept Store, og bidra til å støtte unge polske designere.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Inkludert utflukt

Auschwitz-Birkenau:
Bussen henter deg ved hotellet og kjører deg til den tidligere konsentrasjonsleiren. Utflukten varer i 7 til 8 timer. Vennligst vær oppmerksom på at og drikke ikke er inkludert.

Utflukten inkluderer:
- Alle billetter og inngang til museet.
- Engelsktalende guide samt headset så du kan gå vandre for deg selv og fortsatt høre guiden.
- Transport t/r hotellet og Auschwitz.

Viktig informasjon å ta hensyn til:
- Vennligst påse at eventuelle ryggsekker og håndvesker ikke overstiger 30 x 20 x 10 cm. Det er mulig å legge igjen ryggsekker og håndvesker i bussen.
- Shorts og/eller antrekk som ikke dekker skuldrene er ikke tillatt.
- Det anbefales å ta med lunsj.
- Ingen av turens pauser overskrider 10 minutter.
- Det er ikke tillatt å spise, drikke eller ta bilder inne i bygningene.
- Nulltoleranse for upassende oppførsel.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell (kan legges til i bestillingen)
 • Turistskatt ca kr 4 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Koselig og moderne Atelier Aparthotel ligger i et fredelig og rolig nabolag, bare få skritt fra Univesity of Economics, Collegium Medicum og Opera Krakowska. Hotellet har en god beliggenhet for en helgetur til Krakow, kun 500 meter fra sentralbanestasjonen, bussstasjonen og samt kjøpesenteret Galeria Krakowska og bare en 15 minutters gange til hovedtorget. Det tar ca 35 minutter med bil fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret