Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Avslapping på spahotell i Praha

 • Storbyferie
 • 2 eller 5 netter
 • Praha
pris fra kr 2 419
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Spahotell i Praha! Velg 2- 5 netters avslappende storbyferie inkl. frokost og inng. til velværeområdet. Inkl fly t/r.

Avslapping på spa eller spennende storbyferie? Heldigvis trenger du ikke å velge, for på denne storbyferien til Praha får du det beste fra begge verdener! Opplev Tsjekkias fortryllende hovedstad, hvor du ser noen av verdens vakreste, historiske bygninger, palasser og monumenter. Etter en opplevelsesrik dag i byen slapper du av i et spahotell i landlige omgivelser.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Volcano Spa Hotel****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Praha (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 1x inngang til hotellets velværeområde for 2 personer inkl. lån av håndklær og oppbevaringsskap med lås
Praktfulle Praha

Praha er gjennom tidene blitt hyllet som en av de vakreste byene i verden. Med sin fortryllende atmosfære har byen i århundrer vært kjent som "Den gylne by" — og du behøver ikke å passere mange av byens gater, før du vet hvorfor. Storslåtte kirker, historiske palasser, slott og monumenter står side om side langs den majestetiske elven Moldau, den ene mer fascinerende enn det andre. Praha er også full av kontraster: Trendy kaféer og toppmoderne motebutikker finner du også mye av. Spis deg mett på ekte husmannskost og slukk tørsten med en god tsjekkisk øl. Til slutt venter en postkort-verdig solnedgang fra Karlsbroen.

Volcano Spa Hotel

 • Hotel
 • Praha, Tsjekkia
Hotel

Det luksuriøse, 4-stjerners Volcano Spa Hotel er dedikert utelukkende til å gi de besøkende velvære og en spaopplevelse utover det vanlige. Hotellet ligger i et vakkert naturreservat i Praha og, som navnet antyder, ved foten av en gammel vulkan. Hotellet ligger i den sørvestlige delen av Praha, og fra busstoppestedet Sheep Haiek er det kun 300 meter fra hotellets hoveddør når du når byens sentrum. Elegante møbler og en stilfull atmosfære er hotellets kjennetegn. Deretter kommer naturligvis det store velværeområdet, som du har adgang til under ditt opphold. Her kan du slappe av i boblebadet og den finske saunaen eller gi gass i hotellets egne treningstudio. Start dagen med en frokost fra bufféen i hotellets restaurant, og om kvelden, når du kommer hjem fra en dag i storbyen, kan du nyte en middag eller en deilig drink i baren.

 • +8
Les mer
Superior room

Superior dobbeltrom

2 personer | Rom

De 20 m² store superior dobbeltrommene er akkurat som resten av hotellet elegant innredet i stilfulle nyanser. Rommet har en komfortabel dobbeltseng, skrivebord, minibar, flatskjerm-TV, safe og et stort privat bad med hårføner.

Vi anbefaler

 • Staré Město: Et besøk i den gamle bydelen Staré Město er et must i den tsjekkiske hovedstad. Her kan du se det berømte astronomiske uret Orloj, hvis fascinerende astronomiske skive sitter på fasaden av et gotisk tårn som en del av rådhuset. Hver time utløses et spill foran uret, hvor fire figurer utfor den astronomiske skiven beveger seg.
 • Divadlo A Kavárna Potrvá: På utkikk etter litt å spise, en kald øl eller en jazzkonsert? Da er Potrvá perfekt. I helgen, når konserten eller teaterforestillingen er slutt, kan du til og med forvente en livlig, lokal stemning og en hyggelig atmosfære.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 1 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 2-12 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Det er ikke tillatt å ta med kjæledyr.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret