Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Kultur og eventyr i Sintra

 • Solreiser
 • 4, 5 eller 7 netter
 • Colares
pris fra kr 3 509
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev 4, 5 eller 7 netter med frokost hver morgen i den unike UNESCO-byen Sintra. Inkl. leiebil og fly t/r!

Kelterne tilbad sin månegud her, maurerne bygde sitt mest magiske slott her, og på 1700-tallet danset de portugisiske kongene i sine drømmende hager her. Storslått landskap av klipper, historiske landsbyer, tåkete skoger, og bratte åser som ruller seg ned til det blå Atlanterhavet - Sintra er en side revet rett ut av en eventyrbok.

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5 eller 7 netter på Arribas Sintra Hotel
 • Frokost hver morgen (du har mulighet til å oppgradere til halvpensjon)
 • Fly t/r Lisboa (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
Kulturlandskapet i Sintra

Siden 1995 har Sintra vært listet som UNESCOs verdensarv, men historikere, forfattere og kunstere har lenge før anerkjent Sintra som et av Europas mest magiske og fascinerende steder. Forfattere har latt seg inspirere av den eventyrlige atmosfæren i gatene, kunstere har falt for den naturlige skjønnheten og de historiske husene, slottene og palassene som er spredt rundt regionen er et paradis for historikere. Det vakre Sintrafjellene refererer til en stigning på opp til 529 meters høyde, som strekker seg til Cabo da Roca, det vestligste punktet i Europa. Dessuten ligger en av Portugals mest berømte vinområder også i Sintra, nemlig Colares. Denne lille, pittoreske landsbyen er bygget inn i klippene. Du har leiebil under hele oppholdet, med andre ord, et helt eventyr å oppdage!

Hotel Arribas

 • Hotel
 • Colares, Portugal
terrace

Dette flotte hotellet ligger rett ved kysten i vakre Colares. Bare innen noen få skritt fra ytterdøren er du på stranden. Hotellet har i tillegg et enormt saltvannsbasseng på nesten 100 meter, som er åpent fra juni til slutten av september. Hotellet har også en restaurant med terrasse (med panoramautsikt over havet), en bar og en kafé ved bassenget. Hotellets trivelige personale hjelper deg med å planlegge både aktiviteter og spennende utflukter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommet er innredet med en dobbeltseng og et bad med badekar og / eller dusj, toalett og hårføner. Rommet har også klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar, telefon og gratis Wi-Fi. Fra din private balkong har du en fin utsikt over havet.

family room

Familierom

3 personer | Rom

Familierommene består av to sammenhengende rom og er på totalt 30 m². Hovedsoverommet har en dobbeltseng, en LCD flatskjerm-TV, safe, telefon, skrivebord og balkong med havutsikt. Det andre soverommet har to enkeltsenger. Badet er utstyrt med dusj, toalett og hårføner.

Sintra Must See: Quinta da Regaleira

Denne magiske eiendommen, satt i lyriske landskap er en neo-Manueline ekstravagansa. Et besøk her, er som å stige inn i et vakkert eventyr. Bygningen ble designet av den italienske opera-sett designeren, Luigi Manini, på vegne av den brasilianske kaffebaronen, António Carvalho Monteiro, aka 'Monteiro dos Milhões'.
Den mystiske villaen er overraskende hjemmekoselig på innsiden med varme farger, til tross for sine skarpe neo-gotiske detaljer og venetianske glassmosaikker. Hold øye med skjulte mytologiske symboler som finnes over hele eiendommen.
Luigi Manini skapte et sted av guddommelig magi og mysterium som innebærer en kombinasjon av stiler. Se stilene som forandrer seg fra romersk, gotisk, renessanse og Emanuelstil. Den historiske villaen og hagen er listet på UNESCOs verdensarvliste. Eiendommens underjordiske huler, atmosfæriske innsjøer og mørke tårn, setter prikken over i-en, og markerer Quinta da Regaleira som en av Portugals mest spektakulære opplevelser.

Andre tips som også er verdt å få med seg:

Castelo dos Mouros - 412m over havet, våker slottet høyt over den omkringliggende skogen. På klare dager belønner toppen deg med en en fantastisk utsikt, på overskyede dagen forsterkes den allerede mystiske atmosfæren til en annen verden.

Dom Pipas - Kulinariske gleder er noe det portugisiske kjøkkenet er styrtrikt på. Dom Pipas er en konsekvent lokalfavoritt som serverer utmerkede portugisiske retter (som for eksempel azulejos) i rustikk, portugisisk landdekorasjon.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drivstoff
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 3 i et Dobbeltrom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 3 i et Familierom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret