Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Tog inkludert

Rundreise til Praha, Wien og Budapest

 • Rundreise
 • Østerrike, Tsjekkia, Ungarn
pris fra kr 3 919
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

2 netter i Praha, 2 netter i Wien, 2 netter i Budapest med frokost på alle hotell. Fly til Praha og retur fra Budapest, og togreise er inkludert!

Denne rundreisen er perfekt for nysgjerrige sjeler, for de som elsker historie og kultur, og for livsnytere som er sultne på nye storbyeventyr! På reisen blir du kjent med tre av Sentraleuropas vakreste byer. Fortap deg i storslått arkitektur i Praha, kulinariske gleder i Wien, kulturrike forhold i Budapest. La deg fascinerende av den unike og dype historien som hver by forteller, mens du strosser rundt i byenes romantiske gater. Kjenn den pirrende følelsen av spenning i kroppen, mens du beundrer utsikten fra toget som tar deg fra land til land.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på NH Prague City Hotel i Praha
 • 2 netter på HB1 Hotel Schönbrunn i Wien
 • 2 netter på Six Inn Hotel Budapest i Budapest
 • Frokost hver morgen
 • Fly til Praha og avreise fra Budapest (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Togreiser mellom byene
 • 1 apertif i Wien
 • Velkomstdrink i Budapest
 • 25% rabatt på spa i Budapest
Reiserute

Dag 1 & 2: Praha

Reisen begynner når du lander i den tsjekkiske hovedstaden, som byr på en majestetisk opplevelse med statlige bygninger, kirker og tårn som forteller om byens praktfulle historie. Prahas gater vrimler med attraksjoner - besøk for eksempel det historiske fortet Vysehrad, det lokale lørdagsmarkede… Les mer

HotelNH

Dag 3 & 4: Wien

Etter 2 netter i Praha tar du toget fra sentralstasjonen Praha Hlavní Nádraží til Wien der neste eventyr venter! Wien er byen som er kjent for sin fantastiske kultur, for sine komponister og verdensberømte bakverk. Denne historiske byen byr på kongelige slott, gotisk arkitektur og mengder av fan… Les mer

HB1 Hotel Wien Schönbrunn

Dag 5 & 6: Budapest

På reisens femte dag ruller du inn med toget på Budapests sentralstasjon Keleti Pályaudvar for å tilbringe dine siste tre netter i denne makeløse byen! Vandre mellom Buda og Pest, oppdag byens gjemte skatter - fra varmer kilder til magisk arkitektur. Nyt god mat, shopping og museumsbesøk som pas… Les mer

Six Inn Hotel Budapest Centrum
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

100% per natt på hotellprisen

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger kun 850m fra slottet Schönbrunn og 200m fra Technischen Museum. De to t-banestasjonene Palace (U4) og John Street (U3) er kun 10 minutter til fots og like utenfor hotellet finner man S-linje 52, som kjører direkte til Westbahnhof togstasjon.

Six Inn Hotel Budapest har en sentral beliggenhet, like ved Donau og i gangavstand til togstasjonen Nyugati. Flyplassen ligger ca 16 km unna hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret