• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Unike Japan og Sør-Korea med tog

 • Rundreise
 • 17, 19 eller 20 netter
 • Japan, Sør-Korea
pris fra kr 34 129
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

To unike kulturer på en 15 netters rundreise (med mulighet for å forlenge turen i 2/3 netter med tempelopphold), frokost, togpass, ferge og fly.

Tre inn i en eventyrverden omgitt av vakre japanske hager, enestående arkitektur og kulturtradisjoner som vil forundre deg! Fryd deg over neonlysene og det organiserte kaoset i Tokyo, besøk 1600 billedskjønne templer i Kyoto og se den romantiske silhuetten av Mt. Fuji. I Sør-Korea oppdager du de mangfoldige bydelene med hver sin sjarm, og lar deg rive med av de hypermoderne metropolene. Bli kjent med begge landenes fascinerende historie, nyt deilig mat og la deg overraske av subkulturene. Du kan også fordype deg videre i løpet av et opphold i et autentisk tempel hvor du lærer mer om tradisjoner og kultur. Spre vingene og fly avgårde til noen av verdens mest unike kulturer!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Tokyo
 • 2 netter i Kanazawa
 • 3 netter i Kyoto
 • 1 natt i Hiroshima
 • 2 netter i Fukuoka
 • 2 netter i Busan
 • 2 netter i Seoul
 • 11x frokost (ingen frokost på hotellet i Kyoto)
 • 14-dagers Japan Rail Pass
 • 1x tur med ferge fra Fukuoka til Busan
 • 1 kort p.p. for høyhastighetstog fra Busan til Seoul
 • Byomvisning i Seoul (hele dagen) på dag 16
 • Fly til Tokyo fra Norge (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Fly fra Seoul til Norge (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Japan og Sør-Korea: moderne og tradisjon

Både Japan og Sør-Korea er begge land med ultramoderne byer og ligger godt foran resten av verden med utvikling av ny teknologi. I begge samfunnene ser du mange påvirkninger fra konfucianismens lære, med kjerneverdier som viser at gjensidig respekt, vennlighet og å opprettholde gode relasjoner med familie og venner er ekstremt viktig. For eksempel bukker du når du hilser på noen og barn i Japan kaller ofte sine foreldre Okaasan og Otousan - som fritt kan oversettes til 'Herr Pappa' og 'Fru Mamma'. Du må også studere et visittkort en stund før du legger det i lommen, ellers kan det virke som om du ikke er interessert. Som besøkende til disse landene vil du føle at du er kommet til en annen planet. Det første du vil reagere på er hvordan alle hilser på deg straks du er kommet inn i en butikk, deretter vil du bli forundret over hvor organisert alt er, for ikke å snakke om hva du kan kjøpe som snacks på 7-Eleven- tørket blekksprut for eksempel! Denne turen er for deg som vil oppdage noe helt nytt, som er klar til å utvide horisonten og bli kjent med kulturer som er så godt som motsatt av det vi er vant til i Norge. Besøk noen av verdens mest unike land på en spennende rundreise i Japan og Sør-Korea!

Reiserute

Dag 1 - 4: ようこそ til Japan!

Velkommen til Japan! Etter en dag på reise ankommer du den livlige hovedstaden Tokyo på dag 2. Etter immigrasjonen kan du veksle JR togpasset ditt du mottok i posten, ved JR-skranken, som du kan bruke med en gang på Narita Express for å komme til Tokyo Stasjon. En av verdens største byer vil ove… Les mer

Toyoko INN Nihonbashi Ningyo-cho  eller lignende

Dag 5 & 6: Karakteristiske Kanazawa

Etter et par dager i den gigantiske metropolen Tokyo skal du til en litt mindre hektisk destinasjon. På dag 5 setter du kursen mot autentiske Kanazawa! Sett deg på høyhastighetstoget Shinkansen (i dette tilfellet Hokuriku), det er virkelig en imponerende opplevelse. Vel fremme i Kanazawa ser du … Les mer

Toyoko Inn Kanazawa-Eki Higashi-Guchi  eller lignende

Dag 7 - 9: Templer i Kyoto

På dag 6 tar du toget til Kyoto, den tidligere hovedstaden i Japan, og stedet for å bli kjent med historien og kulturen i dette spesielle landet. Reisen varer ca. 2 timer og 15 minutter, og underveis nyter du utsikten til landskapene du passerer.. I mer enn tusen år var Kyoto den sentrale byen i… Les mer

Hotel Heiannomori Kyoto  eller lignende

Dag 10: Imponerende Hiroshima

Etter en togtur på omtrent 2,5 timer kommer du til Hiroshima, byen vi alle kjenner som en av to japanske byer USA bombet under den 2. verdenskrig i 1945. I dag er Hiroshima en livlig og moderne by. Byens viktigste severdighet er ruinene av domen med en kuppel som ble stående under katastrofen ti… Les mer

Toyoko INN Hiroshima Ekimae Ohashi Minami  eller lignende

Dag 11 & 12: Futuristiske Fukuoka

På dag 11 reiser du til den siste japanske byen før du reiser til Sør-Korea! Fukuoka er en 2 timers togtur fra Hiroshima og er ditt siste stopp i Japan. Bortsett fra havnen der du etter hvert reiser til Busan i Sør-Korea, har byen mye å tilby! Klatre opp Fukuoka Tower for en fantastisk utsikt ov… Les mer

Toyoko Inn Hakata-guchi Ekimae  eller lignende

Dag 13 & 14: Første stopp i Sør-Korea - Busan!

Klar for å reise til Sør-Korea? Med ferge krysser du Japanhavet i dag, og ankommer ditt første stopp Busan, den nest største byen i Sør-Korea (med 4,6 millioner innbyggere), som har kallenavnet "city of tomorrow'". Du kan velge om du vil gå på en oppdagelsesreise på egenhånd eller … Les mer

Citadines Haeundae Busan  eller lignende

Dag 15 & 16: Seoul

På dag 15 setter du deg på et høyhastighetstog til metropolen Seoul, din siste destinasjon (med mindre du bestiller forlengelsen med et opphold i et tempel). Når du ankommer Seoul, anbefaler vi deg å gå rett inn i byen med en gang for å få med deg så mye som mulig. Ta en tur gjennom Bukchon Hano… Les mer

Lotte City Hotel Myeongdong  eller lignende

Dag 17 - 19: Forlengelse: overnatting Geumseonsa Temple

Er du nysgjerrig på buddhismens seremonier? Bestill en pakke med 18 eller 19 netter i kalenderen. Da bor du to netter i Geumseonsa-tempelet, hvor du lærer alt om det! Faktisk deltar du selv i hele det daglige programmet. Så du står opp kl. 4:30, og opplever den første seremonien en halv time sen… Les mer

Dag 20: 3 netters forlengelse i Seoul og avreise hjem

Bestill tempelovernatting på 3 netter (inkl. 1 natt i Seoul) Da tilbringer du en natt til i den pulserende storbyen Seoul (natten fra dag 19). Her kan du også velge et kveldscruise over Han-elven fra kl. 18:00 til 22:00 ved bestilling (endelig pris ser du ved bestillingen).

På dag 20 bl… Les mer

Lotte City Hotel Myeongdong  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Engelsktalende guide
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Occupancy

Maks. 2 personer per rom.

Enkeltreisende

kr 13 039 - kr 14 180 på hotellprisen

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Japan Rail Pass

Du får et 14-dagers Japan Rail Pass, som du kan reise med nesten alle tog i Japan på 2. klasse. Du får togbilletten ca. 2 uker før avreise per post. Du får da også mer informasjon om bruk av billetten.

Tilvalg

Hvis ønskelig, kan du velge valgfrie utflukter med engelsktalende guide ved bestilling. Du vil motta en kupong for å delta i ekskursjonen med reisedokumentene du mottar 2 uker før avreise.

Hoteller

Hvis de nevnte hotellene er fullbooket, vil du overnatte i et liknende hotell.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Visum - og passinformasjon

Med et norsk pass behøver du ikke visum for denne reisen, og du får 90 dagers opphold ved ankomst i både Japan og Sør-Korea. Passet ditt må være gyldig i 6 mnd ved avreise fra Sør-Korea. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_sorkorea/id2416503/#innreise for oppdaget informasjon. Det er den reisendes ansvar å undersøke oppdatert informasjon.

Helse-og vaksinasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Japan. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Transport til tempelet

Det er mulig å dra fra hotellet i Seoul med buss til Geumseonsa tempel. Dette tar ca. 30 minutter med bussen og deretter 10 minutter å gå. Du kan også ta en taxi, dette koster omtrent KRW 10,000,-, ca. USD 10,-. Vår partner byr også på en transport, dette koster USD 45 per bil (bestilles på stedet). Per bil kan 4 personer og deres bagasje bli transport.

Reisegruppe

Denne turen er individuell. Det vil si at du reiser alene dersom du bestiller turen alene.

Guide

Det er ingen guide på denne turen, og du må ta deg rundt på egenhånd med mindre du har valgt utflukter med en engelsktalende guide.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret