• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Unike Japan og Sør-Korea med tog

Rundreise 17, 19 eller 20 netter Japan, Sør-Korea

per person fra kr 29 299
basert på 2 personer

To unike kulturer på en 15 netters rundreise (med mulighet for å forlenge turen i 2/3 netter med tempelopphold), frokost, togpass, ferge og fly.

Tre inn i en eventyrverden omgitt av vakre japanske hager, enestående arkitektur og kulturtradisjoner som vil forundre deg! Fryd deg over neonlysene og det organiserte kaoset i Tokyo, besøk 1600 billedskjønne templer i Kyoto og se den romantiske silhuetten av Mt. Fuji. I Sør-Korea oppdager du de mangfoldige bydelene med hver sin sjarm, og lar deg rive med av de hypermoderne metropolene. Bli kjent med begge landenes fascinerende historie, nyt deilig mat og la deg overraske av subkulturene. Du kan også fordype deg videre i løpet av et opphold i et autentisk tempel hvor du lærer mer om tradisjoner og kultur. Spre vingene og fly avgårde til noen av verdens mest unike kulturer!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Tokyo
 • 2 netter i Kanazawa
 • 3 netter i Kyoto
 • 1 natt i Hiroshima
 • 2 netter i Fukuoka
 • 2 netter i Busan
 • 2 netter i Seoul
 • 11x frokost (ingen frokost på hotellet i Kyoto)
 • 14-dagers Japan Rail Pass
 • 1x tur med ferge fra Fukuoka til Busan
 • 1 kort p.p. for høyhastighetstog fra Busan til Seoul
 • Byomvisning i Seoul (hele dagen) på dag 16
 • Fly til Tokyo fra Norge (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Fly fra Seoul til Norge (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Japan og Sør-Korea: moderne og tradisjon

Både Japan og Sør-Korea er begge land med ultramoderne byer og ligger godt foran resten av verden med utvikling av ny teknologi. I begge samfunnene ser du mange påvirkninger fra konfucianismens lære, med kjerneverdier som viser at gjensidig respekt, vennlighet og å opprettholde gode relasjoner med familie og venner er ekstremt viktig. For eksempel bukker du når du hilser på noen og barn i Japan kaller ofte sine foreldre Okaasan og Otousan - som fritt kan oversettes til 'Herr Pappa' og 'Fru Mamma'. Du må også studere et visittkort en stund før du legger det i lommen, ellers kan det virke som om du ikke er interessert. Som besøkende til disse landene vil du føle at du er kommet til en annen planet. Det første du vil reagere på er hvordan alle hilser på deg straks du er kommet inn i en butikk, deretter vil du bli forundret over hvor organisert alt er, for ikke å snakke om hva du kan kjøpe som snacks på 7-Eleven- tørket blekksprut for eksempel! Denne turen er for deg som vil oppdage noe helt nytt, som er klar til å utvide horisonten og bli kjent med kulturer som er så godt som motsatt av det vi er vant til i Norge. Besøk noen av verdens mest unike land på en spennende rundreise i Japan og Sør-Korea!

 1. Dag 1 - 4: ようこそ til Japan!

  Velkommen til Japan! Etter en dag på reise ankommer du den livlige hovedstaden Tokyo på dag 2. Etter immigrasjonen kan du veksle JR togpasset ditt du mottok i posten, ved JR-skranken, som du kan bruke med en gang på Narita Express for å komme til Tokyo Stasjon. En av verdens største byer vil overraske, fascinere og overvelde deg. Denne livlige og vennlige byen med alle neonskiltene er en deilig blanding av kulturtradisjoner og det hypermoderne og eklektiske. Alle bydelene i Tokyo har alle noe unikt å by på. La deg for eksempel fortrylle av Harajuku (en smeltedigel av japanske subkulturer), dette området er kjent for sine parker, koselige gater og de kreativt kledde ungdommene i alle farger. Ta deg også en tur til bydelen Yanaka. Dette er den eldste delen av byen og har bevart sin originale sjarm gjennom historien. Her finner du ennå tradisjonelle trehus og du kan få en idé om hvordan Tokyo en gang så ut. Er du her om våren? Da vil du se store deler av Japan være opplyst av tusenvis av kirsebærblomster. I Tokyo kan du blant annet besøke Shinjuku Gyoen eller Ueno Park, hvor du kan beundre et titalls kirsebærtrær. I Tokyo er det så mye å se at det er vanskelig å få med seg alt, så hvis du vil utforske byen på egen hånd bør du planlegge i god tid på forhånd. Vil du heller være med på en guidet utflukt eller flere som sikrer deg at du får med deg det viktigste, kan du legge til flere utflukter ved bestilling. (se endelig pris på bestillingssiden). Du kan blant annet velge en tur til Tokyo Skytree, hvorfra du kan se byen fra toppen (utkikkspunket er inkludert i prisen) og reis med buss til de viktigste severdighetene i byen og ta en båttur på Sumida-elven (halvdagstur). Du har også mulighet til å besøke Mount Fuji på en dag (heldagsutflukt), og du drar til utkikkspunktet på 2300 meter, reiser på en båttur på Lake Ashi og har fra Komagatake Ropeway en vakker utsikt på Hakone National Park. Det er i alle fall mer enn nok å oppleve i Tokyo.

  hotel outside

  Toyoko Inn Nihonbashi Ningyochoeller lignende

  Hotel

  Ditt første hotell ligger i det stilfulle området Nihon og er ved siden av et utmerket kjøpesenter og en rekke restauranter. Hotellet ligger også i nærheten av Tokyo-børsen og har gode forbindelser til resten av byen med offentlig transport og alle byens beste severdigheter. Du skal bo i et komfortabelt dobbeltrom som er fullt utstyrt med aircondition, privat bad med dusj og hårføner. WiFi er tilgjengelig i fellesområdene. Frokost hver morgen er inkludert på dette hotellet. Innsjekking mellom kl.16:00 og kl.22:00 - Utsjekking er før kl.10.00.

  Les mer
 2. Dag 5 & 6: Karakteristiske Kanazawa

  Etter et par dager i den gigantiske metropolen Tokyo skal du til en litt mindre hektisk destinasjon. På dag 5 setter du kursen mot autentiske Kanazawa! Sett deg på høyhastighetstoget Shinkansen (i dette tilfellet Hokuriku), det er virkelig en imponerende opplevelse. Vel fremme i Kanazawa ser du Japanhavet på den ene siden av byen, og på den andre siden ruver de japanske alpene over byen. Hva du skal gjøre i Kanazawa? Du besøker hagene Kenroku-en, en av kun tre "perfekte hager" i Japan. Denne parken er designet på en spesiell måte, slik at den er vakker i alle årstider. Ta deg tid til å beundre den! Spaser gjennom Nishi Chaya-distriktet, hvor du finner historiske hus, håndverksbutikker og tradisjonelle tehus. Er du sulten? Gå til det overbygde markedet Omi-cho, tilfredstill nysgjerrigheten din og se så etter en liten restaurant hvor du kan smake på de deiligste japanske spesialitetene - med ferskere enn fersk fisk!

  hotel outside

  Toyoko inn Higashi Guchieller lignende

  Hotel Kanazawa, Japan

  Du skal bo på ditt andre hotell Tokyo Inn Higashi Guchi i 2 netter. Hotellet ligger bare en 7 minutters spasertur fra Kanazawa togstasjon og ligger like ved byens uteliv. Hotellet er vakkert innredet og du vil bo i dobbeltrom med eget bad, flatskjerm-TV, buksepresse og diverse toalettartikler. Det er gratis WiFi og selvbetjent vaskerom på hotellet. Frokost hver morgen er inkludert på dette hotellet. Innsjekking etter kl.16:00 – Utsjekking før kl.10:00.

  Les mer
 3. Dag 7 - 9: Templer i Kyoto

  På dag 6 tar du toget til Kyoto, den tidligere hovedstaden i Japan, og stedet for å bli kjent med historien og kulturen i dette spesielle landet. Reisen varer ca. 2 timer og 15 minutter, og underveis nyter du utsikten til landskapene du passerer.. I mer enn tusen år var Kyoto den sentrale byen i det japanske imperiet, som du ser igjen overalt! I Kyoto kan du nyte synet av mer enn 1600 templer. Hvilke skal du besøke? Du må i alle fall få med deg Kinkaku-ji, et vakkert tempel pyntet med gullblader, omgitt av enda flere templer, flere store dammer og fremfor alt mye grønt. På Fushimi Inari Taisha fører en vakker tursti til toppen av fjellet. Det tar ca. 2 timer å klatre opp, men underveis blir du skjemt bort med en vakker utsikt. Tips: gå tidlig, så er det mindre overfylt! Bambusskogen på Arashiyama bør også være på din ønskeliste - en gigantisk park med mange høydeforskjeller og mange vakre planter. Du kan også leie en sykkel slik at du enkelt kan oppdage mye av det du ønsker. Et historisk distrikt du definitivt må reise gjennom er Higashiyama, et sjarmerende og tradisjonelt nabolag med trange gater og trehus. Selvfølgelig kan du også bestille valgfrie utflukter fra Kyoto. Under Kyoto-Nara-utflukten tar du hensyn til begge byers historie. I Kyoto besøker du Kiyomizu-dera-tempelet, og i Nara kan du se Todai-ji-tempelet og Nara-koen-parken, hvor hundrevis av hjort koser seg i sitt naturlige habitat. Under Maiko-showet vil du se tradisjonell dans utført av en studentgeisha mens du nyter et tradisjonelt måltid.

  Etter to netter i Kyoto fortsetter du turen mot Hiroshima.

  Hotel Heian no Mori Kyoto + Room

  Hotel Heian no Mori Kyotoeller lignende

  Hotel Kyoto, Japan

  Dette hotellet ligger beleilig til i Kyoto, ca 800 meter fra Heian Jingu-helligdommen. Hotellet har en bufférestaurant og et offentlig bad. Rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, en flatskjerm-TV og en sittegruppe.

  Les mer
 4. Dag 10: Imponerende Hiroshima

  Etter en togtur på omtrent 2,5 timer kommer du til Hiroshima, byen vi alle kjenner som en av to japanske byer USA bombet under den 2. verdenskrig i 1945. I dag er Hiroshima en livlig og moderne by. Byens viktigste severdighet er ruinene av domen med en kuppel som ble stående under katastrofen til minne om den grusomme hendelsen. På den andre siden av elven er Hiroshima Peace Memorial Park, et rørende minne om alle ofrene for katastrofen. Selvfølgelig ser du også Hiroshima Castle, som ble fullstendig restaurert etter den skjebnesvangre dagen. Hva du skal spise i Hiroshima? Byen er best kjent for den deilige pannekaken okonomiyaki, en mettende pannekake servert med nudler, egg, kjøtt eller fisk.

  Toyoko Inn Hiroshima Ekimae Ohashi Minamieller lignende

  Hotel Hiroshima, Japan

  Du bor en natt på Toyoko Inn Hiroshima Ekimae Ohashi Minami som er et ideelt utgangspunkt for å utforske byen! Hotellet ligger praktisk plassert bare noen få minutters gange fra Hiroshima stasjonen noe som betyr at byen bokstavelig talt ligger for dine føtter! Du vil bo i et komfortabelt dobbeltrom utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV med satellittkanaler og internettilgang. Badet har dusj og en hårføner og i fellesområdene er det gratis WiFi. Frokost er inkluder på dette hotellet. Innsjekking mellom kl.16:00 til 22:00 - Utsjekking før kl.10:00.

  Les mer
 5. Dag 11 & 12: Futuristiske Fukuoka

  På dag 11 reiser du til den siste japanske byen før du reiser til Sør-Korea! Fukuoka er en 2 timers togtur fra Hiroshima og er ditt siste stopp i Japan. Bortsett fra havnen der du etter hvert reiser til Busan i Sør-Korea, har byen mye å tilby! Klatre opp Fukuoka Tower for en fantastisk utsikt over byen og ta en spasertur på Momochi Beach - etter mange dager i byer er det ingenting som er bedre enn å føle sanden mellom tærne. Ta også en titt på Fukuoka City Disaster Center, hvor de kan simulere et jordskjelv og finne ut hva du bør gjøre i det tilfellet. Tilbring en ettermiddag med shopping i det gigantiske kjøpesenteret Canal City (med fontener) og gå forbi slottsruinene om ettermiddagen og den omkringliggende parken - det perfekte stedet for avslapning!

  Toyoko Inn Hakata + Interior

  Toyoko Inn Hakata-guchi Ekimaeeller lignende

  Hotel

  Dette hotellet ligger i sentrum av Fukuoka, en 2-minutters spasertur fra Hakata stasjon. Dobbeltrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, et bad med dusj og / eller bad, en TV og aircondition.

  Les mer
 6. Dag 13 & 14: Første stopp i Sør-Korea - Busan!

  Klar for å reise til Sør-Korea? Med ferge krysser du Japanhavet i dag, og ankommer ditt første stopp Busan, den nest største byen i Sør-Korea (med 4,6 millioner innbyggere), som har kallenavnet "city of tomorrow'". Du kan velge om du vil gå på en oppdagelsesreise på egenhånd eller bestille en av byturene (privat eller ikke), som tilbys som valgfrie utflukter. Enten du gjør dette under en utflukt eller på egenhånd, vil du i det minste gå opp i heisen i Busan-tårnet, som gir deg en fantastisk utsikt over byen. Gå også en tur langs klippene til Taejongdae, på øya Yeongdo-Gu. Gå komfortabelt gjennom Gamcheon Culture Village, hvor du finner bratte gater med fargede hus, gatekunst og mange kunstneriske butikker. Er du fiskelsker? Spesielt på strendene og langs boulevarden finner du restauranter der den ferskeste fisken serveres. En koreansk grill er også en middag du må oppleve. Du får alle de ferske koreanske matvarene som du forbereder på din egen mini-grill. På dag 14 kan du også velge en utflukt til Gyeongju, byen som var hovedstaden til Silla-riket fra det 7. til det 9. århundre. Her finner du mange historiske severdigheter i 'museet uten vegger' - fra Bulguka-tempelet til Cheomseongdae-observatoriet.

  Citadines Haeundae Busan

  Citadines Haeundae Busan Hoteleller lignende

  Hotel Busan, Sør-Korea

  Velkommen til Busan! Du bor 10 minutters gange fra byens vakre sandstrand, med nærhet til metroen og mange severdigheter. Resepsjonen er åpent døgnet rundt og her kan du også passe på å vaske klærne dine før reisen går videre. Nyt en utmerket beliggenhet i Busan med hotellrestaurant, lange frokoster, aktiviteter som biljard og mye mer.

  Les mer
 7. Dag 15 & 16: Seoul

  På dag 15 setter du deg på et høyhastighetstog til metropolen Seoul, din siste destinasjon (med mindre du bestiller forlengelsen med et opphold i et tempel). Når du ankommer Seoul, anbefaler vi deg å gå rett inn i byen med en gang for å få med deg så mye som mulig. Ta en tur gjennom Bukchon Hanok Village, et tradisjonelt nabolag med skrånende gater og historiske hus. Det ligger mellom to vakre parker fulle av templer, som er så vakre at du vil ønske å være resten av dagen! På dag 16 er det en omfattende bytur på programmet. Du passerer Blue House (hjemsted for den sørkoreanske presidenten), ser vaktskifte på Kongepalasset og besøker Det nasjonale folkemuseet, Jogyesa Temple og Ginseng Center. Etter lunsj (inkludert!) går du over Insadong Street, går til N Seoul Tower og besøker Namsangol Hanok Village, en annen tradisjonell landsby i byen.

  Hvis du ikke bestiller forlengelsen, er dette den siste dagen på turen, og du vil fly hjem hjem på dag 17. Du kan gjøre en valgfri utflukt til grensen til Nord-Korea om morgenen. Du besøker Den tredje aggresjonstunnelen, Dora-observatoriet (hvorfra du kan se Nord-Korea med kikkert) og Dorasan Station. Denne stasjonen skal koble Seoul med Paris, men ved å stenge grensene med Nord-Korea, er det bare noen få tog igjen i nord. For tiden er stasjonen bare brukt av turister som besøker DMZ (Demilitarized Zone) - fra Seoul - jerngardinen mellom Nord-og Sør-Korea.

  Vil du bestille du opphold? Les videre!

  Lotte City Hotel Myeongdongeller lignende

  Hotel Seoul, Sør-Korea

  I Seoul bor du på et gjennomgående moderne 4-stjerners hotell utrustet med alle fasiliteter du behøver under et bybesøk. Frokost serveres hver morgen og i restauranten kan du nyte koreanske spesialiteter. Etter en lang dag med aktiviteter kan du slappe av i hotellets wellness eller bare koble av på ditt fine hotellrom.

  Les mer
 8. Dag 17 - 19: Forlengelse: overnatting Geumseonsa Temple

  Er du nysgjerrig på buddhismens seremonier? Bestill en pakke med 18 eller 19 netter i kalenderen. Da bor du to netter i Geumseonsa-tempelet, hvor du lærer alt om det! Faktisk deltar du selv i hele det daglige programmet. Så du står opp kl. 4:30, og opplever den første seremonien en halv time senere. Så er det på tide med frokost, etterfulgt av mange aktiviteter som å jobbe sammen, meditere i skogen, te-seremonier, lage lanterner og malerier. Etter lunsj tar du en tur til toppen av fjellet for å meditere, og når du kommer tilbake spiser du middag før du gjør en seremoni til om kvelden. Neste dag gjentar du denne tidsplanen, men du lager din egen lunsj! Hvis du bestiller forlengelsen av 3 netter, blir du en natt til i Seoul. Hvis ikke, reiser du umiddelbart hjem etter oppholdet ditt i templet.

  Vil du legge til denne utvidelsen til din bestilling? Pass på at du velger en pakke med 18 eller 19 netter i kalenderen.

 9. Dag 20: 3 netters forlengelse i Seoul og avreise hjem

  Bestill tempelovernatting på 3 netter (inkl. 1 natt i Seoul) Da tilbringer du en natt til i den pulserende storbyen Seoul (natten fra dag 19). Her kan du også velge et kveldscruise over Han-elven fra kl. 18:00 til 22:00 ved bestilling (endelig pris ser du ved bestillingen).

  På dag 20 blir du hentet og tatt med til flyplassen, der du flyr hjem etter en overraskende reise som ikke vil slutte å fascinere deg - selv trygt hjemme i Norge.

  Lotte City Hotel Myeongdong

  Hotel Seoul, Sør-Korea

  I Seoul bor du på et gjennomgående moderne 4-stjerners hotell utrustet med alle fasiliteter du behøver under et bybesøk. Frokost serveres hver morgen og i restauranten kan du nyte koreanske spesialiteter. Etter en lang dag med aktiviteter kan du slappe av i hotellets wellness eller bare koble av på ditt fine hotellrom.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Engelsktalende guide
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Occupancy

Maks. 2 personer per rom.

Enkeltreisende

kr 11 874 - kr 13 753 på hotellprisen

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Japan Rail Pass

Du får et 14-dagers Japan Rail Pass, som du kan reise med nesten alle tog i Japan på 2. klasse. Du får togbilletten ca. 2 uker før avreise per post. Du får da også mer informasjon om bruk av billetten.

Tilvalg

Hvis ønskelig, kan du velge valgfrie utflukter med engelsktalende guide ved bestilling. Du vil motta en kupong for å delta i ekskursjonen med reisedokumentene du mottar 2 uker før avreise.

Hoteller

Hvis de nevnte hotellene er fullbooket, vil du overnatte i et liknende hotell.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Visum - og passinformasjon

Med et norsk pass behøver du ikke visum for denne reisen, og du får 90 dagers opphold ved ankomst i både Japan og Sør-Korea. Passet ditt må være gyldig i 6 mnd ved avreise fra Sør-Korea. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_sorkorea/id2416503/#innreise for oppdaget informasjon. Det er den reisendes ansvar å undersøke oppdatert informasjon.

Helse-og vaksinasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Japan. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Transport til tempelet

Det er mulig å dra fra hotellet i Seoul med buss til Geumseonsa tempel. Dette tar ca. 30 minutter med bussen og deretter 10 minutter å gå. Du kan også ta en taxi, dette koster omtrent KRW 10,000,-, ca. USD 10,-. Vår partner byr også på en transport, dette koster USD 45 per bil (bestilles på stedet). Per bil kan 4 personer og deres bagasje bli transport.

Reisegruppe

Denne turen er individuell. Det vil si at du reiser alene dersom du bestiller turen alene.

Guide

Det er ingen guide på denne turen, og du må ta deg rundt på egenhånd med mindre du har valgt utflukter med en engelsktalende guide.