• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Eventyrlig cruise til Galapagosøyene

Rundreise 9 eller 13 netter Ecuador

Nyhet
per person fra kr 29 519
basert på 2 personer

Mangfoldige Quito, fargerike Guayaquil og et uforglemmelig cruise til Galapagosøyene! Med 8/12 netter, frokost, utflukter, transport og fly.

En av verdens mest berømte øygrupper ligger for dine føtter på denne fortryllende reisen! Strender i alle farger, unikt dyreliv, vulkanlandskap og turkise kraterinnsjøer- Galapagos er en fryd for øyet! Besøk en selkoloni, se gigantskilpadder, iguanaer i alle former og farger og helt spesielle landskap. Med et cruise kan du oppdage alt dette fra soldekket på skipet ditt, med eventyrlige stopp underveis. Skjem bort eventyreren i deg og opplev en sjelden reise i Darwins fotspor.

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på hotell i Quito med frokost
 • 3 eller 7 netter på cruiseskipet "Archipell I" med helpensjon
 • 1 natt på hotell i Guayaquil med frokost
 • Heldagsutflukt på Quito (på dag 2)
 • Heldagsutflukt på Guayaquil (på dag 9 eller 13)
 • Fly fra Norge til Quito
 • Fly fra Guayaquil til Norge
 • Alle flyvninger til og fra Galapagosøyene
 • All transport
Galapagosøyene

Sett ut på et cruise blant Galapagos' vakre øyer. Du lander i Ecuadors hovedstad Quito, før du reiser til den fargerike byen Guayaquil og setter seil i cruiseskipet ditt Archipel I. Seil langs øyer hvor røde vulkantopper pryder utsikten, hvor unike planter og dyr lever og hvor azurblått hav, smaragdgrønne laguner og hvit sand garanterer vakre bilder. Beundre blåfotede fugler, besøk en koloni av sjøløver og gå gjennom vakre landskap som kan virke utenomjordiske. Ditt komfortable opphold på et lite cruiseskip gjør reisen komplett.

  Quito + Cruise: 8 netters rundreise

 1. Dag 1-4: Quito (og eventuelle tilvalg)

  Din utrolige reise begynner i Quito. Her blir du hentet på flyplassen og tatt med til hotellet der du skal bo de neste tre nettene. Her kan du hvile ut etter reisen eller begynne å utforske byen, avhengig av flytiden. På dag 2 begynner oppdagelsesferden din. Da står det nemlig en byomvisning på planen. Med en engelsktalende guide blir du tatt med til gamlebyen, en av de første på UNESCOs verdensarvliste, og du ser også hvorfor byen heter “La Carita de Dios”, eller “Guds ansikt”. Dette er takket være de mange vakkert dekorerte, koloniale kirkene og klostrene. Byen er en smeltedigel av kulturer og er bebodd av spennende og vennlige mennesker. La deg rive med av den latinamerikanske atmosfæren under en vandring over brosteinsbelagte torg og gjennom gater fulle av neoklassiske villaer og dekorerte fasader og balkonger.

  På dag 3 kan du enten utforske byen selv eller bestille en valgfri utflukt (endelig pris ser du ved bestilling) til Otavalo. Denne markedsbyen ligger ca. en 2 timers kjøretur fra Quito. Det kjente urfolksmarkedet i Ecuador holdes her hver lørdag, og er også et daglig håndverksmarked hvor du kan kjøpe blant annet alpakkagensere, ponchoer, tepper og panfløyter. Omgivelsene er dominert av vulkanen Imbabura, men det er uansett unikt og vakkert. På den andre siden av vulkanen ligger det en frodig dal med den imponerende kraterinnsjøen Cuicocha, med det smaragdgrønne vannet. På kanten finner du også vannfallet Peguche, som er regnet som hellig av befolkningen. På denne reisen kommer du tett på urbefolkningen her og ser hvordan de bruker gamle produksjonsteknikker.

  På dag 4 kan du bestille en reise til Cotopaxi (endelig pris ser du på bestillingssiden), ca. 1.5 timers kjøring fra Quito. Her besøker du Cotopaxi nasjonalpark. Ved inngangen blir du møtt av en engelsktalende guide som viser deg rundt. Det gjøres stopp på forskjellige høyder i parken og ved den fortryllende Cotopaxi-vulkanen. Dette er en av verdens høyeste aktive vulkaner. Beundre det spesielle månelandskapet og den spektakulære utsikten på 4000 meter, og gå langs bredden av innsjøen Limpiopungo. Parken er også hjem til ville hester, hvithalehjort, og paramoulver, som du også skal lete etter på turen. Etter utflukten tas du med tilbake til hotellet i Quito. Dagen etter reiser du til Seymour Norte, hvor turen til Galapagosøyene starter.

  Real Audiencia

  Real Audienciaeller lignende

  Hotel Quito, Ecuador

  Hotellet ligger ved det historiske sentrumet i Quito og har utsikt mot Santa Domingo-kirken. Hotellet har en restaurant med en nydelig panoramisk utsikt, en bar og en 24-timers resepsjon. Rommene har WiFi og et eget bad med en dusj.

  • +1
  Les mer
 2. Dag 5-7: Galapagosøyene

  På dag 5 blir du tatt med til flyplassen. Du fyller ut et registreringskort ved Ingalia-skranken, ved hjelp av en representant, før du går ombord flyet til Seymour Norte. Ved ankomst må du betale en inngangsavgift til parken på 100 USD, og blir deretter med guiden din til båten som venter ved havnen. Seymour Norte er en øy på kun 1,8 km². Her finner du vakre fugler, blant annet de berømte blåfotfuglene. Det er et av de få stedene i verden hvor du kan se så mange fuglearter i samme område. Underveis til Darwin Bay ser du kanskje Nazcasule eller en kamuflert ugle. Darwin Bay selv ligger i en sunket kaldera, og sjøen har en diameter på 1,5 km og er 200 meter dyp. I omgivelsene finner du korallsandstrender, lavaformasjoner, bekker, tidevannsbassenger, busker, og her og der, noen klipper.

  Øy nummer 3 på dette cruiset: Bartolomé er en av de yngste øyene i øygruppen. Ved første øyekast ser det kanskje ut som en livløs øy, men er ikke mindre verdt. Denne perlen har nemlig de villeste landskapene og de beste panoramaene i hele øygruppen. For å kunne nyte utsikten over den idylliske Pinnacle Bay - som ser ut som et postkort - går du via en trapp til et utkikkspunkt på 114 meter. Du går inn i en dramatisk verden full av kratere og lavadråper. Nok et unikt månelandskap finner du på Santiago, øy nummer 4 av dette cruiset. Sett føttene på land i Sullivan Bay, da er det som om du har landet på månen.

  De store feltene er imponerende, men strendene har også mye å se. For eksempel legger grønne skilpadder egg i den hvite sanden, og du kan finne mange krabber, svarte blåhegre og andre fugler. På lavastrømmen finner du hovedsakelig kaktus, øgler og gresshopper.

  Archipel Galapagos - Boat

  Archipel Galapagos

  Cruiseskip Puerto Ayora, Ecuador

  Under dette cruiset har du helpensjonon på Archipel I, en komfortabel motorkatamaran fra 2002. Komplett med brede dekk, en salong, et solarium, et avslapningsrom og en spisestue 'Al Fresco'. Fasiliteter som du bare trenger å dele med 16 personer. Skipet har åtte lugarer. Disse lugarene har to vinduer (og havutsikt), varmt og kaldt vann, lave senger, aircondition og et oppbevaringsrom. Selv om all komfort er blitt tenkt på, er det spesielt viktig å huske på at Galapagos natur skal bevares. Archipelago Galapagos er veldig klar over sårbarheten til Galapagos økosystem, og gjør derfor alt for å etterlate så få "fotavtrykk" som mulig.

  Les mer
 3. Dag 8-9: og 9: Fra Galapagos til Guayaquil

  På dag 8 skal du besøke Santa Cruz, der Charles Darwin Research Station venter på deg. Her beundrer du naturens underverker og hvordan øyene holdes intakt. Andre viktige attraksjoner er nasjonalparkens informasjonssenter, Van Staelen utstillingssenter, oppdrettssenteret for unge skilpadder og redningssenteret for voksne skilpadder i Galapagos. Deretter vil du bli tatt til flyplassen i Seymour Norte med båt (lunsj er ikke inkludert i dag). Her går flyet til Guayaquil. Du vil bli overført til hotellet med transport, hvor du bor én natt.

  Den siste dagen av denne turen - dag 9 - tar deg til Guayaquil, hvor du vil vandre omkring i byens hovedgater og veier under en halvdagstur med en engelsktalende guide. Du besøker Simon Bolivar Park, Guayaquil-dike og La Rotonda med statuer av Bolivar og Sint Maarten. Til slutt besøker du det koloniale distriktet Las Peñas, hvor du beundrer spesiell trearkitektur og hvor hvert hus er et kunstverk. Herfra har du også vakker utsikt over elven Guayas. Om ettermiddagen vil du bli tatt med til flyplassen med transporten din. Her går flyet ditt hjem til Norge.

  Unipark hotel - Lobby

  Unipark Hoteleller lignende

  Hotel Guayaquil, Ecuador

  Hotellet ligger i Guayaquil ved Parque Seminario og boulevard Malecón 2000. Metropolitan-katedralen ligger ovenfor hotellet. Det er gratis WiFi, en sjarmerende kafé hvor du også får servert din frokost, en sushirestaurant, en brødbutikk, en bar og et treningsrom. Rommene er romslige, og har aircondition og et eget bad med hårføner.

  Les mer

  Quito + cruise: 12 netters rundreise

 1. Dag 1-4: Quito (og eventuelle tilvalg)

  Din utrolige reise begynner i Quito. Her blir du hentet på flyplassen og tatt med til hotellet der du skal bo de neste tre nettene. Her kan du hvile ut etter reisen eller begynne å utforske byen, avhengig av flytiden. På dag 2 begynner oppdagelsesferden din. Da står det nemlig en byomvisning på planen. Med en engelsktalende guide blir du tatt med til gamlebyen, en av de første på UNESCOs verdensarvliste, og du ser også hvorfor byen heter “La Carita de Dios”, eller “Guds ansikt”. Dette er takket være de mange vakkert dekorerte, koloniale kirkene og klostrene. Byen er en smeltedigel av kulturer og er bebodd av spennende og vennlige mennesker. La deg rive med av den latinamerikanske atmosfæren under en vandring over brosteinsbelagte torg og gjennom gater fulle av neoklassiske villaer og dekorerte fasader og balkonger.

  På dag 3 kan du enten utforske byen selv eller bestille en valgfri utflukt (endelig pris ser du ved bestilling) til Otavalo. Denne markedsbyen ligger ca. en 2 timers kjøretur fra Quito. Det kjente urfolksmarkedet i Ecuador holdes her hver lørdag, og er også et daglig håndverksmarked hvor du kan kjøpe blant annet alpakkagensere, ponchoer, tepper og panfløyter. Omgivelsene er dominert av vulkanen Imbabura, men det er uansett unikt og vakkert. På den andre siden av vulkanen ligger det en frodig dal med den imponerende kraterinnsjøen Cuicocha, med det smaragdgrønne vannet. På kanten finner du også vannfallet Peguche, som er regnet som hellig av befolkningen. På denne reisen kommer du tett på urbefolkningen her og ser hvordan de bruker gamle produksjonsteknikker.

  På dag 4 kan du bestille en reise til Cotopaxi (endelig pris ser du på bestillingssiden), ca. 1.5 timers kjøring fra Quito. Her besøker du Cotopaxi nasjonalpark. Ved inngangen blir du møtt av en engelsktalende guide som viser deg rundt. Det gjøres stopp på forskjellige høyder i parken og ved den fortryllende Cotopaxi-vulkanen. Dette er en av verdens høyeste aktive vulkaner. Beundre det spesielle månelandskapet og den spektakulære utsikten på 4000 meter, og gå langs bredden av innsjøen Limpiopungo. Parken er også hjem til ville hester, hvithalehjort, og paramoulver, som du også skal lete etter på turen. Etter utflukten tas du med tilbake til hotellet i Quito. Dagen etter reiser du til Seymour Norte, hvor turen til Galapagosøyene starter.

  Real Audiencia

  Real Audienciaeller lignende

  Hotel Quito, Ecuador

  Hotellet ligger ved det historiske sentrumet i Quito og har utsikt mot Santa Domingo-kirken. Hotellet har en restaurant med en nydelig panoramisk utsikt, en bar og en 24-timers resepsjon. Rommene har WiFi og et eget bad med en dusj.

  • +1
  Les mer
 2. Dag 5-11: Galapagosøyene

  På dag 5 blir du tatt med til flyplassen. Du fyller ut et registreringskort ved Ingalia-skranken, ved hjelp av guiden din, før du går ombord flyet til Seymour Norte. Ved ankomst må du betale en inngangsavgift til parken på ca. 100 USD, og blir deretter med guiden din til båten som venter ved havnen. Seymour Norte er en øy på kun 1,8 km². Her finner du vakre fugler, blant annet de berømte blåfotfuglene. Det er et av de få stedene i verden hvor du kan se så mange fuglearter i samme område.

  Via cruiseskipet Archipell, seiler du på dag 6 til neste øy, hvor du setter deg i en liten båt for en båttur langs den østlige delen av kalderaen eller krateret. Når du nærmer deg denne delen, ser du de massive, 25 meter høye "veggene" umiddelbart. Når du er kommet til øya Genovesa, klatrer du via bratte trapper til en skog full av palosantos busker. På kanten gir disse tette buskene plass til fantastisk utsikt, en sterk sjøbris og utallige havfugler. På vei til Darwin Bay kan du oppdage en Nazcasule eller en kamuflert ugle. Darwin Bay selv ligger i en sunket kaldera, og sjøen har en diameter på 1,5 km og er 200 meter dyp. I omgivelsene finner du korallsandstrender, lavaformasjoner, bekker, tidevannsbassenger, busker og her og der noen klipper.

  Øy nummer 3 av dette cruiset: Bartolomé er en av de yngste øyene i øygruppen. Ved første øyekast ser det kanskje ut som en livløs øy, men er ikke mindre severdig av den grunn. Denne perlen har nemlig de villeste landskapene og de beste panoramaene i hele øygruppen. For å kunne nyte utsikten over den idylliske Pinnacle Bay - som ser ut som et postkort - går du via en trapp til et utkikkspunkt på 114 meter. Du går inn i en dramatisk verden full av kratere og lavadråper. Nok et unikt månelandskap finner du på Santiago, øy nummer 4 av dette cruiset. Sett føttene på land i Sullivan Bay, da er det nesten som om du har landet på månen.

  De store feltene er imponerende, men strendene har mye å se. For eksempel legger grønne skilpadder egg i den hvite sanden, og du kan finne mange krabber, svarte blåhegre og andre fugler. På lavastrømmen finner du hovedsakelig kaktus, øgler og gresshopper.

  På dag 8 skal du besøke Santa Cruz, der Charles Darwin Research Station venter på deg. Her beundrer du naturens underverker og hvordan øyene holdes intakt. Andre viktige attraksjoner er nasjonalparkens informasjonssenter, Van Staelen utstillingssenter, oppdrettssenteret for unge skilpadder og redningssenteret for voksne skilpadder i Galapagos. På ettermiddagen reiser du til høylandet, som starter i Bellavista, en liten landsby ca. 15 minutters kjøring fra Puerto Avora. Du passerer et landbruksområde, grensen til nasjonalparken og Fern-Sedge-sonen, et område over skyene. Med klart vær har du en spesielt fin utsikt over bølgende åser og vulkaniske kjegler, dekket av frodig grønt. Du vil besøke Twin Craters og en lokal ranch hvor du kan beundre gigantiske skilpadder i deres naturlige habitat.

  Den følgende dagen står øya Floreana for tur, hvor du ankommer Cormorant Point. Denne halvøya er blitt til av et lite antall små, vulkanske kjegler. Disse er i dag dekket av tropiske, tørre skoger. På den grønne stranden, blir du ønsket velkommen av en liten sjøløvekoloni. Stranden på den andre siden av øya har fin, hvit sand. I begynnelsen av året kommer havskilpaddene til å legge egg og med litt flaks kan du se en rokke som gjemmer seg i sanden, nær kysten. På ettermiddagen besøker du Post Office Bay, en av øyas hovedattraksjoner.

  Du kan finne enda flere sjøløver og tropiske grønne skilpadder på neste øy på planen: Española. På Gardner Bay, er sjøløvekolonien den beste attraksjonen! Hunnene blir på denne stranden hele året, slik at de kan mate sine unge til rundt 3 års alder. Hvert år blir det litt mer besøkt og attraksjonen enda mer populær! En annen vakker scene kan bli funnet på sørsiden, nær klippene til Suarez Point. Her, takket være enorme bølger, dannes et spektakulært hull der sjøvannet noen ganger sprøytes opp i luften.

  På dag 11 tas du med til det ytterste punktet på øya, til Pitt Point på øya San Cristobal. Disse klippene var det første Charles Darwin så da han ankom i 1835. Også her ønskes du velkommen av en koloni av Galapagos sjøløver. Denne gangen er det en koloni bestående av single hanner som slapper av eller forbereder seg på å parre seg og slåss. Gjennom en sti med stikkende busker kommer du til en tropisk, tørr skog med blant annet fikenkaktuser, teppealger og ulike busker. Etter en bratt stigning kommer du til en klippe hvor du igjen kan se noen fuglearter, inkludert fregatfuglen. På ettermiddagen reiser du til Witch Hill med sin paradisiske korallsandstrand, som er et fantastisk sted å svømme og snorkle. Miljøet er imponerende og er utsmykket med pelikaner, blåfotede fugler, måker, sjøløver og blant annet sjøiguanaer.

  Archipel Galapagos - Boat

  Archipel Galapagos

  Cruiseskip Puerto Ayora, Ecuador

  Under dette cruiset har du helpensjonon på Archipel I, en komfortabel motorkatamaran fra 2002. Komplett med brede dekk, en salong, et solarium, et avslapningsrom og en spisestue 'Al Fresco'. Fasiliteter som du bare trenger å dele med 16 personer. Skipet har åtte lugarer. Disse lugarene har to vinduer (og havutsikt), varmt og kaldt vann, lave senger, aircondition og et oppbevaringsrom. Selv om all komfort er blitt tenkt på, er det spesielt viktig å huske på at Galapagos natur skal bevares. Archipelago Galapagos er veldig klar over sårbarheten til Galapagos økosystem, og gjør derfor alt for å etterlate så få "fotavtrykk" som mulig.

  Les mer
 3. Dag 12-13: og 13: Fra San Cristobal til Guayaquil

  Lobos (en del av San Cristobal) er den siste øya på dette cruiset. Også her finner du sjøløver og et stort antall forskjellige fugler. Om morgenen spiser du frokost før du blir tatt med til flyplassen i Seymour Norte med båt (lunsj er ikke inkludert i dag). Her går flyet til Guayaquil. Du vil bli tatt med til hotellet, hvor du bor én natt.

  Den siste dagen på denne turen - dag 13 - tar deg til Guayaquil, hvor du vil vandre omkring i byens hovedgater og veier under en halvdagstur med en engelsktalende guide. Du besøker Simon Bolivar Park, Guayaquil-dike og La Rotonda med statuer av Bolivar og Sint Maarten. Til slutt besøker du det koloniale distriktet Las Peñas, hvor du beundrer spesiell trearkitektur og hvor hvert hus er et kunstverk. Herfra har du også vakker utsikt over elven Guayas. Om ettermiddagen vil du bli tatt med til flyplassen med transporten din. Her går flyet ditt hjem til Norge.

  Unipark hotel - Lobby

  Unipark Hoteleller lignende

  Hotel Guayaquil, Ecuador

  Hotellet ligger i Guayaquil ved Parque Seminario og boulevard Malecón 2000. Metropolitan-katedralen ligger ovenfor hotellet. Det er gratis WiFi, en sjarmerende kafé hvor du også får servert din frokost, en sushirestaurant, en brødbutikk, en bar og et treningsrom. Rommene er romslige, og har aircondition og et eget bad med hårføner.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Ikke nevnte måltider
 • Tips for guide eller sjåfør
 • Et Ingala-registrasjonskort ($ 20,- per person)
 • Inngang til Galapagos Park ($ 100,- per person)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne.

Tillegg for enkeltreisende på tour

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt på tour

Barnerabatt kun for minst -1 fullt betalende personer:
Barn fra 0-11 år gamle: får en rabatt på 10% rabatt På overnattingsstedene

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til den Ecuador. Kontakt den Ecuadors ambassade i Norden for mer informasjon: Fridtjof Nansens Plass 4
0160 Oslo. (+47) 22 00 70 46. ecuador@aseco.no

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Ecuador. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Innelandsflyvninger

De innenlandse flyvningene er elektroniske. Du sjekker inn med passet ditt og har derfor ikke behov for en billett. Du får billettene innen tre uker før avreise.

OBS!

Ingala-registrasjonskortet ditt og tilgang til Galagapos Park betaler du i amerikanske dollar. Vi anbefaler at du tar ut USD i Norge før du reiser, fordi det kan være dyrt å veksle i Ecuador.

Rundreise

Dette er en individuell rundreise. Transporten er delt, akkurat som cruiset. Du reiser med minst 2 og maks 16 personer fra Archipel I.