Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Eventyrlig cruise til Galapagosøyene

 • Rundreise
 • Ecuador
pris fra kr 31 809
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Mangfoldige Quito, fargerike Guayaquil og et uforglemmelig cruise til Galapagosøyene! Med 8/12 netter, frokost, utflukter, transport og fly.

En av verdens mest berømte øygrupper ligger for dine føtter på denne fortryllende reisen! Strender i alle farger, unikt dyreliv, vulkanlandskap og turkise kraterinnsjøer- Galapagos er en fryd for øyet! Besøk en selkoloni, se gigantskilpadder, iguanaer i alle former og farger og helt spesielle landskap. Med et cruise kan du oppdage alt dette fra soldekket på skipet ditt, med eventyrlige stopp underveis. Skjem bort eventyreren i deg og opplev en sjelden reise i Darwins fotspor.

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på hotell i Quito med frokost
 • 3 eller 7 netter på cruiseskipet "Archipell I" med helpensjon
 • 1 natt på hotell i Guayaquil med frokost
 • Heldagsutflukt på Quito (på dag 2)
 • Heldagsutflukt på Guayaquil (på dag 9 eller 13)
 • Fly fra Norge til Quito
 • Fly fra Guayaquil til Norge
 • Alle flyvninger til og fra Galapagosøyene
 • All transport
Galapagosøyene

Sett ut på et cruise blant Galapagos' vakre øyer. Du lander i Ecuadors hovedstad Quito, før du reiser til den fargerike byen Guayaquil og setter seil i cruiseskipet ditt Archipel I. Seil langs øyer hvor røde vulkantopper pryder utsikten, hvor unike planter og dyr lever og hvor azurblått hav, smaragdgrønne laguner og hvit sand garanterer vakre bilder. Beundre blåfotede fugler, besøk en koloni av sjøløver og gå gjennom vakre landskap som kan virke utenomjordiske. Ditt komfortable opphold på et lite cruiseskip gjør reisen komplett.

Dag 1-4: Quito (og eventuelle tilvalg)

Din utrolige reise begynner i Quito. Her blir du hentet på flyplassen og tatt med til hotellet der du skal bo de neste tre nettene. Her kan du hvile ut etter reisen eller begynne å utforske byen, avhengig av flytiden. På dag 2 begynner oppdagelsesferden din. Da står det nemlig en byomvisning på … Les mer

Real Audiencia  eller lignende

Dag 5-7: Galapagosøyene

På dag 5 blir du tatt med til flyplassen. Du fyller ut et registreringskort ved Ingalia-skranken, ved hjelp av en representant, før du går ombord flyet til Seymour Norte. Ved ankomst må du betale en inngangsavgift til parken på 100 USD, og blir deretter med guiden din til båten som venter ved ha… Les mer

Malecon

Dag 8: og 9: Fra Galapagos til Guayaquil

På dag 8 skal du besøke Santa Cruz, der Charles Darwin Research Station venter på deg. Her beundrer du naturens underverker og hvordan øyene holdes intakt. Andre viktige attraksjoner er nasjonalparkens informasjonssenter, Van Staelen utstillingssenter, oppdrettssenteret for unge skilpadder og re… Les mer

Hotel UNIPARK GUAYAQUIL  eller lignende

Dag 1-4: Quito (og eventuelle tilvalg)

Din utrolige reise begynner i Quito. Her blir du hentet på flyplassen og tatt med til hotellet der du skal bo de neste tre nettene. Her kan du hvile ut etter reisen eller begynne å utforske byen, avhengig av flytiden. På dag 2 begynner oppdagelsesferden din. Da står det nemlig en byomvisning på … Les mer

Real Audiencia  eller lignende

Dag 5-11: Galapagosøyene

På dag 5 blir du tatt med til flyplassen. Du fyller ut et registreringskort ved Ingalia-skranken, ved hjelp av guiden din, før du går ombord flyet til Seymour Norte. Ved ankomst må du betale en inngangsavgift til parken på ca. 100 USD, og blir deretter med guiden din til båten som venter ved hav… Les mer

Malecon

Dag 12: og 13: Fra San Cristobal til Guayaquil

Lobos (en del av San Cristobal) er den siste øya på dette cruiset. Også her finner du sjøløver og et stort antall forskjellige fugler. Om morgenen spiser du frokost før du blir tatt med til flyplassen i Seymour Norte med båt (lunsj er ikke inkludert i dag). Her går flyet til Guayaquil. Du vil bl… Les mer

Hotel UNIPARK GUAYAQUIL  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Ikke nevnte måltider
 • Tips for guide eller sjåfør
 • Et Ingala-registrasjonskort ($ 20,- per person)
 • Inngang til Galapagos Park ($ 100,- per person)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne.

Tillegg for enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst -1 fullt betalende personer:
Barn fra 0-11 år gamle: får en rabatt på 10% rabatt På overnattingsstedene

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til den Ecuador. Kontakt den Ecuadors ambassade i Norden for mer informasjon: Fridtjof Nansens Plass 4
0160 Oslo. (+47) 22 00 70 46. ecuador@aseco.no

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Ecuador. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Innelandsflyvninger

De innenlandse flyvningene er elektroniske. Du sjekker inn med passet ditt og har derfor ikke behov for en billett. Du får billettene innen tre uker før avreise.

OBS!

Ingala-registrasjonskortet ditt og tilgang til Galagapos Park betaler du i amerikanske dollar. Vi anbefaler at du tar ut USD i Norge før du reiser, fordi det kan være dyrt å veksle i Ecuador.

Rundreise

Dette er en individuell rundreise. Transporten er delt, akkurat som cruiset. Du reiser med minst 2 og maks 16 personer fra Archipel I.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret