Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Rundreise i Kroatias utsøkte kystperler

 • Rundreise
 • Kroatia
pris fra kr 4 409
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Rundreise langs Kroatias kystperler: 7 netter i Dubrovnik og Split med frokost, transport, reiseguide og fly t/r!

Gjør deg klar til et solrikt og kulturelt eventyr i Kroatias enestående kystbyer Dubrovnik og Split. Her vil du bli møtt av en rekke naturlige skjønnheter mens du reiser langs den varierte kysten sammen med reiseguiden din. Du vil oppleve byens historiske skatter, kulturelle ånd og utsøkte kystnatur. Hvite rullesteinstrender møter det turkise havet, mens søte landsbyer fører tankene dine tilbake til en svunnen tid. Du vil også få mulighet til å delta i spennende utflukter til Montenegro og Mostar i Bosnia-Hercegovina. Se frem til en av Europas herligste rundreiser!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Hotel Lero i Dubrovnik
 • 3 netter på Hotel Katarina i Split
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Dubrovnik fra Olso Gardermoen
 • All transport på reisen, inkludert transport t/r mellom flyplass og hotell
Ytterligere tilvalg
 • Mostar utflukt
 • Split bytur
 • Utflukt til Ston
 • Dagstur til Montenegro
Reiserute

Dag 1 & 2: Adriaterhavets perle - Dubrovnik

På flyplassen i Dubrovnik blir du mottatt av en skandinavisk eller engelsktalende turleder og kort etter vil du bli kjørt til hotellet. I århundrer har vakre Dubrovnik fascinert og inspirert folk fra hele verden - spesielt kunstnere har latt seg inspirere av byens bildeskjønne ansikt. Dubrovnik … Les mer

Хотел LЕRО  eller lignende

Dag 3 - 5: Rikets Juvel - Split

På dag 3 av turen, etter frokost sjekker du ut av hotellet i Dubrovnik og legger ut på en av Europas vakreste kystveier: Magistral. Langs Adriaterhavet passerer du landsbyen Slano, som tidligere var et populært gjemmested for pirater på grunn av sin store, skjulte bukt. Du vil også passere histo… Les mer

Katarina Hotel Split Dugopolje  eller lignende

Dag 6 - 8: Tilbake til Dubrovnik (og valgfri utflukt til Montenegro)

På dag 6 av reisen sjekker du ut av hotellet i Split og kjører tilbake via Bosnia og Neum, og fra Neum til Dubrovnik hvor du vil tilbringe de to siste nettene av reisen. Underveis vil du kunne besøke Stons berømte 7 kilometer lange bymur, samt unne deg litt vinsmaking på Pelješac-halvøya, som er… Les mer

Хотел LЕRО  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Eventuell turistskatt (ca 10 NOK per person per natt som betales på stedet)
 • Alle andre måltider utenom frokost
 • Tips til reiseguiden
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

kr 1 655 per opphold på hotellprisen

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser. Dessuten er pass nødvendig å ta med, når du krysser grensene på denne turen.

Informasjon om gruppereisen

På denne turen reiser du i en gruppe på minimum 40 personer.

Valgfrie utflukter

I bestillingsprosessen vil du få mulighet til å legge til ekstra utflukter.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret