Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Firestjerners voksenhotell ved stranden

 • Solreiser
 • 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Torremolinos
pris fra kr 3 709
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Spansk sol i Torremolinos. Tilbudet inkluderer 5, 7, 10 eller 14 netter på et firestjerners hotell med halvpensjon fly t/r og skyss t/r flyplass.

Noen ganger ønsker man bare å slappe av på en herlig strand og nyte god mat og drikke mens solen bader deg i kjærlighet. Den spanske byen Torremolinos i Costa del Sol er perfekt for akkurat det. Det firestjerners hotellet ligger rett ved stranden med inkludert frokost og middag, så du slipper å tenke på noe annet enn å nyte tilværelsen. Merk at reisen kun er for voksne. Hva venter du på? Vamos a la playa!

Tilbudet inkluderer:
 • 5,7,10 eller 14 netter på Fénix Torremolinos
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Torremolinos (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Velkommen til Torremolinos

På tide å pakke sakene, Torremolinos venter! Denne tidligere fiskelandsbyen ligger 18 kilometer sør for Málaga. Byen har mange egenskaper, men den beste er soleklart den gylne, myke stranden. Hele fire strender befinner seg på byens 7 kilometer lange kystlinje: Playa La Carihuela, Playamar Beach, Playa El Bajondillo og Playa Los Alamos. Hvilken blir din favoritt? Rekker av palmetrær pynter den nydelig strandpromenaden som er full av koselige barer og restauranter. Har du lyst til å tilbringe en dag på hotellet? Svøm i utendørsbassenget eller slapp av på terrassen. Den perfekte pausen fra hverdagen!

Hotel Fénix Torremolinos

 • Hotel
 • Torremolinos, Spania
Fenix Torremolinos Pool

Dette firestjerners hotellet ligger kun 170 meter fra stranden i Torremolinos. Det er kun tillatt for voksne å bo på hotellet, som har spa, boblebad og basseng. I tillegg har du en nydelig utsikt over Middelhavet fra takterrassen. Ta et snack eller cocktail i snackbaren eller spis et bedre måltid på hotellets restaurant.

 • +4
Les mer
Fenix Torremolinos Double Room

Dobbeltrom

Dette 20 kvadratmeter store dobbeltrommet er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger, klimaanlegg, safe, minibar og flatskjerm-TV. Badet kommer med enten dusj eller badekar samt hårføner og toalett.

Torremolinos Tips

 • 18 kilometer fra Torremolinos ligger den spennende byen Málaga. Her får du den perfekte kombinasjonen av strandliv og kulturopplevelser. Spaser i nydelige omgivelser ved Playa la Malagueata samtidig som den lar deg utforske byens historiske kjerne og havn. Ta turen innom de kjente museene Museo Picasso Málaga, Center Pompidou Málaga og Centro de Arte Contemporáneo. En kulturopplevelse uten like!
 • Hvem sa du må til Afrika for å se på krokodiller? I Torremolinos egen krokodillepark kan du se disse mystiske skapningene på nært hold. Det er også mulig å holde baby-krokodiller, så her er det gode fotomuligheter.
 • Lei av å bade på stranden? Lyst på større utfordringer? Tilbring en dag på Aqualand Torremolinos. Få et adrenalinrush uten like på morsomheter som Boomerang, Twister, Crazy Cones og Anaconda.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke til middag
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret