• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Sol og strand på Costa Brava

 • Solreiser
 • 7, 10 eller 14 netter
 • Malgrat de Mar
pris fra kr 3 399
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Bo 7, 10 eller 14 netter på Hotel Rosa Nàutica inkl. halvpensjon, transport t/r mellom flyplass og hotell og fly t/r!

Sommer, sol og bad på Costa Brava! Spanias kyst svikter aldri og tilbyr herlig avslapning langt fra hverdagen. Du bor på det hjemmekoselige kyststedet Malgrat de Mar med en nesten 5 kilometer lang sandstrand og nyter du et utendørs svømmebasseng og halvpensjon på ditt hotell. Bli kjent med den katalanske kulturen, den gode maten og den historiske bykjernen - krydret med utallige soltimer på stranden!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Hotel Rosa Nàutica i Malgrat de Mar
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Shuttletransport t/r mellom flyplass og hotell
Malgrat de Mar på Costa Brava

Spanias solfylte kyst Costa Brava er hjem til mange små, koselige byer langs den vakre Middelhavskysten. Du kommer til å tilbringe din ferie i Malgrat de Mar, mellom Santa Susanna og Blanes, som byr på en rolig og stemningsfull atmosfære med det gnistrende havet som nærmeste nabo. Områdets vakre natur lokker til lange gåturer og er til og med kjent for sine fine golfbaner.

Malgrat de Mar passer utmerket for familier og par som er ute etter en bekymringsløs og koselig ferie med mye avslapping og strand. Den historiske bykjernen er også verdt et besøk og den som er ute etter flere kulturopplevelser kan dra på en dagsutflukt til nærliggende Barcelona.

Gjennomsnittlige temperaturer i Malgrat de Mar:

April 17 °C
Mai 21 °C
Juni 25,5 °C
Juli-august 28 °C
September 25 °C
Oktober 13 °C

Rosa Nautica Malgrat

60 Vurderinger
 • Hotel
 • Malgrat de Mar, Spania
pool

Rosa Nautica ligger på det hjemmekoselige kyststedet Malgrat de Mar rett ved sandstranden, ca 1km fa bykjernen og passer like godt for både par og familier. Her slapper du av i det utendørs svømmebassenget og solstolene og nyter hver dag lekre middelhavsretter i hotellets bufférestaurant. Om kveldene organiseres det underholdning og for barn finnes du også et utendørs svømmebasseng samt barneklubb.

 • +5
Les mer
room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene er utrustet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, egen balkong, TV, telefon, skrivebord, aircondition, minibar samt eget bad.

Tips for din reise

 • Slå deg ned på Malgrat de Mars fine og nesten 5km lange sandstrand som du finner rett ved hotellet ditt! Nyt sol, bad og avkoblende stunder hver dag. For en utsikt over Malgrat de Mar kan du vandre opptil Parc del Castell med vakker utsikt over den gamle bykjernen
 • Reiser du med barn? Dra på en rolig dagsutflukt til Marineland Catalunya, ca 3 km fra hotellet, med ulike vannrutsjebaner, barnebasseng med lekeplass og et dolfinarium
 • Vil du dra på en kulturell utflukt i nærheten? Besøk den nærliggende kystbyen Blanes og den vakre botaniske hagen Jardí Botànic Marimurta, ca 9km fra hotellet, og de inntilliggende vakre klippene ved Cala Forcanera
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Minst 2 og maks 4 personer per rom.

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for et dobbeltrom samt et tillegg for enkeltreisende.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-12 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt

Internett

Gratis WiFi av enkel kvalitet er tilgjengelig i fellesrom. Ønsker du høyhastighetsinternett, kan dette kjøpes mot en avgift.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Rosa Nautica ligger på kyststedet Malgrat de Mar. Transport er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret