Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert
 • Aktivitet inkludert
 • Reiseguide inkludert

Rundreise i Game of Thrones-universet

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Storbritannia, Irland
pris fra kr 6 279
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

En ukes rundreise i TV-seriens nydelige landskap i Nord-Irland med leiebil. Nyt frokost hver dag, leiebil, guidet tour og fly t/r.

Obs! Dette tilbudet inneholder spoilere!

Kampen om jerntronen er i gang! Gå i fotsporene til Stark-familien, Targaryen og mange flere fra George R.R. Martins livlige verden. Rundreisen tar deg med til Nord-Irland, hvor du finner de mest ikoniske og nydelige scenene fra Game of Thrones-serien. Se den kongelige veien Arya Stark reiste i andre sesong, utforsk Jernøyene og beundre det myteomspunnede fjellet Binevenagh, hvor Drogon omringet Dothrakiene. Etter denne unike reisen vil du ha en sterkere tilknytning til karakterene og stedene i serien. I tillegg blir du bedre kjent med Nord-Irland. Er du klar? De sju kongerikene venter på deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Corr's Corner ved Belfast (eller lignende)
 • 2 netter på Waterfoot Hotel i Derry (eller lignende)
 • 2 netter på Cornerville i Dublin (eller lignende)
 • Frokost hver morgen
 • Game of Thrones-tour fra Belfast
 • Leiebil under hele oppholdet. Full forsikring og ubegrenset kjørelengde.
 • WiFi på alle hotellene
 • Parkering på alle hotellene
 • Fly t/r Dublin (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Reiserute

Natt 1 - 3: På vei til Belfast

Etter å ha landet i Dublin, kan du kjøre til Belfast med leiebilen. Hotellet ligger 20 kilometer unna byen, perfekt for en avslappende start på rundreisen. Ta en svipptur innom Strangford, bedre kjent som Winterfell, og gå i Stark familiens fotspor. Høres det ikke spennende ut å besøke hjemmet t… Les mer

Corr's Corner Hotel  eller lignende

Natt 4 & 5: Derry

I Nord-Irlands nest største by, Derry, kan du utforske fjellet Binevenagh, i området kjent som Dothraki-sjøen i serien. Det var også her dragen Drogon landet i den femte sesongen, da han reddet Daenerys Targaryen fra arenaen Meeren fra sønnene til Harpy. Downhill Strand i Derry, er ikke bare en … Les mer

The Waterfoot Hotel  eller lignende

Natt 6 & 7: Dublin

Rundreisens siste to netter tar deg tilbake til Irlands hovedstad. Et av byens mest kjente attraksjoner er Marble Arch Caves, med sine fascinerende, naturlige underverden med elver, fossefall og smale passasjer. La deg bli sjarmert av irsk musikk mens du nyter en forfriskende Guinness i en av by… Les mer

83 Offington Avenue  eller lignende
Game of Thrones-tour i Belfast

På denne guidede Game of Thrones-turen får du muligheten til å utforske seriens velkjente scener. Guidene sitter på store mengder innsideinformasjon, som garanterer spenning og moro. En av dem har til og med vært med i serien! Nedenfor følger noen av turens mange høydepunkter:

 • Carnlough: Ved Carnloughs havn, også kjent som Braavos, kan du blant annet se hvor Arya ble skadet i vannet etter kampen mot Waif. Valar Morghulis! Valar dohaeris! Deretter går turen til grottene hvor Melisandre fødte den såkalte Skyggemorderen, som drepte Renly Baratheon.
 • Ballycastle: Lunsj nytes på hjemstedet til skuespillerne Conleth Hill og Michelle Fairley, bedre kjent som Varys og Catelyn Stark. Dersom du ikke har med medbrakt lunsj, kan du kjøpe varme eller kalde retter her.
 • Renly Baratheons leir, broen Carrick-a-Rede og Lordsport: Turen fortsetter til Renly Baratheons leir. De mest dedikerte tilhengerne av serien vil minnes scenen hvor Baratheons yngste sønn ble drept av Skyggemorderen, foran øynene til Brienne og Catelyn.
 • Carrick-a-Rede-øyen er en ubebodd øy lenket til fastlandet med hengebro. Tør du krysse broen med scenen fra sesong 6, hvor Balon Graudreud møter broren Euron, ferskt i minnet?
 • Neste stopp er Lordsport, en havneby ved øyen Peik på Jernøyene, hvor Theon Graufreud kommer tilbake til sin egen familie og svikter Stark-familien.
 • Giant’s Causeway (ikke inkludert - må bestilles separat): Denne dammen på UNESCOs verdensarvliste er et must når du er på reise i Nord-Irland. Her har du halvannen time til å beundre de 40 000 saltsøylene på Antrim-kysten.
 • Slottet Dunluce: På tide med et fotostopp ved Dunclace-slottet. Du kjenner sikkert igjen ruinene -De ble brukt som utsiden av huset til Graufreud i Game of Thrones.
 • Dark Hedges: Turens siste stopp er Den kongelige veien. I tillegg til å være et av de mest fotograferte områdene i nordlige Irland, er det den mest sentrale veien i Westeris sju kongeriker. Arya Stark, utkledd som en gutt, og Gendry tilbrakte tid her før de forlot King’s Landing.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 personer i et Dobbeltrom
Min 2 personer og maks 2 personer i et Dobbeltrom enkeltsenger
Maks 1 person i et Enkeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

OBS!

Adressen til Game of Thrones Tour vil endres fra 5. juni og til: Irish Tour Billetter, 10 Great Victoria St, Belfast BT2 7BA

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret