• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert
 • Aktivitet inkludert

Rundreise i Game of Thrones-universet

Rundreise 7 netter Storbritannia, Irland

per person fra kr 6 039
basert på 2 personer

En ukes rundreise i TV-seriens nydelige landskap i Nord-Irland med leiebil. Nyt frokost hver dag, leiebil, guidet tour og fly t/r.

Obs! Dette tilbudet inneholder spoilere!

Kampen om jerntronen er i gang! Gå i fotsporene til Stark-familien, Targaryen og mange flere fra George R.R. Martins livlige verden. Rundreisen tar deg med til Nord-Irland, hvor du finner de mest ikoniske og nydelige scenene fra Game of Thrones-serien. Se den kongelige veien Arya Stark reiste i andre sesong, utforsk Jernøyene og beundre det myteomspunnede fjellet Binevenagh, hvor Drogon omringet Dothrakiene. Etter denne unike reisen vil du ha en sterkere tilknytning til karakterene og stedene i serien. I tillegg blir du bedre kjent med Nord-Irland. Er du klar? De sju kongerikene venter på deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Corr's Corner ved Belfast (eller lignende)
 • 2 netter på Waterfoot Hotel i Derry (eller lignende)
 • 2 netter på Cornerville i Dublin (eller lignende)
 • Frokost hver morgen
 • Game of Thrones-tour fra Belfast
 • Leiebil under hele oppholdet. Full forsikring og ubegrenset kjørelengde.
 • WiFi på alle hotellene
 • Parkering på alle hotellene
 • Fly t/r Dublin (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 1. Natt 1 - 3: På vei til Belfast

  Etter å ha landet i Dublin, kan du kjøre til Belfast med leiebilen. Hotellet ligger 20 kilometer unna byen, perfekt for en avslappende start på rundreisen. Ta en svipptur innom Strangford, bedre kjent som Winterfell, og gå i Stark familiens fotspor. Høres det ikke spennende ut å besøke hjemmet til selveste Nordens konge? Kanskje du treffer på Arya Stark? Det eneste spørsmålet er hvorvidt du gjenkjenner dem utkledd som en mann uten fjes. You know nothing!

  Vel fremme i Belfast kan du dykke i den mørke verden av Game of Thrones-landskap: Besøk Jernøyene og Giant’s Causeway-naturreservat, som kan skryte på seg et unikt kystlandskap og plass på UNESCOs liste over verdensarvsteder. Selv om TV-serien er innspilt over hele Europa, finner du flere av de mest ikoniske scenene i Nord-Irlands hovedstad. Det er ikke bare Game of Thrones som har satt stedet på kartet, selveste Titanic ble bygget ved havnen. Det nydelige Titanic-monumentet utenfor rådhuset fascinerer fra både inn- og utsiden. CS Lewis Square er også verdt et besøk. Et nydelig lite område navngitt etter forfatteren av Narnia.

  Corr's Corner Hotel -> The Waterfoot Hotel 107.8 km

  Corr's Corner - restaurant

  Corr's Corner Hoteleller lignende

  Hotel Newtownabbey, Storbritannia

  Corr's Corner Hotel er ideelt for et svipptur innom Belfast. På bare 20 minutter er du midt i byen. Benytt deg av hotellets bar og grill etter en dag full av aktiviteter. Hotellrommene er utstyrt med TV, WiFi, telefon samt redskaper til å lage te og kaffe. Du har også privat bad med dusj, toalett og hårføner.

  • +5
  Les mer
 2. Natt 4 & 5: Derry

  I Nord-Irlands nest største by, Derry, kan du utforske fjellet Binevenagh, i området kjent som Dothraki-sjøen i serien. Det var også her dragen Drogon landet i den femte sesongen, da han reddet Daenerys Targaryen fra arenaen Meeren fra sønnene til Harpy. Downhill Strand i Derry, er ikke bare en del av denne vakre syv mil lange sandstranden, men også stedet hvor Melisandre, med tillatelse av Stannis Baratheon, brant Westeros syv guder som et offer til Lord of Light. I syvende sesong blir stranden brukt som Dragonstein-stranden, hvor Daenerys Targaryen stiller spørsmålet: Skal vi starte?, til sine allierte.

  The Waterfoot Hotel -> 83 Offington Avenue 239.9 km

  bedroom

  Waterfoot Hoteleller lignende

  Hotel Londonderry, Storbritannia

  Dette stilrene hotellet er bare en fem minutters kjøretur, eller 40 minutters gåtur, unna byen Derry. Gjester kan nyte middag eller en kveldsdrink i hotellets restaurant. Rommene har TV, telefon, safe, strykejern samt redskaper til å lage kaffe og te. Rommenes private bad har dusj, toalett og hårføner.

  • +2
  Les mer
 3. Natt 6 & 7: Dublin

  Rundreisens siste to netter tar deg tilbake til Irlands hovedstad. Et av byens mest kjente attraksjoner er Marble Arch Caves, med sine fascinerende, naturlige underverden med elver, fossefall og smale passasjer. La deg bli sjarmert av irsk musikk mens du nyter en forfriskende Guinness i en av byens mange barer. Opplev mottoet fra Game of Thrones: I drink and I know things. Ta også en spasertur rundt Trinity College eller besøk Molly Malone-statuen. Hvem vet, kanskje du til og med finner en skatt ved regnbuens ende!

  83 Offington Avenue -> Dublin Airport 14.3 km

  sitting room

  Cornerville B&Beller lignende

  Hotel Dublin, Irland

  Dette lyse og moderne hotellet ligger ved hav-nære bydelen Sutton. Nydelig frokost gir deg en god start på dagen, og de koselige rommene kommer med TV samt bad med dusj, toalett og hårføner.

  Les mer
Game of Thrones-tour i Belfast

På denne guidede Game of Thrones-turen får du muligheten til å utforske seriens velkjente scener. Guidene sitter på store mengder innsideinformasjon, som garanterer spenning og moro. En av dem har til og med vært med i serien! Nedenfor følger noen av turens mange høydepunkter:

 • Carnlough: Ved Carnloughs havn, også kjent som Braavos, kan du blant annet se hvor Arya ble skadet i vannet etter kampen mot Waif. Valar Morghulis! Valar dohaeris! Deretter går turen til grottene hvor Melisandre fødte den såkalte Skyggemorderen, som drepte Renly Baratheon.
 • Ballycastle: Lunsj nytes på hjemstedet til skuespillerne Conleth Hill og Michelle Fairley, bedre kjent som Varys og Catelyn Stark. Dersom du ikke har med medbrakt lunsj, kan du kjøpe varme eller kalde retter her.
 • Renly Baratheons leir, broen Carrick-a-Rede og Lordsport: Turen fortsetter til Renly Baratheons leir. De mest dedikerte tilhengerne av serien vil minnes scenen hvor Baratheons yngste sønn ble drept av Skyggemorderen, foran øynene til Brienne og Catelyn.
 • Carrick-a-Rede-øyen er en ubebodd øy lenket til fastlandet med hengebro. Tør du krysse broen med scenen fra sesong 6, hvor Balon Graudreud møter broren Euron, ferskt i minnet?
 • Neste stopp er Lordsport, en havneby ved øyen Peik på Jernøyene, hvor Theon Graufreud kommer tilbake til sin egen familie og svikter Stark-familien.
 • Giant’s Causeway (ikke inkludert - må bestilles separat): Denne dammen på UNESCOs verdensarvliste er et must når du er på reise i Nord-Irland. Her har du halvannen time til å beundre de 40 000 saltsøylene på Antrim-kysten.
 • Slottet Dunluce: På tide med et fotostopp ved Dunclace-slottet. Du kjenner sikkert igjen ruinene -De ble brukt som utsiden av huset til Graufreud i Game of Thrones.
 • Dark Hedges: Turens siste stopp er Den kongelige veien. I tillegg til å være et av de mest fotograferte områdene i nordlige Irland, er det den mest sentrale veien i Westeris sju kongeriker. Arya Stark, utkledd som en gutt, og Gendry tilbrakte tid her før de forlot King’s Landing.

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Ford Fiesta, VW Polo 2dr eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 personer i et Dobbeltrom
Min 2 personer og maks 2 personer i et Dobbeltrom enkeltsenger
Maks 1 person i et Enkeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.