Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Strandidyll med all-inclusive i Nessebar

 • Solreiser
 • Nesebâr
pris fra kr 4 359
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

La sommeren starte! Bo 7 eller 14 netter på Hotel Festa Panorama**** i Nessebar med luksuriøst hotell og all-inclusive og fly t/r.

Gled deg til årets solferie i Bulgarias vakre Nessebar! Her venter fortryllende strender, en idyllisk gamleby, og livlige og lune sommerkvelder. Du nyter et opphold med all-inclusive på et flott 4-stjerners hotell, som er perfekt for den ultimate avkoblingen du fortjener!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Festa Panorama Hotel
 • Fly t/r Burgas (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All-inclusive
 • Transport mellom flyplass og hotell
Nessebar

Nessebar er en liten solperle som ligger rett ved Svartehavet. Perfekt for deg som liker å slappe av, spise god mat og nyte en velfortjent ferie! På denne reisen møter du blant annet glitrende strender og koselige markeder og en vakker, historisk gamleby som har vært listet på UNESCOs verdensarvliste siden 1983. Nessebar vil overraske deg på den beste måten!

Festa Panorama Hotel

 • Hotel
 • Nesebâr, Bulgaria
pool

4-stjerners luksushotellet Hotel Festa Panorama er den perfekte settingen for en avslappet ferie i solen. Det nylig renoverte hotellet ligger bare 150 meter fra stranden. Nessebar sentrum ligger 50 meter unna og den sjarmerende gamlebyen ligger også innen gangavstand. Hotellet har flere barer og restauranter, en nattklubb og et svømmebasseng. I tillegg kan du bruke tiden til å spille spill, delta i vannaerobics, bruke treningsstudioet, dra til biblioteket og lese eller gå til hotellets frisør (mot en avgift). Barna har sitt eget svømmebasseng, mini-disko, lekeplass og organiserte programmer.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Les mer

Dobbeltrom med parkutsikt

3 personer | Rom

Alle rom har en balkong hvor du kan nyte utsikt over en rolig park. Rommene er utstyrt med aircondition, minibar og TV med satelittkanaler. Badet er utstyrt med badekar eller dusj og hårføner.

room

Dobbeltrom med havutsikt

3 personer | Rom

Alle rom har en balkong hvor du kan nyte en spektakulær utsikt over Sunny Beach bay. Rommene er utstyrt med klimaanlegg, minibar og TV med satelittkanaler. Badet er utstyrt med badekar eller dusj og hårføner.

TravelBird Tips!

 • Du som elsker sol og strand har kommet til riktig sted! På fastlandet - som er den siden hotellet ligger på - finner du byens to største strender. Vil du heller snorkle, bør du dra til strendene rundt Nessebars gamle bydel, og for deg som tar med hele familien anbefales badelandet Aqua Paradise.
 • I tillegg bor du en kort vei fra ikoniske Sunny Beach, den populære stranden i Bulgaria. Her finner du et livlig natteliv, og et mangfold av restauranter.
 • Church of Christ Pantocrator - denne vakre kirken fra middelalderen forteller en spennende historie om byens etablering.
All inclusive

På denne ferien inngår det et all-inclusive opphold og du kan nyte både spennende bulgarske spesialiteter og smakfulle internasjonale retter:

Frokostbuffé fra 7:30 til 10:00
Lunsjbuffet fra 12:30 til 14:30
Middagsbuffé fra 18:0 til 21:00
Drikke: lokalt øl og vin, lokale brus og varme drikker
Lokale alkoholholdige og alkoholfrie drikker, cocktailer, kaffe og te i lobbybaren fra 10:00 til 23:00 og 10:00 til 21:00 i bassengbaren
Snacks i lobbybaren fra 10:00 til 11:00 og 16:00:17.00
Snacks som pizza, hamburgere, og iskrem i bassengbaren fra 11:00-17:00
Lokale alkoholholdige og alkoholfrie drikker, daglig cocktail av kaffe og nattklubb fra 20:00 til 23:00

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opp til 12 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år får 30% rabatt på hotellet og betaler full pris på
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Det 4-stjerners luksushotellet Festa Panorama Hotel gir den perfekte settingen for en avslappende ferie i solen. Det nylig renoverte hotellet ligger bare 150 meter fra stranden. Nessebar sentrum ligger kun 50 meter unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret