Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Forelsk deg i eksotiske Istanbul

 • Storbyferie
 • Istanbul
pris fra kr 1 989
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg et eventyr med 3 netter på Byzantium Hotel. Frokost hver morgen og fly t/r er inkludert!

Istanbul er et av verdens mest fargerike steder, og den magiske byen der øst og vest smelter sammen. Bli med på en reise i tid, og la deg imponere av eventyrlige palasser som sprer seg rundt vakre moskeer. Byens sjarmerende og travle gater består av en blanding av østlige og vestlige innflytelser, fascinerende markeder, herlige krydderdufter og gjestfrie mennesker. Istanbul er en by som vil vinne ditt hjerte!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på The Byzantium Hotel
 • Frokost hvert morgen
 • Fly t/r fra Oslo Gardermoen til Istanbul
 • 15% rabatt i hotellets spa og restaurant
Istanbul

Forførende Istanbul er knutepunktet mellom to verdensdeler. En smeltedigel av kulturer, modernitet og gamle tradisjoner møtes - en metropol som må oppleves. Mens noen historiske byer er summen av deres monumenter, er Istanbul enda mer. Lokalbefolkningens kjærlighet til livet og generøse ånd komplimenterer byens livlige atmosfære. Overalt i byens sjarmerende gater kan du føle varmen av det gjestfrie, inkluderende og levende felleskapet som Istanbul presenterer.

The Byzantium Hotel

 • Hotel
 • Istanbul, Tyrkia
Byzantium Hotel - Lobby

Dette hotellet har en fantastisk beliggenhet sentralt i Istanbul. Her kan du starte dagen med en spasertur rundt Hagia Sophia eller den blå moskeen, begge av byens største høydepunkter ligger bare 400 meter fra hotellet. Enda en fordel er hotellets koselige restaurant med takterrasse og utsikt over byen og Marmarahavet. Mot en ekstra avgift kan du benytte hotellets spa.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer
Byzantium Hotel - Twin Room

Dobbeltrom med fly fra Oslo

2 personer | Rom

De avslappede rommene tilbyr kostnadsfri Wi-Fi, satellitt-TV og skrivebord. Alle rom er utstyrt med dobbeltseng eller to enkle senger, og eget bad ned dusj eller badekar.

TravelBird Tips!

Det du Ikke kan gå glipp av når du er i Istanbul er selvfølgelig klassikerne den blå moskeen, Grand Bazaar, og Galata Tower, men sørg også få med deg noen av de litt mer skjulte perlene:

 • Hvis du krysser Galata-broen fra Sultanahmet, befinner du deg selv i Beyoğlu: den europeiske delen av Istanbul. Dette området er faktisk en samling av nabolag, og den mest livlige en av dem er Cihangir. Her venter koselige fortauskafeer og kremfargede bygninger med smijerns balkonger, vintage- og antikvitetsbutikker og en eklektisk gjeng med beboere. Denne delen av Istanbul minner faktisk om Paris, men på en svært fascinerende måte.
 • På Bosporus-strendene finner du Istanbul Modern som ligger skjult bort fra resten av byen. Istanbul Modern har en fantastisk samling av moderne kunst fra begynnelsen av forrige århundre til i dag. Malerier og skulpturer, men også installasjoner og moderne medier. Prikken over i-en er utsikten fra terrassen til restauranten hvor du har den beste utsikten over Bosporos, Topkapi-palasset, Blå moskeen og Haia Sophia. Helt uvurderlig!
 • Oppdag Ortaköy - På dagtid er Istanbul-området Ortaköys sjarmerende og søtt. Brosteinene skinner i solen, butikkene selger sine vakre håndlagde gjenstander og beboere spiser kumpiren deres (bakt poteter med velsmakende fylling), Når solen går ned, er Ortaköy stedet å være hvis du har lyst på en god fest.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

OBS! Flytider ved bestilling

Det er vår partner som arrangerer flybilletter, du vil derfor få de eksakte flytidene sammen med reisedokumentene dine, minst 5 dager før avreise.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 17 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Tyrkia. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Tyrkia. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://oslo.emb.mfa.gov.tr/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Tyrkia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flight times

Please note that flights may be subject to change, delay or postponement by the provider and that flight times are provisional. Don't forget to check the actual flight times before departure on the website of the airline or the airport to avoid inconvenient surprises.

Travel documents

You will receive your travel documents 5 days prior to departure at the latest

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret