• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Velvære på harmoniske Malta

 • Solreiser
 • 5, 6, 7, 10, 11 eller 14 netter
 • Saint Paul's Bay
pris fra kr 5 949
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Allerede bestilt 6 ganger

Nyt Maltas sol: bo 5 til 14 netter på et 4-stjerners hotell med all-inclusive, transport og fly t/r.

Velkommen til den historiske øya Malta! Her er det mange severdigheter, herlige strender og klarblått hav som gir deg en følelse av å være på en tropisk øy. Middelhavsøya ligger mellom Sicilia og Tunisia og tilbyr en bekymringsfri tilværelse og en befolkning som er kjent for sin vennlighet og gjestfrihet. Avkoblende dager ved stranden og svalende bad i turkisblått vann, det er sånn en ferie skal tilbringes!

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7, 10 eller 14 netter på Seashells Resort ved Suncrest **** (antall netter i kalenderen avhenger av varierende flytider, antallet netter på hotellet forblir 5, 7, 10 eller 14)
 • All-inclusive
 • Fly t/r Malta (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Shuttletransport t/r mellom flyplassen og hotellet
Malta

Malta er virkelig en øy der man kan finne det meste for å få en vidunderlig ferie. Med sin enastående utsikt og vakre natur blir man aldri lei av denne utsikten. De små byene rundt om har koselige havner omgitt av klippestrend og turkisblått hav. Med øyas lange historie bak seg er det utrolig mye å se og gjøre. Det behagelige middelhavsklimaet byr inn til å nyte forskjellige utflukter på i tillegg til sol og avslapning.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Seashells at Suncrest Malta

57 Vurderinger
 • Hotel
 • Saint Paul's Bay, Malta
Pool

4-stjerners Resort Seashells at Suncrest ligger rett ved den vakre Middelhavskysten på Malta! Hotellet er nyrenovert og innredet med moderne middelhavsdetaljer. Hotellet har 7 ulike restauranter der du kan nyte dine middager under hele oppholdet. Det finnes også et bassengområde som har et 42 meter langt basseng og et bassengdekk med solstoler, parasoller, en snackbar, to barnebasseng og et innendørs basseng. Du kan også velge å være aktiv på hotellets treningssenter eller koble av i velværeområdet.

 • +2
Les mer
Bedroom seaview

Standard dobbeltrom med havutsikt og balkong

3 personer | Rom

Dette rommet har utsikt mot havet og en balkong.
Rommet har en flatskjerm-TV med internasjonale kanaler, en telefon, te- og kaffefasiliteter og en safe. Det er et privat bad med dusj eller badekar samt hårføner. Rommet er også utrustet med aircondition.

non balcony economy room 2

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Dette dobbeltrommet har en flatskjerm-TV med internasjonale kanaler, en telefon, te- og kaffefasiliteter og en safe. Det er et privat bad med dusj eller badekar samt hårføner. Rommet er også utrustet med aircondition.

bedroom

Standard dobbeltrom med balkong

3 personer | Rom

Dette dobbeltrommet har en balkong med utsikt over Qawra City.
Rommet har en flatskjerm-TV med internasjonale kanaler, en telefon, te- og kaffefasiliteter og en safe. Det er et privat bad med dusj eller badekar samt hårføner. Rommet er også utrustet med aircondition.

non balcony economy room 1

Dobbeltrom med delvis havutsikt og balkong

3 personer | Rom

Dette rommet har en delvis utsikt mot havet og en balkong.
Rommet har en flatskjerm-TV med internasjonale kanaler, en telefon, te- og kaffefasiliteter og en safe. Det er et privat bad med dusj eller badekar samt hårføner. Rommet er også utrustet med aircondition.

TravelBirds tips!
 • "The Blue Lagoon" er en av Maltas fineste badesteder med sitt krystallklare, turkise vann og vakre klipper. Den blå lagunen ligger ved en av Maltas minste øyer, Comino, som besøkes av flere tusen soldyrkere hvert år.
 • "Den stille byen": Mdina er Maltas middelalderske hovedstad. Denne byen er påvirket av den arabiske kulturen og var Maltas første hovedstad. På de smale gatene med gul standsten er det som om du har reist tilbake i tid.
 • Popeye Village: Her ble musikalkomedien Skipper'n med Robin Williams, regissert av Robert Altman 1980. Beliggenheten for filmen er idag en populær turistattraksjon som kallas Popeye Village.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca 5 kr per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 07:00 - 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Standard dobbeltrom med balkong
Maks 3 personer i et Standard dobbeltrom med havutsikt og balkong
Maks 3 personer i et Dobbeltrom med delvis havutsikt og balkong
Min 2 personer og maks 2 personer i et Standard dobbeltrom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 2 587 - kr 4 867 på hotellprisen

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret