• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Livlige Albufeira og sjarmerende Tavira

Solreiser 7, 10 eller 14 netter Portugal

Nyhet
per person fra kr 5 909
basert på 2 personer

Klippelandskap og solfylte fiskerlandsbyer i Algarve inkl. 7, 10 eller 14 netter i to 4*-hoteller, frokost, leiebil og fly t/r.

Gjør deg klar for en fantastisk tur til den sørligste delen av Portugal: Algarve! Du besøker ikke bare én, men to sjarmerende kystbyer, mens du bor i komfortable firestjerners hoteller. Spre håndkleet ditt på stranden i Albufeira, besøk det livlige sentrum og sett deg ned på en av de koselige terrassene. Med leiebil fortsetter du til den sjarmerende kystbyen Tavira, et av de vakreste stedene i Algarve. Her finner du en rekke arkitektoniske herligheter og nydelige turer i naturreservatet. De portugisiske delikatessene og deilig solskinn gjør denne ferien komplett!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5 eller 7 netter i Victoria Sport & Beach Hotel**** i Albufeira
 • 3, 5 eller 7 netter i Hotel Vila Galé Albacora**** i Tavira
 • Frokost hver morgen
 • Bruk av WiFi
 • Parkering ved hotellene
 • Leiebil
 • Fly t/r Faro (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 1. Dag 1 - 4: Albufeira

  Ved ankomst til flyplassen i Faro henter du leiebilen for å komme deg til den første destinasjonen: Albufeira. Albufeira er en fiskerlandsby med maurisk opprinnelse, som har blitt et populært feriemål. Byen har en vakker sandstrand, et attraktivt gammelt sentrum og en ny del. I den gamle bykjernen går du forbi noen pittoreske kirker, som Igreja da Misericórdia fra 1500-tallet, og du passerer små strender med fargerike fiskebåter. Praia da Oura er kjent som det nye distriktet Albufeira. Her finner du et livlig natteliv i 'The Strip'-distriktet, eller nyter det hetiske sentraltorget. Du bor ca. 9 kilometer fra sentrum av denne byen, innen gangavstand fra den berømte Falesia-stranden. På denne stranden kan du slappe av, så ta med deg en god bok og la ferien begynne!

  Fra Albufeira kan du ta turer til Carvoeiro, en koselig landsby med flere bukter, koselige strender og vakre fjellformasjoner, og Portimão, som etter Faro er den andre byen i Algarve og er kjent for sitt omfattende utvalg av butikker og sjømatrestauranter.

  Hvis du bestiller turen med 7 netter, blir du her i 4 netter. Bestiller du turen med 10 netter? Da blir du her i 5 netter, og hvis du bestiller turen med 14 netter, blir du her i 7 netter.

  Faro Airport -> Victoria Sport & Beach 35.2 km

  pool

  Victoria Beach e Sport Hotel

  Hotel Olhos de Água, Portugal

  Dette 4-stjerners hotellet ligger 9 kilometer fra Albufeira og 800 meter fra stranden. Det har et utendørs svømmebasseng (åpent i sommermånedene, avhengig av værforhold), boblebad, en hage og en terrasse. Ved baren kan du nyte en avkjølende drikke og i restauranten kan du spise middag. I omgivelsene finner du også noen barer og restauranter.

  • +8
  Les mer
 2. Dag 5 - 8: Tavira

  Med sin beliggenhet på elven Gilão og velsignet med smale gater med hvite hus og vakre kirker, er Tavira et av de vakreste stedene i Algarve. Denne sjarmerende og tradisjonelle byen er hjemmet til mange historiske mesterverk, så du ikke vil kjede deg de neste dagene! Besøk ruinene av slottet på bakketoppen, den gamle romerske broen og de gotiske og renessanse kirkene. Vandre gjennom et virvar av brosteinsgater, som ender opp i spesielle hager og skyggefulle torg. Se båtene i fiskehavnen flyte forbi deg og kjøp noen lokale suvenirer. På nærliggende Praia dos Tesos ruller du håndkleet ut og kan nyte solen helt.

  Rundt 27,5 kilometer fra hotellet ligger naturparken Ria Formosa, som har 18000 hektar land, og hvor du finner sump, øyer, sanddyner, saltpanner, ferskvannslaguner, jordbruksarealer og skoger, med et imponerende utvalg av planter og dyrearter. Den nærliggende Ilha de Tavira tilbyr kilometer på kilometer med sandstrand, hvor du kan slappe helt av. Fra Tavira kan du også besøke Monte Gordo, som ligger i et vakkert skogkledd område. Badebyen har en sandstrand på ikke mindre enn 15 kilometer. Gå langs boulevarden, se de historiske bygningene og sett deg på en av kaféene i sentrum.

  Hvis du bestiller turen med 7 netter, blir du her i 3 netter. Bestiller du turen med 10 netter? Da blir du her i 5 netter, og hvis du bestiller turen med 14 netter, blir du her i 7 netter. Du leverer leiebilen på flyplassen i Faro på dag 8, 11 eller 15.

  Victoria Sport & Beach -> Hotel Vila Galé Albacora 62.5 km

  exterior

  Hotel Vila Galé Albacora

  Hotel Tavira, Portugal

  Hotel Vila Galé Albacora ligger ca 3,5 km fra Tavira sentrum og nær naturparken Ria Formosa. Om du tar en ferge kommer du til å være på den gylne stranden Praia da Ilha de Tavira. Hotellet har 2 barer og 2 restauranter der du kan smake avkjølende drinker og nyfanget fisk. Det finnes også et spaområde med innendørs svømmebasseng, badstue og tyrkisk bad der du kan koble av og lade batteriene. Ved utendørs bassenget og i den vakre hagen kan du nyte de vidunderlige temperaturene og det strålende solskinnet.

  • +8
  Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, Renault Clio eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 16:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 03:00 - 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 11 år.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Ytterligere leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.