Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Livlige Albufeira og sjarmerende Tavira

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Portugal
pris fra kr 7 749
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Klippelandskap og solfylte fiskerlandsbyer i Algarve inkl. 7, 10 eller 14 netter i to 4*-hoteller, frokost, leiebil og fly t/r.

Gjør deg klar for en fantastisk tur til den sørligste delen av Portugal: Algarve! Du besøker ikke bare én, men to sjarmerende kystbyer, mens du bor i komfortable firestjerners hoteller. Spre håndkleet ditt på stranden i Albufeira, besøk det livlige sentrum og sett deg ned på en av de koselige terrassene. Med leiebil fortsetter du til den sjarmerende kystbyen Tavira, et av de vakreste stedene i Algarve. Her finner du en rekke arkitektoniske herligheter og nydelige turer i naturreservatet. De portugisiske delikatessene og deilig solskinn gjør denne ferien komplett!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5 eller 7 netter i Victoria Sport & Beach Hotel**** i Albufeira
 • 3, 5 eller 7 netter i Hotel Vila Galé Albacora**** i Tavira
 • Frokost hver morgen
 • Bruk av WiFi
 • Parkering ved hotellene
 • Leiebil
 • Fly t/r Faro (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Reiserute

Dag 1 - 4: Albufeira

Ved ankomst til flyplassen i Faro henter du leiebilen for å komme deg til den første destinasjonen: Albufeira. Albufeira er en fiskerlandsby med maurisk opprinnelse, som har blitt et populært feriemål. Byen har en vakker sandstrand, et attraktivt gammelt sentrum og en ny del. I den gamle bykjern… Les mer

Victoria Sport & Beach

Dag 5 - 8: Tavira

Med sin beliggenhet på elven Gilão og velsignet med smale gater med hvite hus og vakre kirker, er Tavira et av de vakreste stedene i Algarve. Denne sjarmerende og tradisjonelle byen er hjemmet til mange historiske mesterverk, så du ikke vil kjede deg de neste dagene! Besøk ruinene av slottet på … Les mer

Hotel Vila Galé Albacora
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 03:00 - 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 11 år.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Ytterligere leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret