• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Solferie i Algarve

Solreiser 5, 7, 10 eller 14 netter Quarteira

Nyhet
per person fra kr 3 609
basert på 2 personer

Legg solferien til Algarve med 5, 7, 10 eller 14 netter på Dom Jose Beach Hotel direkte ved stranden. Inkl. frokost, transport og fly t/r!

Bli med til Portugals solkyst, Algarve ønsker deg velkommen til et sommerparadis. Med hotell direkte på stranden kan du hoppe fra bassenget til havet og tilbake på 5 minutter. Algarve er kjent for sine gylne sandstrender, vakre klipper, sjarmerende gater og gjestfrie mennesker. Nå er det på tide å fylle kofferten med sommerklær og kroppen med solens energi og D-vitamin. Portugals solkyst venter på deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7, 10 eller 14 netter på Dom Jose Beach Hotel
 • Frokost (du kan velge å oppgradere til halvpensjon)
 • Fly t/r Algarve (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
Quarteira - Algarve

Portugisiske Quarteira ligger i den vakre Algarve-regionen. Den lange Quarteira-stranden er kantet med palmer, hvite bygninger, trivelige barer og hyggelige spisesteder. Strandpromenaden er i tillegg helt trafikkfri. Byen som opprinnelig er en fiskerlandsby, er i dag et svært populært for livsnytere, og med god grunn! Quarteiras byr på alt fra nydelig natur til utsøkte golfbaner og fantastiske restauranter!

Dom Jose Beach Hotel

(23 anmeldelser)
Hotel Quarteira, Portugal
pool by night

Dom Jose Beach Hotel er ligger direkte ved stranden med en fantastisk panoramautsikt over Atlanterhavet. Hotellet er nylig renovert og tilbyr et utendørsbasseng, privat strand og minigolf. I restauranten kan du nyte en deilig buffé med utsikt over bassenget og i baren kan du bestille festlige feriedrinker.

 • +6
Les mer
Room

Dobbeltrom uten balkong

2 personer | Rom

Denne romtypen har ikke balkong, men vinduer med utsikt over byen. Hotellet tilbyr elegante rom med komfortable fasiliteter. Hvert rom har klimaanlegg og er utstyrt med en stor TV, ferske tremøbler og eikegulv. Du har også tilgang til et privat bad med dusj, toalett og hårføner.

room2

Dobbeltrom med balkong

2 personer | Rom

Denne romtypen er utstyrt med en balkong og utsikt over sjøen. Hotellet tilbyr elegante rom med komfortable fasiliteter. Hvert rom har klimaanlegg og er utstyrt med en stor TV, ferske tremøbler og eikegulv. Du har også tilgang til et privat bad med dusj, toalett og hårføner.

I nabolaget

Selvfølgelig handler denne ferien om herlige og late soldager ved stranden, men husk også at du er en av Europas vakreste kystområder, gå ikke glipp av:

 • Vandre stien langs kysten til den nærliggende landsbyen Vilamoura (ca 3 km fra hotellet). Landsbyen har en vakker havn full av yachter og mange butikker og restauranter.
 • Faro ligger bare 23 kilometer unna, og er lett tilgjengelig med offentlig transport. Gå for en dag med å utforske den største byen i Algarve og vandre rundt i de små gatene!
 • Ca 3 kilometer fra hotellet har du noen fine golfbaner. La deg imponere over de fortreffelige golfbanen og de flotte omgivelsene som omringer deg.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke til middager
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 i et Dobbeltrom uten balkong
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 i et Dobbeltrom med balkong

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 3-11 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.