• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Med Campervan gjennom vest-USA

Rundreise 16 eller 23 netter USA

Nyhet
per person fra kr 7 209
basert på 2 personer

Roadtrip! Opplev USAs vest med en campervan: inkludert 14 eller 21 netter i camperen, 1 natt på et hotell i LA og t/r med fly.

En stor ørken, fantastisk kystlinje og verdens travleste byer: velkommen til vest-USA! Med din van kan du suse gjennom dette vakre landskapet, på en reise hvor du enkelt kombinerer natur, sol og kultur. Ruten? Den bestemmer du selv! Soling på stranden på Santa Barbara? En natt med gambling i Las Vegas? Kryss Grand Canyon av din 'bucket list'? Her er alt mulig. Den ultimate friheten, den oppleves kun på fire hjul! Det som teller er ruten, campervanen din og selvfølgelig gode venner. Denne camperen venter allerede på deg i solfylte Los Angeles. Hvem tar du med for din livs roadtrip gjennom vest-USA?

Tilbudet inkluderer:
 • 14 eller 21 netter i en fullt utstyrt campervan Maverick (Ford E150)
 • 1 natt på Crown Plaza Los Angeles Airport (første natt på turen)
 • Fly t/r Los Angeles LAX (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Billeie av utleiefirmaet Escape Campervans
 • Grunnforsikring
 • Gratis tilleggssjåfør
 • Reiseplan, 'The Escape Plan' (med informasjon og tips om området)
Velkommen til USA

Er du en eventyrer av natur? Da er denne turen perfekt for deg. I den vestlige delen av USA vil du oppdage med campervanen din hva dette fantastiske landet har å tilby. Friheten er din. Se fantastiske og unike landskap, oppdag den amerikanske livsstilen i kjente byer som Los Angeles, San Francisco og Las Vegas, se den magiske Grand Canyon og de imponerende klippeformasjonene i nasjonalparken Joshua Tree, og bli fortryllet av fata morganas i Death Valley ..Du er klar over det allerede: mulighetene er uendelige. Opplev den ultimate "amerikanske drømmen" på fire hjul, og få ditt livs roadtrip!

Nedenfor har vi allerede skissert en mulig kjørerute for å gi deg inspirasjon.

 1. Dag 1: Reisen din begynner i LA

  Velkommen til Los Angeles, også kalt "the City of Angels" eller "La La Land"! Her skinner alltid solen og atmosfæren er bestandig god. Når du har landet, vil du ta en taxi (ikke inkludert, koster ca $ 20) til hotellet hvor du tilbringer den første natten, ikke langt fra LAX flyplass. Her kan du slappe av etter den lange flyturen. ..Men ikke for lenge, fordi du er tross alt i LA! Rull ut håndkleet ditt på Santa Monica-stranden, hvor du kan se byens surfere på jakt etter bølger, ta turen til Beverly Hills og bli overveldet av det glamorøse livet, eller nyt litt kultur på museet The Getty.

  Dag 2 starter reisen virkelig: i dag henter du camperen din, din beste venn den kommende tiden. Reisens siste dag vil du ta camperen tilbake hit igjen. Hva du gjør i mellomtiden er opp til deg. Hva med denne reiseruten?

  Los Angeles International Airport -> Crowne Plaza Los Angeles Airport 2.4 km

  Crowne Plaza Los Angeles Airport + Hotel front

  Crowne Plaza Los Angeles Airporteller lignende

  (28 anmeldelser)
  Hotel Los Angeles, USA

  Ditt første hotell ligger kun få minutter fra flyplassen i bil. Hotellet har en sushibar og en restaurant som serverer lokale spesialiteter, hvor du kan spise frokost og lunsj. Ta en dukkert i svømmebassenget som er åpent året rundt, eller få pulsen opp i treningsstudioet. De komfortable rommene har gratis WiFi, kabel-TV og bad med badekar eller dusj.

  • +2
  Les mer
 2. Dag 2 - 4: Kjør Big Sur til San Francisco

  Kystlinjen i California er fantastisk og pittoresk. Du kan velge å kjøre nordover via den berømte Highway 1 motorveien, mot Big Sur og videre til San Francisco. Dette er ikke den raskeste ruten, men den vakreste! Ta et pitstop på veien i den koselige byen Santa Barbara, og kjør videre til Big Sur, en vakker region langs kysten. Det krystallklare vannet, bølgene og klippene langs kysten vil garantert fortrylle deg. Stopp ved fantastiske McWay Falls og Pfeiffer Beach.

  I det fjerne kan du etterhvert skimte den majestetiske Golden Gate Bridge: San Francisco er i sikte! Selvfølgelig tar du et bilde av den ikoniske røde broen og Alcatraz, som du kan se i det fjerne. Men det er mer å gjøre og oppleve i det som så kjærlig kalles 'San Fran' av beboerne. Spaser gjennom Chinatown og over Union Square, og besøk den koselige fiskerlandsbyen Sausalito. Også det sjarmerende nabolaget Fisherman's Wharf bør du ikke gå glipp av.

  Escape Campervans

  Escape Campervans

  Camping Inglewood, USA

  Du kjører og overnatter i Camperen Maverick. Campervanen tilbyr soveplass til 2 personer. Du kan bestille telt i tillegg for å skape flere soveplasser (maks 4 totalt).

  Camperen er utstyrt med gasskomfyr, kjøleskap, vask, et utleggbart bord og aircondition. I tillegg er det en radio og en CD-spiller i bilen. Camperen har også piknikstoler, kjøkkenutstyr og laken, puter og tepper. Sengen i campingvognen er 191 x 168 cm. Camperen har kun grunnleggende utstyr.

  Les mer
 3. Dag 5 - 8: Gjennom Yosemite nasjonalpark

  Du kan velge å besøke Napa Valley, den mest berømte vinregionen i USA. Eller kanskje den historiske byen Sacramento, hovedstaden i delstaten California. Uansett, etterpå er det på tide å oppdage en av Amerikas fineste naturparker: Yosemite National Park. Kanskje dette er en av de vakreste naturparkene i verden? ..Sørg for at du har gode nok sko med deg, fordi her vil du definitivt kunne gå noen flotte turer. Underveis vil du passere de gigantiske sequoia-trærne, som kan bli gigantiske! Det høyeste er General Sherman Tree, med en lengde på hele 83 meter. Når du titter oppover, og føler deg veldig liten, forstår du virkelig at skjønnheten og kraften i naturen kan gi en fantastisk opplevelse.

 4. Dag 9 - 11: Fra Death Valley til Las Vegas

  I Death Valley har det intense klimaet skapt et unikt landskap med spesiell flora og fauna. Denne regionen er det tørreste og varmeste området i landet, og et av de vakreste stedene i Mojaveørkenen. Om kvelden kommer nattehimmelen til syne, og det sies at man i Death Valley kan se en av de vakreste stjernehimmelene i verden. Merk: det er ikke lov til å kjøre gjennom Death Valley med campervan i sommerhalvåret (15. mai - 30. septermber) grunnet den ekstreme varmen.

  Din neste destinasjon er Las Vegas! I det som også heter 'Sin City' kan du selvfølgelig prøve lykken på et av de mange kasinoene, eller teste ut 'fine dining' på en fancy restaurant. Se den glitrende fontenen på Bellagio Hotel, kjør nedover den verdensberømte Las Vegas Strip og se en basketball- eller baseballkamp. En ting er sikkert, kjedsomhet er aldri et problem her.

 5. Dag 12 & 13: Grand Canyon

  En av de mest imponerende underverkene i verden er Grand Canyon, ca 2,5 timer fra Las Vegas. Denne dalen er utrolige 446 km lang, 29 km bred og 1,8 km dyp. De oransje-røde bergartene og Colorado-elven som glitrer i solen, skaper et uforglemmelig geologisk syn. Et syn å aldri glemme! Fra de mange utsiktspunktene i området kan du ta de flotteste bildene, og du kan velge å gå langs Rim Trail eller den historiske Hermit Road. Det er også flere museer å besøke hvor du kan lære mer om områdets historie. Grand Canyon er absolutt noe å krysse av på bucketlisten din!

 6. Dag 14 - 16: Tilbake til Los Angeles via Palm Springs

  Via Joshua Tree National Park kjører du tilbake til Los Angeles, og heller ikke her vil omgivelsene skuffe. I denne nasjonalparken kommer den kule Mojaveørkenen og den tørre Coloradoørkenen sammen, og skaper et vakkert landskap. Her ser du kaktus, vakre ville blomsterarter og selvfølgelig de unike 'Joshua-trærne', som denne parken er oppkalt etter. Joshua Tree National Park er et paradis for turister og naturelskere.

  Du kan deretter fortsette til Palm Springs, en ørkenby hvor solen alltid skinner. Om sommeren kan det bli ganske varmt her! California-eliten liker å komme hit for å unnslippe kjas og mas i Los Angeles. Det finnes utallige spa hvor du kan slappe av omgitt av palmer - hvem ønsker vel ikke det?

  Den endelige destinasjonen på turen er Los Angeles, hvor du nå må returnere camperen. Hvis du har litt tid igjen, vil du kanskje handle på Third Street Promenade, spasere gjennom Downtown eller prøve pariserhjulet på Santa Monica Pier.

  Og så er det dessverre sant, den fantastiske reisen gjennom USAs vest er over. Minnene derimot, vil du alltid ha.

Vilkår for Camperen

Camperen er av typen Maverick (Ford E150). Grunnforsikring er inkludert.

 • Har 5 seter og 2 soveplasser
 • Ekstra soveplasser kan legges til ved å bestille telt
 • Du leier camperen fra selskapet Escape Campervans Inc., hvor du kan hente camperen mellom kl. 11 og 16:30. Du må returnere campervanen til avreisedagen før klokken 10.00
 • Føreren av campervanen må være minst 21 år gammel
 • En ekstra sjåfør er inkludert
 • Det kreves ikke et internasjonalt førerkort
 • Grunnforsikring er inkludert (tilleggsforsikring kan kjøpes i tillegg)
 • Drivstoff er ekskludert
 • Når du henter camperen, må hovedsjåføren ha et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt for depositumet på $200
 • OBS: Campervanens hovedsjåfør har være hovedbookeren og ha sitt eget kredittkort
 • Campervanen vil bli plukket opp og returnert til følgende adresse i Los Angeles: 4858 W Century Blvd, Los Angeles, CA 90304
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt og kostnader for camping
 • Transport t/r flyplassen og hotellet
 • Transport fra hotellet til stedet der du henter campervanen
 • Drivstoff til campervanen
 • ESTA-skjema
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Kapasitet i camperen

Opptil 2 personer kan overnatte i campervanen. Hvis du har bestilt et telt i tillegg, er denne turen egnet for maksimalt 4 personer

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kjæredyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Antall kilometer

Daglig er 100 miles inkludert (ca 160 km)
For 25 USD per dag, antall kilometer du kan kjøre per dag er ubegrenset (skal ordnes lokalt)

Overnatting i camperen

Merk: Det er ikke tillatt å overnatte hvor som helst i campervanen. Vi anbefaler deg å lese om mulige campingplasser og steder hvor du kan overnatte i forkant av reisen. Du vil motta reiseplanen "The Escape Plan", der du kan finne forslag til campingplasser og tips for en reise gjennom USA.

"Ingen bekymringer forsikring"

Du kan velge å legge til ekstra forsikring ('Ingen bekymringsforsikring'). En skadeforsikring (CDW) er da inkludert, slik at du er forsikret mot skade av mulige kollisjoner. Det er også en SLI (Supplemental Liability Insurance), som sørger for at du er sikret opp til $ 1 million.

Visumkrav

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Vennligst merk at dersom du er fra Sudan, Somalia, Iran, Yemen, Syria eller Libya, vennligst sjekk med Utenriksdepartementet om du har tillatelse til å reise til USA, før du bestiller en reise.

Rundtur

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.