• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Opplev Algeciras med leiebil

Solreiser 5, 7 eller 10 netter Algeciras

Nyhet
per person fra kr 3 189
basert på 2 personer

Fly til Gibraltarbukten i 5, 7 eller 10 netter og bo på det tradisjonelle andalusiske hotellet Alborán. Inkl. leiebil og fly.

For en spesiell solferie drar du til Sør-Spania, til 'Afrikas port'. Bare Gibraltarsundet skiller Europa fra Afrika, så en tur til Marokko er absolutt mulig. Du vil bo på et tradisjonelt andalusisk hotell hvor rommene ligger rundt en sjarmerende uteplass med frodige planter. Om morgenen starter du dagen med en god frokost, hvor du deretter drar avgårde med leiebilen for å oppdage bukten, de vakre strendene og landsbyene i området. Dette er en ferie hvor mauriske og andalusiske kulturer smelter sammen, med et løfte om en spesiell opplevelse.

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7 eller 10 netter på Hotel Alborán Algeciras
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
 • WiFi
 • Parkering på hotellet
Ytterligere tilvalg
 • Tanger-utflukt (kun tirsdag, torsdag og lørdag)
Algeciras: 'Porten til Afrika'

Velkommen til den vakre andalusiske Algeciras, som ligger 20 km fra Gibraltar. Takket være den fantastiske vegetasjonen kan du slappe av i Algeciras i en oase av fred. Fra havnen i Algeciras kan du krysse Gibraltarsundet med båt for å oppdage den marokkanske byen Tanger. Men Algeciras i seg selv har også mye å tilby: kirker, moskeer, synagoger og historiske bygninger med maurisk og romersk påvirkning som karakteriserer byen, havnen og strendene. Oppsummert er dette en perfekt kulturell solferie!

Hotel Alborán Algeciras

Hotel Algeciras, Spania
Patio

Hotellet ligger i et boligområde i Algeciras, ti minutters gange fra stranden og tre km fra sentrum. Det vakre dekorerte hotellet har en rolig og fredelig atmosfære med en fin uteplass hvor du kan sole deg og svømme i bassenget. Hotellet tilbyr gratis WiFi, avgiftsfri parkering, romservice, restaurant og bar.

 • +3
Les mer
Room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Dobbeltrommet har utsikt og er innredet med varme farger som skaper en hjemmekoselig atmosfære utstyrt med aircondition, telefon, satelitt-TV, WIFI, minibar, safe, eget bad med dusj, toalett og hårføner.

Trippelrom

3 personer | Rom

Dobbeltrommet har utsikt og er innredet med varme farger som skaper en hjemmekoselig atmosfære utstyrt med aircondition, telefon, satelitt-TV, WIFI, minibar, safe, eget bad med dusj, toalett og hårføner.

TravelBird Tips!

 • Playa de Getares i Algeciras er den vakreste stranden i byen, her kan du gå langs havnen og nyte en deilig middag med lokale spesialiteter. Hør til lokalbefolkningen under et besøk på det fargerike markedet Ingeniero Torroja, det sentrale torget Plaza Alta og de vakre hagene i parken Maria Cristina.
 • I Gibraltar (20 km) kan du ikke bare handle skattefritt, du kan også se apekatter! Du vil heller ikke gå glipp av den mektige Gibraltarklippen. Besøk også den botaniske hagen, imponerende katedraler, klosteret og moskeen. Som du forstår vil en tur til Gibraltar være variert!
 • Byen Tarifa (24 km) er det sørligste fastlandspunktet i Spania. Herfra kan du se Afrika på den andre siden av Gibraltarsundet. Nyt utsikten, hvor du av og til kan se hvaler og delfiner i vannet. Stedet er blant de mest spektakulære i Europa! Videre er Tarifa et godt utgangspunkt for utflukter til Marokko.
Valgfri tur til Marokko

Marokko vinker, og et besøk hit blir en opplevelse! I løpet av denne valgfrie utflukten besøker du Tanger, hvor du går gjennom Kasbah, en gammel islamsk by med et virvar av smågater. Med en rask ferge reiser du fra Tarifa eller Algeciras til den marokkanske byen, hvor turen tar omlag én time. En lokal guide venter på deg i havnen og tar deg med på en tur gjennom den moderne delen av Tanger, etterfulgt av en tur inn i det gamle sentrum. Til fots kan du utforske kulturelle og historiske skatter, samt besøke Kasbah, Medina og Zoco (stort marked), hvor du kan kjøpe noen tradisjonelle suvenirer.

Etter byturen vil du bli tatt til en tradisjonell marokkansk restaurant for lunsj, som er inkludert. Ettermiddagen har du fri til å tilbringe, for eksempel i basaren mellom fargerike marokkanske tepper, tradisjonelle tøfler, djellabas, lærvarer og alle slags håndverk. Avhengig av tiden du har igjen, kan du besøke et apotek eller en urtebutikk på ettermiddagen hvor lokalbefolkningen vil vise deg naturlige, kosmetiske produkter, og urter som brukes i marokkansk mat.

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, Nissan Micra, Ford Fiesta, Seat Ibiza, Honda Jazz, Hyundai i20 eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 13:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Dobbeltrom
Min 2 personer og maks 3 personer i et Trippelrom

Enkeltreisende

kr 1 512 - kr 1 947 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Parkering

Gratis parkering på hotellet.

Valgfri tur til Marokko

Et barn opp til og med 1 år går gratis under turen, et barn i alderen 2 til 10 år får 25% rabatt
Vær oppmerksom! Hvis du bestiller ekskursjonen med et barn opp til 10 år, vennligst kontakt våre ferierådgivere via telefon før du reserverer.

Utflukten inkluderer overføringer i Marokko, krysset, lokalguide og lunsj (unntatt drinker). Utgangspunktet er havnen i Algeciras eller Tarifa, hvor du kjører med leiebilen
Vær oppmerksom! Hvis du vil bestille turene, vennligst oppgi dette under booking. Turene kan ikke bookes på stedet

Gibraltar med bil

Parkering i Gibraltar er begrenset, så parker bilen helst på parkeringsplassen ved marinaen (før grensekrysset) og derfra tar du bussen til sentrum (ta med passet ditt).

Pass- og visuminformasjon

Du behøver ikke visum for reisen til Tanger (dersom du velger å reise dit). Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com

Vaksinasjonsinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Beliggenhet

Hotellet ligger ti minutters gange fra stranden, og tre km fra sentrum.