Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Byferie i luksus med privat strand

 • Storbyferie
 • Abu Dhabi
pris fra kr 11 249
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Skjem deg bort med 4-8 netter ved 5-stjerners Park Hyatt Saadiyat Abu Dhabi med privat strand, med frokost, transport og fly t/r.

På Saadiyat Island venter en arabisk oase av luksus! 5-stjerners hotellet ditt ligger ved en rolig, naturlig strand omgitt av en golfbane. Her kan du kose deg på en solseng ved svømmebassenget under den frodige hagens svaiende palmetrær. Etter en dag med spennende sightseeing venter en drink i takbaren, eller i en av hotellets andre barer eller restauranter. Vil du få med deg litt kultur? Reis da til det nærliggende distriktet Saadiyat, hvor du kan se et av de mest ikoniske mesterverkene i Louvre Abu Dhabi og Guggenheim Abu Dhabi. Dropp den tradisjonelle storbyferien i år, og unn deg en tur til glamorøse Abu Dhabi!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4, 5, 6 eller 7 netter i Park Hyatt Saadiyat Abu Dhabi***** (pga 1 eller 2 netter på fly vises dette som 4-8 netter i kalenderen)
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Abu Dhabi (se tilgjengelig flyplasser i kalenderen)
 • Bruk av treningsstudio og sauna
 • Transport t/r flyplass og hotell
Ytterligere tilvalg
 • Abu Dhabi byomvisning
 • Ferrari World Abu Dhabi - kun billett
 • Heldagsomvisning i Dubai med Burj Khalifa billett
 • Ettermiddags ørkensafari og BBQ
Glamorøse Abu Dhabi

I et land som spesialiserer seg i verdensrekorder, vil du også finne en av verdens mest glamorøse og imponerende byer. I Abu Dhabi finner du verdens raskeste berg-og-dal bane, verdens største håndlagde teppe og mye mer, som fortsetter å imponere fra begynnelse til slutt. Fest øynene på alt som skinner i gull, skyskrapere som ruver opp til en klar, blå himmel og majestetiske moskéer i marmorhvitt. Kombiner dette med markeder der du kan bruke prutekunnskapene dine og duften av shisha fra de tradisjonelle kaféene. Dropp den tradisjonelle storbyferien i år, og unn deg en tur til glamorøse Abu Dhabi!

Park Hyatt Saadiyat Abu Dhabi

 • Hotel
 • Abu Dhabi, De forente arabiske emirater
Park Hyatt Saadiyat Abu Dhabi 5* Pool

Dette 5-stjerners hotellet er best beskrevet som en super deluxe beach resort. Våkn opp i ditt luksuriøse hotellrom og gå til frokostrestauranten, hvor du spiser en god frokost som kan gi deg energi for en hel dag i og rundt feriestedet, i byen eller under en spennende utflukt. Hotellet har en 9 km lang privat strand, fire svømmebassenger, et treningssenter, en 18-hulls golfbane og det fantastiske Atarmia Spa. Her kan du - mot en avgift - nyte ulike behandlinger for å slappe av i både kropp og sjel. De seks restaurantene tilbyr et utvalg av internasjonale retter og autentiske spesialiteter fra Midtøsten, sammen med prisbelønte viner, festlige cocktailer og deilig kaffe, hjemmelaget sjokolade og bakverk. Ta plass på Beach House Rooftop bar og nyt en vakker solnedgang over Saadiyat Island.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Park Hyatt Saadiyat Abu Dhabi 5* Park Room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Nyt raffinert luksus i dette romslige rommet, som kombinerer moderne stil med tradisjonelle detaljer. Rommet har et areal på ca. 50m2 med en privat balkong. På soverommet sover du i en god kingsize seng og har en egen sofa, et arbeidsområde med gratis internett, kombinert med moderne forsyninger som en 42-tommers flatskjerm-TV, en dockingstasjon for mp3-spillere, en Nespresso-kaffemaskin og en minibar. Det flotte marmorbadet er utstyrt med to vasker, en regndusj av Hans Grohe og et frittstående badekar med produkter fra Le Labo.

Tilvalg

 • Bytur Abu Dhabi: Etter 1958, året olje ble funnet i De forente arabiske emirater, utviklet Abu Dhabi seg fra fattig by til et av de rikeste stedene i verden. Under denne turen ser du ikke noe annet enn storhet. Du stopper ved Qasr al-Husn-palasset og Emirates Palace Hotel, to vakre bygninger, besøker Sheikh Zayed-moskeen, går langs boulevard Corniche og stopper ved Formula 1-kretsen, hvor du kan ta bilder. Dagsutflukten er mulig på tirsdager eller lørdager, og inkluderer transport og engelsktalende guide (vær oppmerksom på: ha på deg / ta passende klær for ditt besøk til moskeen).
 • Billett til Ferrari World Abu Dhabi: Fordyp deg i den fascinerende verdenen av Ferrari under et besøk til temaparken til det berømte bilmerket. Tre inn i den raskeste bergbanen i verden som når en hastighet på 240 km i timen på ikke mindre enn 4 sekunder, se en 4D-film og lær mer om historien til bilen. Et besøk til Ferrari World er mulig på en dag som partner bestemmer, og inkluderer ikke transport og guide.
 • Bytur Dubai med billett til Burj Khalifa: Her finner du det eneste 7*- hotellet i verden og har til og med en skibakke- i ørkenen - og ser byen fra Burj Khalifa, med ikke mindre enn 160 etasjer fordelt over 828 meter. Dette er altså verdens høyeste bygning. Dagstur er mulig på mandager eller torsdager, og inkluderer transport og engelsktalende guide.
 • Ørkensafari: Du blir tatt med til en beduincamp i hjertet av ørkenen med jeep. Nyt en tur på en kamel, kos deg med et trekk av en vannpipe, eller dekorer hånden din med henna. Før du blir brakt tilbake til hotellet, er det først en deilig grillfest. Dagstur er mulig på en dag etter eget valg, og inkluderer transport, grillmat og engelsktalende guide.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 34 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 5 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-5 år gamle: bor gratis
Barn fra 6-11 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke De forente arabiske emirater. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til De forente arabiske emirater. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.uae-embassy.ae/Embassies/se/Content/5433

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Dubai. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret