• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Solfylt bungalowpark på Gran Canaria

Solreiser 7, 10 eller 14 netter Maspalomas

Nyhet
per person fra kr 4 769
basert på 2 personer

Få feriefølelsen på Gran Canaria med 7-14 netter i en bungalowpark med halvpensjon, transport og fly t/r.

Ønsker du deg mer sol? Vel, vi har gode nyheter! På Kanariøyenes Gran Canaria har du et deilig klima hele året, fine strender og naturidyll! Her finner du den perfekte sydenferien: Sol deg på stranden, trekk deg tilbake i naturskjønne omgivelser, pirr smaksløkene med fantastiske spanske spesialiteter. Pakk kofferten - neste solferie går til den evige sommeren på Gran Canaria!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på San Valentin & Terraflor Park
 • Halvpensjon (helpensjon kan legges til)
 • Fly t/r Las Palmas (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Tilgang til svømmebasseng
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Gran Canaria & Playa del Inglés

Playa del Inglés: et fantastisk feriested på Gran Canaria! Atlanterhavet er rett ved, strendene strekker seg så langt du kan se og sanddynene ved Maspalomas kan minne litt om Sahara. Har du alltid hatt lyst til å reise på kameltur? Dette er sjansen din! Etter en eller to uker med avslapping på Kanariøyene, kommer du hjem med fullt oppladde batterier og en gyllen brunfarge! Med en koffert full av hyggelige ferieminner og et minnekort med minneverdige bilder, kommer du til å huske og føle denne feriefølelsen lenge!

Bungalow San Valentin & Terraflor Park

Bungalow Maspalomas, Spania
Pool 2

Din resort San Valentin y Terraflor Park ligger 1,5 kilometer fra stranden i feriebyen Maspalomas. Her finner du et utendørs svømmebasseng, som er åpen året rundt. Hotellet byr dessuten på golf, bordtennis og en restaurant, hvor du kan nyte dine inkluderte måltider. WiFi er tilgjengelig mot betaling i hotellets fellesområder.

 • +2
Les mer
terrace

Standard bungalow (balkong eller terrasse)

3 personer | Hytte

Din bungalow kan romme opptil tre personer. Den er innredet med et soverom, et bad, et kjøkken og en terrasse eller altan. I kjøkkenet har du en brødrister, et kjøleskap og en kaffemaskin. I lugaren finner du dessuten en telefon og en safe.

bedroom 3

Standard Studio (balkong eller terrasse)

2 personer | Studio

Studioleilighetene er velegnet til 2 personer. De er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, tekjøkken med kaffemaskiner og egen altan eller terrasse.

kitchen 1

Standard bungalow

3 personer | Hytte

Din bungalow kan romme opptil tre personer. Den er innredet med et soverom, et bad samt et kjøkken. I kjøkkenet har du en brødrister, et kjøleskap og en kaffemaskin. I bungalow finner du dessuten en telefon og en safe.

Gå ikke glipp av:

 • Vil du oppdage innlandet? Her blir nemlig naturen enda mer fascinerende... En fin dagstur er for eksempel Palmitos Park (ca. 13 km fra hotellet, tilgjengelig med buss). Botaniske hager, et ekte dolphinarium og en dyrehage.
 • Maspalomas' sanddyner, de er verdensberømte, og nærme! Her ser du ut til å gå deg vill: sanddynene er nær havet, men er allikevel like fortryllende som Sahara. Ved soloppgang eller solnedgang får bildene en ekstra glød.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke ved måltidene
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 21:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 personer i et Standard bungalow (balkong eller terrasse)
Min 2 personer og maks 2 personer i et Standard Studio (balkong eller terrasse)

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Internett

Tilgang kan kjøpes for:
€ 6,- for 1 dag
€ 20,- for 7 dager
€ 28,- for 14 dager