Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Forelsk deg i det greske fastlandet

 • Rundreise
 • 10 netter
 • Hellas
pris fra kr 6 599
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Fra Athen til Pylos, Monemvasia og Nafplion! 10 netter på forskjellige hotell i Athen og Peloponnes. Inkl. frokost, leiebil og fly t/r!

Det greske fastlandet er uimotståelig sjarmerende og henrivende vakkert. Opplev Hellas på en helt ny måte og avdekk de virkelige skjulte perlene på en unik rundreise gjennom naturskjønne Peloponnes. Langs glitrende kystlinjer og historiske skatter vil du få oppleve det beste av Hellas. La den greske kulturen smelte vinteren bort og gled deg til å fordype deg i et fargerikt kjøkken og nydelige naturlandskap. Denne rundreisen gir deg en spektakulær opplevelse i antikkens land!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Athen på Ariston Hotel (eller lignende, første og siste natten)
 • 3 netter i Pylos på Hotel Philip (eller lignende)
 • 2 netter i Monemvasia på på Panorama Hotel (eller lignende)
 • 3 netter i Nafplion på Anemos Hotel & Rooms (eller lignende)
 • Fly t/r Athen (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
Rundreise i Peloponnes

Denne vakre rundreisen er fordelt over 10 netter og starter i antikkens hjemby, Athen. Her overnatter du en natt, før du drar videre på eventyr i Peloponnes. Du har leiebil under hele oppholdet, så du har full mulighet til å bestemme ditt eget tempo. Det andre stoppet på reisen er idylliske Pylos, en by av gamle slott og innbydende strender. Du bor 3 netter i Pylos før du kjører videre til historiske Monemvasia, som ligger på en liten øy ved østkysten i Peloponnes. Etter 2 netter i Monemvasia bærer reisen videre til Nafplion, den vakre kystbyen som klamrer seg til fjellsiden ved Argolsk-gulfen. Reisen avslutter tilbake i Athen, hvor du tilbringer den siste natten. Les videre for å lære mer om reisen:

Reiserute

Dag 1: Athen

Det greske eventyret starter i den sprudlende hovedstaden, Athen. Du kan hente leiebilen allerede på flyplassen, og deretter sette kurs mot hotellet ditt. Fra første stund vil du kjenne varmen fra den levende greske kulturen som vi nordmenn elsker. Det finnes noe helt noe spesielt med Athen, fra… Les mer

Ariston Hotel Hotel  eller lignende

Dag 2 - 4: Pylos

Etter en spennende kjøretur, forbi romerske ruiner, over fjell, kyst og skog, ankommer du kystperlen Pylos. Denne postkort-vakre byen med sine røde hustak og idylliske havn vil være ditt hjem i de neste 3 nettene. Pylos er en by som puster historie. Ifølge den greske historikeren Thucydides i si… Les mer

Hotel Philip  eller lignende

Dag 5 & 6: Monemvasia

Etter tre netter i Pylos setter du kursen mot lille, vakre Monemvasia, en liten øy på østkysten av Peloponnes, som er forbundet med fastlandet. Monemvasia kombinerer praktfull natur, spennende historie og full gresk sjarm. Øya er et stort steinete platå som ligger 100 meter over havet. På en av … Les mer

Panorama Hotel  eller lignende

Dag 7 - 9: Nafplion

Velkommen til en av de vakreste byene i Argolis som ligger i det østlige Peloponnes, og er kjent for å være den mest romantiske byen i hele Hellas. Nafplion var den første hovedstaden i den nyfødte greske staten mellom 1823 og 1834. Ifølge mytologien ble byen grunnlagt av Náfplios, sønn av guden… Les mer

anemos rooms & apartments  eller lignende

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Toyota Yaris 2dr eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt €3 per rom per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret