Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Nasjonalparker i Cinque Terre!

 • Solreiser
 • 4 eller 7 netter
 • Recco
pris fra kr 6 689
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Magiske Cinque Terre: 4 eller 7 netter med frokost, fly, "Cinque Terre Parkkort", ferge t/r Santa Margherita - Portofino, samt leiebil.

Gamle italienske fiskelandsbyer, en dramatisk kyststripe, og noen av Italias vakreste turstier. Opplev noe av det det mest spektakulære Italia har å by på: fargerike hus, god vin, og prektig natur. Ikke rart dette området er på verdensarvlisten!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 eller 7 netter på Villa Manuelina****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Pisa (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 'Cinque Terre Parkkort' (gratis adgang til turstier og transport mellom landsbyene)
 • Ferge t/r Santa Margherita - Portofino
 • Brosjyre
 • Leiebil
 • Gratis parkering
Fargesterke Cinque Terre

Cinque Terre består av de fem historiske landsbyene på rekke langs det dramatiske kystlandskapet i det sørlige Liguria. Du reiser enkelt mellom landsbyene via de vakre stiene som går gjennom nasjonalparkene, eller ved å kjøre langs de svimlende, uforglemmelige dalene. I landsbyene finner du ekte italiensk landlig atmosfære med pittoreske kaféer, sjarmerende fiskehavner, og selvfølgelig himmelsk italiensk gelato. Tilbudet inkluderer en inngangsbillett til turstiene, fergebillett, samt en leiebil for å utforske dette fantastiske området.

Hotel Manuelina La Villa

 • Hotel
 • Recco, Italia
Terrasse

Dette elegante hotellet holder 4 stjerner og ønsker deg velkommen til et vakkert, autentisk italiensk miljø. På hotellets restaurant blir du vartet opp med frokost hver dag og om kvelden dekker de på til middag med lokale delikatesser, for de som ønsker å ta middagen på hotellet. Hotellet har en stor solterrasse, hvor du kan nyte en ettermiddagskaffe, og et svømmebasseng hvor du kan kjøle deg ned på varme dager.

 • +6
Les mer
Room

Standardrom

Det komfortable standardrommet har TV, klimaanlegg, oppvarming, telefon og safe. Det private badet er utstyrt med dusj, toalett og hårføner. Hotellet tilbyr også vekkeservice.

Opplev Liguria!

 • En unik utflukt til Italias første nasjonalpark, Cinque Terres stolthet! Cinque Terre har vært et verdensarvsted siden 1997 og er en av Italias favorittsteder for fotturer og fantastisk utsikt, like ved sjøen ved de bratte klippene. Italia legger mye ressurser på å vedlikeholde den liguriske verdensarv så autentisk som mulig, og nå er din tur til å oppleve dette med egne øyne. En av Italias vakreste steder!
 • Ta en pause fra turene og nyt et godt glass i Gelateria Il Porticciolo, i landsbyen Vernazza.
 • Ta bilen til Genova: Ligurias største by har alt fra svingete smug, Europas nest største akvarium, mange vakre parker, et historisk fyr og en marina.
 • Reisen begynner i Pisa - grip sjansen til å oppleve en av Italias mest berømte byer!
 • Gå langs de 10 km lange turstiene mellom den nordligste Cinque Terre landsbyen Monterosso til den sørligste landsbyen Riomaggiore, og nyt en fantastisk utsikt over klippene, vingårdene og havet.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Cinque Terre-Parkkortet

Gratis inngang til Cinque Terre-parken inkl. vandringsleder
Togreiser innenfor Cinque Terre-området
Turistbrosjyre

Ett kort per person - kortet gjelder under én (valgfri) dag. Du får kortet ved innsjekking på hotellet.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-6 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per opphold
Barn fra 7-12 år gamle: får en rabatt på 40% rabatt per opphold
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: får en rabatt på 15% rabatt per opphold

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Liguria regionen nordvest i Italia ved kystbyen Recco. Det tar ca. 30 minutter til Genua hvor nærmeste flyplass ligger.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret