Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Den gylne kysten: Costa Dorada

 • Solreiser
 • 4 eller 5 netter
 • Salou
pris fra kr 3 689
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Reis til solrike Costa Dorada og tilbring 4, 5 eller 7 netter på Hotel Santa Monica Playa. Inkludert halvpensjon, fly t/r og transport.

Sol, sommer og sandstrender - velkommen til den gylne Costa Dorada kysten. På denne reisen bor du i den populære feriebyen Salou med et moderne hotell bare 250 meter fra stranden. Enten du ønsker å tilbringe avslappende dager ved det turkise havet eller hotellets to bassenger, eller du ønsker deg opplevelsesrike natureventyr har du uansett kommet til riktig sted! Costa Dorada tilbyr noe for alle!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5 eller 7 netter på Hotel Santa Monica Playa
 • Halvpensjon (frokost og middager, uten drinker)
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom hotell og flyplass
Costa Dorada

Costa Dorada - eller "den gylne kysten" - strekker seg sør for Barcelona langs den catalanske kysten og vakre sandstrender omkranset av det blå Middelhavet. På disse kilometerne av kystparadis, finner du ikke kun avslapning og soling, men også regionens mange andre gjemte skatter. Byene Tarragona, Reus eller Tortorosa domineres av sjarmerende små gater og tallrike arkitektoniske juveler, som vitner om fortidens storhet. I nærområdet finnes også et badeland, golfbaner og vingårder. I Ebro-deltaet får du en bit av naturen og stedet er ideelt til en vakker vandretur samt en spektakulær solnedgang. Hvis du har tid og lyst er Barcelona i kjøreavstand fra hotellet. I Barcelona møter storby strand og det er alltid en fornøyelse å gå rundt i byens gater — uansett om det er for første eller tiende gang!

Hotel Santa Monica Playa

 • Hotel
 • Salou, Spania
Hotel

Hotel Santa Monica Playa ligger bare 250 meter fra stranden i Salou, og har et nydelig utendørsbasseng, en restaurant og en solrik terrasse hvor du kan nyte det gode været. Om sommeren kan du ta glede i konserter og ulike typer underholdning.

 • +5
Les mer
room

Dobbeltrom

Ditt dobbeltrom er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkle senger, safe, TV, aircondition, telefon og en liten balkong. Rommet har et privat bad dusj eller badekar, toalett og hårføner.

TravelBird Tips!

 • Costa Dorada har et stort antall vingårder. Er du nysgjerrig på vinproduksjon? Da anbefaler vi et besøk til Freixenet vingård i Sant Sadurní d'Anoia og Torres vingård i Penedès, som begge er verdensberømte.
 • Arkitekturelskere bør ta en tur til det fascinerende Gaudí-senteret. Museet ligger ca 10 km fra hotellet og er dedikert til den originale Gaudí-stilen.
 • Historiske Tarragona, områdets hovedby, er full av middelalderske slott og vegger. Den mest imponerende av dem er Miravet, som ligger på en steinete og sjarmerende klippetopp.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 5 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 13 og 1 barn opptil 1 per rom

Barnerabatt

Dobbeltrom: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Dobbeltrom: Barnerabatt kun for minst 3 fullt betalende personer:
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 807 - kr 1 009 på hotellprisen

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret